Babes: Georgette

cam milfs hete chat sex 300

Stijlvolle oma met grote borsten

Georgette is een stijlvolle oma die een paar mooie grote borsten heeft. Voor de buitenwereld is ze de keurige, nette rijpe vrouw, maar insiders weten beter, de stijlvolle oudere vrouw is gewoon een grote slet. Ze houdt van minimaal drie tot vier keer in de week sex, maar kan één van haar minnaars niet langskomen op het vaste tijdstip, dan pakt ze haar dildo erbij en masturbeert ze zichzelf naar een orgasme.

Masturberen in de tuin

Ze houdt wel van een beetje spanning, dus gaat ze graag in haar achtertuin zitten en doet ze een striptease. Vervolgens pakt ze haar dildo erbij en gaat uitgebreid masturberen. Ze weet dat ze niet de enige is, want vanuit haar ooghoeken kan ze zien hoe de gordijnen bij de buren een stukje opzij geschoven zijn.

Haar nieuwe buurman vindt het blijkbaar zeer geil om naar haar te kijken als ze aan het masturberen is.

Ze krijgt een geil plannetje

“Toch wel raar”, denkt Georgette bij zichzelf, “hij heeft een knappe echtgenote, maar zou zo een oma neuken als hij de kans kreeg.”

Ze kreeg een plannetje en ze voelde haar kutje nog heftiger gaan trillen. De stijlvolle oma had besloten om een gezellige borrel te organiseren en haar buren uit te nodigen. Eens kijken of ze haar knappe buurvrouw kan verleiden tot lesbische sex. Dan zou ze tegelijkertijd geneukt kunnen worden door de buurman, terwijl zij de buurvrouw aan het beffen is.

Een win-win situatie.