Babes: Misha Mynx

Blonde directiesecretaresse is geil

Misha Mynx is sinds de oprichting van het bedrijf directiesecretaresse en de rechterhand van de baas. Ze heeft veel in de pap te brokkelen en is officieus gewoon onderdirecteur. Ze heeft een zwak voor nerdy mannen, maar ze heeft nog nooit een collega verleidt. Daar is verandering in gekomen sinds Joep, een programmeur, bij het bedrijf is komen werken. Hij heeft geen flauw idee waarom de blonde directiesecretaresse, die een beetje als een bitch bekendstaat, zo aardig is en zoveel aandacht aan hem besteedt.

Programmeur gaat nog een drankje bij haar drinken

Ze heeft ervoor gezorgd dat hij dicht bij haar in de buurt zit en hij is van alle gemakken voorzien. Zijn collega-programmeurs kijken hem een beetje met een scheef gezicht aan, want geen van hen heeft ooit deze behandeling van Misha Mynx gehad. Joep is zich van geen kwaad bewust en is nogal traag van begrip. Misha vroeg of hij na de bedrijfsborrel nog een drankje bij haar kwam drinken, dan kon hij gelijk even naar haar computer kijken. In al zijn onschuld ging hij met haar mee en kreeg pas door dat ze meer wilde toen ze zijn trui over het hoofd had getrokken en hij half naakt voor haar stond.

Op haar knieën om hem te pijpen

Ze stonden nog steeds in de hal van het grote appartement van de blonde directiesecretaresse en hij wist pas zeker dat hij niet in een fantasie terecht was gekomen toen Misha helemaal naakt was en op haar knieën voor hem ging zitten. Ze was verrukt dat hij een aardige grote pik had en ze begon hem geil te pijpen, iets dat je wel aan haar over kan laten.

Hij blijkt een ervaren minnaar te zijn

Wat ze niet verwacht had, was dat Joep niet helemaal onbekend was met sex. Misha had hem als maagd ingeschat, maar dankzij zijn oudere buurvrouw wist de programmeur precies wat hij moest doen. Hij befte de knappe blonde vrouw naar een daverend orgasme en binnen een kwartier naar een tweede, toen hij haar stevig geneukt had.

Directiesecretaresse heeft een nieuwe liefde

Misha was helemaal van slag door de nerdy programmeur die een heerlijke minnaar bleek te zijn. Ze moest snel wat verzinnen om ervoor te zorgen dat hij die nacht bij haar zou blijven en haar nog zo’n heerlijk orgasme zou bezorgen. Hem klaar pijpen en zijn zaad doorslikken bleek genoeg te zijn om ervoor te zorgen dat ze het hele weekend geile sex met hem had en na het weekend had ze haar andere minnaars een WhatsAppje gestuurd dat ze niet meer van hun diensten gebruik zou maken. Joep was gepromoveerd tot haar nieuwe minnaar, eentje waarvoor ze alles zou doen.