Twee geile oude milfs pikken een man op

“Wat denk je”, zei Stella tegen haar beste vriendin, “zullen we Ferry de nacht van zijn leven bezorgen.”

“Is een plan”, zei haar beste vriendin, terwijl ze de kant van hun beoogde slachtoffer opkeek. “Als hij geen spontane hartaanval krijgt als we het aan hem voorstellen, dan zitten we voor het weekend goed.”

Angela keek naar haar vriendin en zei, met een grote glimlach op haar gezicht: “ik heb van Marie gehoord dat hij een nogal grote pik heeft en hem weet te gebruiken ook.”

“Laat ik nu hetzelfde gehoord hebben, en waarschijnlijk de rest van de dames ook. Tijd om hem mee te nemen, voordat één of andere oude slet ons voor is.”

De twee oude milfs stonden op en liepen naar de hoek van de bar, waar Ferry in alle rust van zijn biertje aan het genieten was. Hij schrok even toen hij opeens twee vrouwen naast zich had zitten. Hij keek van de één naar de ander en zei spontaan: “gezellig dat jullie bij me komen zitten, trek in een biertje?”

Hij wilde al naar de barman wenken, maar Stella was hem te snel af. Ze begon over zijn kruis te wrijven, om te voelen of Marie niet gelogen had en om Ferry alvast opgewonden te maken. Ze werd blij met wat ze voelde en nog blijer, toen ze zijn dikke pik binnen zeer korte tijd keihard had gemaakt.

Hij gaat maar wat graag met de vrouwen mee

Angela fluisterde op haar beurt iets in zijn oor, terwijl ze haar hand op zijn knie had gelegd. Ferry kreeg een rood hoofd, nadat de knappe mature milf hem uitgelegd had wat de bedoeling was. Hij gaf niet eens antwoord, maar stond gelijk op en liep naar de garderobe, met de twee oude milfs in zijn kielzog.

Hij had een bonnetje bij de bar lopen, dus kon hij gewoon de deur uitlopen. De twee oude moeders moesten hun best doen om hem bij te houden, toen hij naar de taxistandplaats liep. Hij hield galant de deur open voor de twee lekkere vrouwen en stapte vervolgens zelf voorin. De taxichauffeur wist waar hij woonde en tien minuten later stonden ze in de ruime woonkamer van zijn luxueuze appartement.

Zowel Angela als Stella waren onder de indruk van zijn penthouse en hadden nooit gedacht dat de aardige Ferry zo goed in de slappe was zat. Ze hoefden dat niet in hun achterhoofd te houden, want hun bankrekeningen waren goed gevuld en elke maand kwam er weer een nieuwe lading aan alimentatiegeld binnen. Het voordeel als je man in de penopauze zit en er met de veel jongere secretaresse vandoor gaat. Dat was met Angela gebeurd, de ex-man van Stella bleek de buurvrouw leuk te vinden en voordat hij het wist was hij op z’n vijftigste opnieuw vader en moest blij zijn met zijn “gelukkige” gezinnetje.

Gescheiden, samenwonen en lesbische sex

De twee oude milfs hadden niet meer achterom gekeken en besloten dat ze niet zaten te wachten op een nieuwe relatie. Stella had haar grote huis verhuurd en was in de net zo grote woning van Stella ingetrokken. Die hadden ze in tweeën gesplitst, zodat ze allebei privacy hadden en dat bleek een prima oplossing te zijn.

Het ging zelfs zo goed, dat ze bij elkaar in bed belanden en de lesbische sex ontdekten. De twee beste vriendinnen konden geen genoeg krijgen van elkaar, maar ze hadden af en toe een grote pik nodig. Dat was het moment dat mannen als Ferry in beeld verschenen, lekker voor een weekend sex, maar niet meer. Tenminste, als ze echt goed in bed waren mochten ze terugkomen.

Dat laatste bleek met Ferry het geval te zijn, want nadat ze zich allemaal uitgekleed hadden en de twee vrouwen hem hadden gepijpt, ging hij niet op z’n rug liggen wachten op wat er verder volgen zou. Hij bleek een verbazingwekkend goede conditie te hebben en wist allebei de vrouwen binnen no-time naar een orgasme te neuken. Het hielp dat de twee vrouwen elkaars clitoris aan het verwennen waren, als ze geneukt werden. De twee oude milfs waren echter diep onder de indruk en vonden het heerlijk dat hij de leiding nam. Dan hoefde ze niet na te denken en af en toe was dat best prettig.

De twee mooie moeders worden anaal geneukt

Ferry had ondertussen grootste plannen met de twee mature milfs, die hem vol verwachting aankeken, nadat ze allebei goed klaar waren gekomen.

“Angela, als jij het kontje van Stella gaat likken, dan is zij de eerste die anaal geneukt wordt. En geen maar, dit gaat gewoon gebeuren.”

De twee oude milfs waren normaal zelf de dominante factor in het verhaal, maar Ferry bleek een typisch voorbeeld van stille wateren hebben diepe gronden. Angela deed automatisch wat er van haar gevraagd werd en zorgde dat het kontje van haar beste vriendin nat was en goed gleed, anders was de anale sex met zo’n grote pik niet echt een opkikker.

Ze keek toe hoe Ferry vervolgens zijn eikel tegen het kontgaatje van haar beste vriendin drukte en zijn dikke pik langzaam in haar kontje liet verdwijnen. Dat was zo’n geil gezicht, dat de mooie milf haar kutje boven het gezicht van haar vriendin positioneerde. Stella begon haar automatisch te beffen, terwijl ze anaal geneukt werd en vanaf dat moment hoorde je alleen nog maar hard gekreun.

Anaal orgasme en gebeft worden

Stella was, net als Angela, verzot op anale sex en allebei de vrouwen konden een anaal orgasme krijgen. Dat gebeurde dus ook, nadat ze een aardig tijdje goed geneukt werd. Ze wilde tegelijkertijd met haar vriendin klaarkomen, die ze nog steeds aan het beffen was. Haar timing bleek perfect te zijn, want toen Angela nogal luidruchtig klaarkwam, begon ze zelf ook te trillen. Het was een bijna perfect orgasme en het liefst had ze gehad dat Ferry haar kontje had volgespoten, maar die had blijkbaar andere plannen.

Ze wist niet hoe hij het deed, maar hij was blijkbaar in staat om zijn zaad pas te spuiten als hij dat wilde. Zelf lag ze nog na te genieten van haar orgasme, terwijl Ferry zijn dikke pik al tegen het kontje van Angela aandrukte. Die was kletsnat van onderen, mee door het goede beffen van haar beste vriendin, dus zijn pik gleed er net zo gemakkelijk in als bij Stella.

Hij ging verder waar hij bij de andere geile moeder gestopt was en Angela kon alleen nog maar hard kreunen en af en toe schreeuwde ze het zowat uit van genot. Ze wist nu al dat dit niet de laatste keer zou zijn, dat zij en haar vriendin door Ferry geneukt zouden worden. Angela moest zelfs op gaan passen dat ze niet verslaafd zou raken aan die heerlijke dikke pik.

Dat was het laatste waar ze voor dat moment aan dacht, want ze voelde dat de tintelingen door haar lichaam schoten en dat ze gewoon op weg was om nog een orgasme te krijgen. Dat was bij haar vrij moeilijk voor elkaar te krijgen, maar Ferry bleek daar geen enkel probleem mee te hebben. Hij stootte nog een paar keer diep in haar lekkere kontje en toen het alsof ze ontplofte. Ze wist naderhand zeker dat ze even out geweest was, want het genot was teveel.

Een facial en een cumshot

Uiteindelijk deed ze haar ogen weer open en ze werd gelijk door Ferry naar het kontje van haar beste vriendin gedirigeerd. Heel even wist ze niet wat hij van plan was, maar toen hij aan zijn pik begon te trekken, wist ze wat hij wilde en ging ze er klaar voor liggen. Ze wilde niets liever dan zijn hete zaad op haar gezicht voelen en Stella had er geen enkel probleem mee dat hij op haar kontje klaarkwam.

De twee vrouwen waren met recht suf geneukt en ze besloten dat het even tijd was om een dutje te doen. Ze liepen achter Ferry aan naar zijn slaapkamer en doken op zijn grote bed. Zo kon het dus gebeuren dat Ferry aan elke kant een vrouw tegen zich aan had liggen en dat hij op een heel aangename manier wakker werd gemaakt. De twee oude milfs lagen, toen ze wakker geworden waren, zachtjes aan zijn pik te likken, totdat die keihard was en Ferry wakker werd.

Ze vonden het met z’n drieën de hoogste tijd voor ronde nummer twee.