Babes:

Knappe directiesecretaresse met grote borsten

Ria, een knappe directiesecretaresse met grote borsten, wist niet wat haar overkwam. Ze was als jonge vrouw komen werken bij de toenmalige directeur van het bedrijf die sinds een paar weken met pensioen was. Hij werd opgevolgd door zijn oudste zoon, die de universiteit had gedaan en inmiddels in een aantal afdelingen van het bedrijf had gewerkt om ervaring op te doen.

De directiesecretaresse had zich al bij het idee neergelegd, dat ze misschien wel vroegtijdig met pensioen zou worden gestuurd, omdat de nieuwe baas een jongere vrouw op haar plek wilde hebben. Ze kende de oudste zoon goed, maar op dat gebied wist ze even niet wat ze moest verwachten. Ria zag zich al de hele dag thuis zitten, bij haar man die sinds zijn pensionering de hele dag tv aan het kijken was. Buiten dat om hield ze gewoon van haar werk en ze was anders best bereid om op een andere afdeling aan de slag te gaan.

Haar nieuwe jonge baas geilt op haar

Het bleek echter vanaf dag één dat ze zich nergens zorgen over hoefde te maken. Charlie, de oudste zoon van de baas, gaf haar juist een opslag en meer verantwoordelijkheden. Hij wist dat ze een uitstekende kracht was en dingen gedaan kon krijgen. Er was nog niets, waar Ria niet gelijk de vinger op kon leggen, en dat ze maar naast zich neer had gelegd. Ze had het idee dat Charlie iets te bovenmatig belangstelling voor haar had. Hij complimenteerde haar met hoe ze er altijd zo netjes en elegant uitzag en meer dan eens zag ze vanuit haar ooghoeken dat hij naar haar grote borsten aan het staren was.

“Wat moet zo’n knappe jongeman nou met zo’n oud wijf”, dacht ze bij zichzelf en ging verder met haar werk. Dat haar inschatting wel goed was, kwam ze achter toen ze op een vrijdagavond met haar baas mee moest op zakenreis. Ze zou pas die maandag weer terugkomen en haar man had haar gedag gezwaaid vanuit zijn televisiestoel en zou er waarschijnlijk alleen van balen dat hij nu eten moest bestellen en zelf zijn bier moest halen.

Een hele spannende zakenreis

Het was een belangrijke klant, dus ze had zich samen met Charlie goed voorbereid. Het was haar taak om er op toe te zien dat alles vlekkeloos zou verlopen. Ze vond het heerlijk om de regeltante uit te hangen en die zaterdagavond konden ze een klein feestje vieren. De grote order was binnen, ze hoefden alleen nog de volgende dag op een officieel etentje te verschijnen, maar de druk was van de ketel.

Ze besloten om aan de hotelbar nog een paar drankjes te doen na het eten en daar gebeurde het. Charlie kwam iets te dicht tegen haar aanzitten en voordat ze het doorhad was ze met hem aan het zoenen. Ze was te overweldigd van de situatie, zodat ze helemaal vergat haar hoofd weg te trekken, want ze was een keurig getrouwde vrouw. Die deden dat soort dingen niet. De knappe directiesecretaresse genoot echter van de passie en het gemis aan dit soort contact. Ze kon zich niet meer heugen sinds ze voor het laatst met haar man gezoend had, laat staan dat ze nog wist wanneer ze voor het laatst seks had gehad.

Nadat ze zich van elkaar los geworsteld hadden, keek ze Charlie aan en vroeg alleen maar: “weet je dit zeker?”

“Zo zeker als maar kan”, antwoordde Charlie terwijl hij haar met een opgewonden blik aankeek.

Sex in de hotelkamer

“Waar wachten we dan nog op”, zei ze terwijl ze haar glas wijn in één teug achteroversloeg en vervolgens opstond. In de lift stond ze te kreunen van genot toen Charlie zich dicht tegen haar aandrukte en haar aan zoenen was en met zijn andere hand haar rokje omhoog deed en zijn hand in haar onderbroekje liet verdwijnen.

“Jeezus, wat een slet ben ik, kan je nog opvallender laten merken dat je geneukt wil worden”, dacht Ria bij zichzelf terwijl ze op haar beurt over de stijve pik van haar baas wreef. Die barstte bijna uit zijn broek en Ria kon niet wachten totdat ze die geile pik in haar kut zou voelen. Ze was ondertussen kletsnat geworden bij het idee van sex met deze knappe, veel jongere man. Toch wilde ze zeker zijn dat hij het echt wilde en het niet door de drank of iets dergelijks kwam.

Vandaar dat ze een wachtte met haar kleren uittrekken toen ze in zijn hotelkamer waren aangekomen en zei:

“Je weet dat het bij mij allemaal niet zo strak meer is dan bij die jonge vriendinnen van je. Ik had je moeder kunnen zijn, dus voor de laatste keer, weet je dit zeker.”

“Waarom denk je dat ik mijn broek al uitheb”, antwoordde Charlie met een glimlach op zijn gezicht, “ik val op oudere vrouwen en vanaf het moment dat ik in het bedrijf kwam werken, heb ik al een oogje op je.”

Hij vind haar grote borsten heel erg mooi

“Dan is het goed”, zei Ria opgelucht, terwijl ze haar blouse uittrok en haar rokje naar beneden liet glijden. Charlie had zich ondertussen al helemaal uitgekleed en ze zag dat hij gehypnotiseerd naar haar grote borsten aan het kijken was. Ze kon het niet nalaten om hem heel even te plagen en te doen alsof ze moeite had om haar bh uit te trekken. Ria vond het vreselijk geil toen ze de pure opwinding in de ogen van haar jonge baas zag toen ze haar bh had uitgedaan en haar oude moederborsten vrij kwamen te hangen.

Ze waren niet meer zo stevig als vroeger, maar dat leek Charlie alleen maar op te winden. Hij drukte haar stevig tegen zich aan en ze voelde hoe haar grote tieten tegen zijn borstkas aandrukten. Vervolgens nam hij ze één voor één in zijn mond en begon aan haar tepels te zuigen. Hij had haar onderbroekje naar beneden gedaan en was haar zachtjes aan het vingeren. Ria voelde hoe haar knieën slap begonnen te voelen van het genot en fluisterde in zijn oor:

“Wil je me alsjeblieft neuken, ik wil die grote pik in me voelen.”

Directiesecretaresse wordt eindelijk weer eens een keer geneukt

Charlie maakte er verder geen woorden aan vuil, maar duwde zijn directiesecretaresse op bed en stootte voorzichtig zijn grote pik in haar kletsnatte kut.

“Doe je voorzichtig met me lieverd, het is al lang geleden dat ik geneukt ben?”, wist Ria nog net uit te brengen. Daarna kwam er niets anders meer dan gekreun uit haar mond. De pik van Charlie was een stuk groter dan die van haar echtgenoot en ze voelde zich totaal gevuld. De zoon van haar oude baas bleek een fantastische minnaar te zijn en het duurde dan ook maar een paar minuten voordat ze een orgasme voelde opkomen. Ze drukte haar onderlichaam nog meer omhoog als Charlie diep in haar stootte en begon vervolgens oncontroleerbaar te schudden. Ze pakte Charlie stevig vast en trok hem naar zich toe.

Ze keelde hem zowat, maar dat nam niet weg dat hij nog een paar keer flink kon stoten en hij net zo hard klaar kwam als Ria. Het orgasme dat ze kreeg werd alleen maar versterkt door het hete zaad dat ze in zich voelde spuiten. Ze trilde als een rietje en ze was zowaar even helemaal out. Zo’n krachtig orgasme had ze nog nooit gehad.

Ria deed haar ogen weer open, toen ze weer een beetje op aarde was teruggekeerd en keek in het gezicht van Charlie, die zich over haar gebogen had. Hij had een ondeugende glimlach op haar gezicht en toen hij zag dat het weer goed ging met haar, begon hij haar grote tieten te masseren.

Ze vindt het geil om hem te pijpen

“Hou je er even rekening mee dat ik een oude vrouw ben”, zei ze lachend, terwijl ze voelde hoe haar orgasme langzaam minder begon te worden. Dat wilde echter niet zeggen dat de opwinding minder werd. Ze had een onverklaarbare drang om de grote pik van Charlie te pijpen, terwijl ze daar normaal met haar man niet echt happig op was. Als hij jarig was of bij een speciale gelegenheid wilde ze hem nog wel eens oraal verwennen, aangezien het toch nooit lang duurde voordat hij klaarkwam, was ze er meestal na vijf minuten al vanaf. Ze slikte zijn zaad niet door, maar liet hem op haar grote tieten spuiten en daar was hij schijnbaar altijd blij mee, dus daar had ze nooit verandering in gebracht.

Bij Charlie was het totaal anders. Ze wilde niets liever dan die grote pik in haar mond voelen en al zijn zaad er uitzuigen en doorslikken. Ria hoopte niet dat haar gebrek aan ervaring op zou vallen, dus besloot ze haar uiterste best te gaan doen. Ze duwde Charlie op zijn rug op het bed en ging met haar hoofd naar zijn pik toe. Ze keek nog een naar Charlie, waar het genot van zijn gezicht was af te lezen en nam vervolgens zijn eikel in haar mond en begon er zachtjes aan te zuigen.

Ze slikt al zijn zaad door

Ze probeerde langzaam steeds meer van zijn grote pik in haar mond te laten verdwijnen. Dat ging haar best goed af en toen ze door haar neus begon te ademen, kon ze zowaar zijn hele pik in haar mond laten verdwijnen. Ze ging hem vervolgens steeds sneller pijpen en ze voelde hoe hij langzaam begon te schokken.

“Het grote voordeel van jongemannen”, bedacht ze, “die krijgen snel weer een stijve en kunnen snel weer spuiten. Hier ga ik het weekend heel veel plezier aan beleven.”

Ze was een kwartier onderweg met het pijpen en plotseling voelde ze hoe hij zijn pik tot aan zijn ballen in haar mond stootte en vervolgens voelde ze de eerste lading sperma tegen haar keel aan spuiten. Ze had het even zwaar, want het was een aardige lading die ze door moest slikken, maar het ging allemaal goed. Ria liet geen druppel verloren gaan en keek met een vragende blik naar Charlie toen ze klaar was en ze zijn pik uit haar mond had laten glijden.

“Wat kan jij vreselijk geil pijpen”, zei hij terwijl hij haar naar zich toetrok. “Dit heb ik nog nooit zo meegemaakt, je bent een heldin.”

Ze maakt hem op een erotische manier wakker

Ria kreeg een brede glimlach op haar gezicht en nestelde zich in zijn armen en legde haar hoofd op zijn borstkas. Ze deed haar ogen heel eventjes dicht om een dutje te doen en een uurtje of vijf later werd ze wakker en moest ze zich even oriënteren. Alle beelden van die avond ervoor kwamen weer terug en ze keek even opzij naar Charlie die naast haar lag te slapen. Het was dus echt gebeurd en Ria voelde haar kutje weer tintelen toen ze dacht aan die heerlijke neukpartij en hoe ze zijn grote pik had leeggezogen.

Ze ging met haar hand naar zijn pik en begon er langzaam over te wrijven. Ze wilde zoveel mogelijk uit het weekend halen, want ze wist niet wanneer dit op zou houden. Op het bedrijf zouden ze waarschijnlijk weer gewoon normaal tegen elkaar doen en zou dit een hele mooie herinnering zijn. Dat was een aardige vergissing van haar, want dit was nog maar het begin. Sinds dit weekend sex, zou haar sexleven een aardige jumpstart krijgen.

Ze is zijn grote pik aan het berijden

Ze zette die gedachte weer snel uit haar hoofd, want de pik van Charlie stond alweer stijf omhoog. Dat vond ze best bewonderenswaardig voor iemand die nog aan het slapen was, al zou dat niet lang meer duren. Haar kutje was alweer kletsnat en ze liet zich over zijn grote pik zakken en begon hem zachtjes te berijden. Ze vond het prachtig om te zien hoe hij wakker werd en zich ook heel even afvroeg waar hij in beland was. Dat duurde maar heel erg kort, want hij was weer helemaal bij toen hij de geile oude vrouw uit zijn dromen zag, die hem aan het berijden was.

Hij begon op haar tempo mee te neuken en Ria voelde het genot weer door haar lichaam schieten. Dit keer wilde ze proberen om haar orgasme langer in te houden en dat kostte haar heel veel moeite. Tenslotte vroeg ze zich af waar ze mee bezig was, want ze wist zeker dat er daarna nog een orgasme zou volgen en dat het daar nog steeds niet mee opgehouden zou zijn. Ze begon hem heftiger te berijden en ze was blij dat met haar spinning klasje, want dat had ervoor gezorgd dat ze een goed uithoudingsvermogen had.

Klaarkomen in “mamma”

Charlie had het ondertussen ook druk met het tegenhouden van zijn orgasme. Die inspanning werd in één keer van tafel geveegd toen Ria met een hese stem zei:

“kom klaar in mamma, ze wil je zaad in haar kutje voelen spuiten.”

Ze was een beetje verbaasd dat ze dit er uitgooide, want normaal was ze nooit zo praterig over sex en zeker niet als het om taboes ging. Het bleek echter een schot in de roos te zijn bij Charlie, die haar automatisch harder begon te neuken.

“je mag spuiten van mamma”, zei ze met een geil stemmetje, terwijl ze met haar handen steunde op zijn stevige borstkas. Hij was haar nu hard aan het neuken en zelf zat ze doodstil. Het gebeuk in haar kut was ongelooflijk lekker en ze wilde dat ze allebei tegelijkertijd klaar zouden komen.

“Als je me nu volspuit, dan mag je zo met mamma doen wat je wil. Ze doet alles voor je.”

Dit zorgde voor een keiharde ontlading bij hun allebei en Ria voelde voor de tweede keer dat weekend hoe haar kutje volgespoten werd. Dat zou die zondag nog een paar keer gebeuren en toen ze maandagochtend naar huis reden, trok ze hem af terwijl hij aan het rijden was en toen hij klaar dreigde te komen, ging ze met haar hoofd naar zijn schoot toe en sloot ze haar lippen om zijn eikel en slikte ze al zijn zaad keurig door.

Nooit meer zonder sex

Vanaf dat moment moest er veel overgewerkt worden en omdat het bedrijf aan het groeien was, moesten er ook veel zakenreizen gemaakt worden. Haar man had niets door, zolang er maar eten en bier in de koelkast stonden. Uiteindelijk na een maandje of zes, besloot Ria om te gaan scheiden, want ze had geen zin meer om samen te leven met een man die niet eens merkte of ze er wel of niet was.

Dat was niet de enige reden, want nu kon ze een appartement kopen en nog meer genieten van Charlie. Die trok op een gegeven moment gewoon maar bij haar in, want hij was nog maar heel weinig in zijn eigen huis te vinden.

Zo kon het gebeuren dat Ria, de geile directiesecretaresse, opeens een zeer vruchtbaar seksleven had, met minimaal vijf keer in de week sex.