Mature Zoekt
Babes:
Oma Zoekt Sex

Stijlvolle huisvrouw heeft open huwelijk

Jantine is een stijlvolle huisvrouw die er altijd elegant en mooi uitziet. Ze is getrouwd met een rijke man en al snel was ze erachter gekomen dat het concept van een open huwelijk wel iets voor hun was. Ze was er al snel achter dat haar man vreemd ging met een scala aan vrouwen, wanneer zij alleen thuis zat.

Ze had hem ermee geconfronteerd en gezegd dat ze geen behoefte had aan een scheiding, maar dat ze zelf ook vreemd wilde gaan. En zie, het open huwelijk was geboren. Ze hadden wel afgesproken dat ze het discreet zouden houden, want niet de hele buurt hoefde te weten dat ze zich door jonge mannen liet neuken en dat haar man sexweekendjes met zijn secretaresse had. Zowel Jantine als haar man waren verzot op sex en best kinky, dus het kon ook wel eens gebeuren dat haar lover meedeed aan een trio met het echtpaar of dat één van de vele veroveringen van haar man aan haar kutje aan het likken was.

Een glas rode wijn en een striptease

Dit weekend hadden ze een feestje georganiseerd voor de zakenrelaties van haar man en ze was blij dat ze tegen een uur of tien allemaal vertrokken waren. Haar man was een kwartiertje later op pad gegaan, want hij had telefoonnummers uitgewisseld met één van de vrouwen die aanwezig was. Zelf had ze een Appje naar Carlos gestuurd, haar jongere minnaar. Die zou over een half uurtje voor de deur staan, dus had ze nog even de tijd om zich voor te bereiden.

Die voorbereiding bestond uit het drinken van een goed glas rode wijn en een striptease. Dan was ze alvast naakt als hij door de achterdeur binnen kwam lopen. Ze hoefde zich alleen maar over het aanrecht in de keuken te buigen en Carlos zou de rest doen.