Babes:

Flirten en sex met oma's

Margot is een lekkere volle milf

Margot vermaakt zich uitstekend sinds ze gescheiden is van haar man. Die wilde dat ze ging afslanken, want hij vond het maar niets dat ze dikker was geworden. Ze had het geprobeerd om haar huwelijk te redden, maar haar man was ondertussen met een vrouw van de sportschool er vandoor gegaan. De blonde volle milf was er de eerste maanden kapot van, maar besloot uiteindelijk om zich niet te laten kennen. Haar man moest haar een flinke alimentatie betalen omdat hij in de rechtbank met de grond gelijk gemaakt was.

Mannen willen graag een dikke vrouw neuken

Ze ging lekker stappen en kwam erachter dat er meer dan genoeg mannen waren die geilde op een volle vrouw. Margot had nog nooit zoveel sex gehad en geen van de mannen, waarmee ze kortstondige relaties had, liepen te zeiken dat ze af moest vallen. Die vonden het heerlijk om haar tussen haar dikke tieten of in haar volle kont te neuken. Dat laatste had ze nog nooit gedaan, maar één van haar one-night-stands wist haar ervan te overtuigen dat anale sex echt lekker was en daar had hij gelijk in gekregen. Ze had een orgasme gehad, waar ze een tijdje van moest bijkomen en die stond in haar geheugen gegrift.

Het was daarna voor haar soms wel eens een teleurstelling dat een man haar niet anaal wilde neuken, maar als hij haar kutje goed onder handen nam, dan mocht hij iets langer blijven.

Kortom, een prachtig mooi nieuw leven van een lekkere volle milf