Directiesecretaresse wil opslag

Violet Adamson is een geile directiesecretaresse, die altijd goed voor het bedrijf is geweest. Sinds kort is haar oude baas met pensioen gegaan en heeft zijn zoon de scepter overgenomen. Die heeft de waarde van de geile directiesecretaresse nog niet goed in kunnen schatten en heeft te lang gewacht met een opslag die ze verdient heeft.

Sex met klanten

Onder haar oude baas kreeg ze een bonus, als een klant was binnengehaald door haar andere kwaliteiten dan haar werk. Als een grote klant aan het twijfelen was, dan ging ze mee op zakendiner in een duur hotel en was haar baas opeens verdwenen. Dan zat ze alleen met de klant en 9 van de 10 keer lukte het haar om mee te gaan naar zijn of haar hotelkamer en hem helemaal suf te neuken.

Dan was een handtekening onder het contract vrijwel zeker en had het bedrijf wederom winst gemaakt. Een tactiek die de zoon nog niet had gebruikt, omdat hij nog niet wist dat het mogelijk was. Daar zou hij echter snel achter komen, want Violet had ervoor gezorgd dat ze samen moest overwerken. Haar oude baas, die van haar plannen op de hoogte was, had gezegd dat zijn zoon dezelfde smaak in vrouwen heeft als hijzelf.

Ze verdient haar opslag op haar manier

Ze zou beginnen met een striptease en als ze naakt was, zou ze wel verder kijken hoe het liep. De kans was klein dat de directiesecretaresse zich weer aan kon gaan kleden en naar huis toe kon gaan. Als ze de situatie goed had ingeschat zou ze nog geen minuut later of op haar knieën zitten om hem te pijpen of over zijn bureau gebogen zijn en zou hij haar van achteren neuken totdat hij haar kutje vol zou spuiten.

Vanaf dat moment kon er onderhandeld worden over haar opslag en haar bonus.