Oudere stiefmoeder is geil

De vader van Johan is nogal wispelturig als het om vrouwen gaat. Hij was ondertussen al aan zijn derde huwelijk toe en het lijkt erop dat die ook al geen stand gaat houden. Bij zijn eerste vrouw, die van zijn eigen leeftijd is, had hij twee dochters. Bij zijn tweede vrouw, die een stuk jonger was dan hijzelf, 55 om 30 jaar, had hij Johan verwekt.

30 jaar bleek uiteindelijk toch te jong voor de oudere man, waarop hij besloot om weer te gaan scheiden en voor een vrouw van zijn eigen leeftijd te gaan. Dat werd dus Marina, die net als Johan zijn vader, 55 jaar is. Een knappe blonde oudere vrouw, die een paar indrukwekkende grote borsten heeft.

Goed band met zijn oudere stiefmoeder

Johan had gelijk een goede band met zijn nieuwe stiefmoeder en niet alleen omdat ze hele grote tieten had en in strakke korte jurkjes door het huis liep. Er was een wederzijdse klik en de oudere stiefmoeder vond het fijn dat hij in het huis rondliep, dan was ze niet zo alleen. De vader van Johan had een groot bedrijf en was langere periodes in het buitenland om alles te regelen.

Wanneer hij niet op zakenreis was, dan moest hij meestal overwerken en Marina moest haar best doen om een weekend te prikken om iets met elkaar te gaan doen. Ze wist waar ze voor getekend had, alleen had ze niet gedacht dat ze zich zo alleen zou voelen. Aan geld was er geen gebrek, dus ze kon alles doen en krijgen wat haar hartje begeerde, maar dat voelde als opvulling.

Ze vond het ook niet erg dat ze afgesproken hadden om een open relatie te hebben, zodat hij zijn secretaresse kon neuken als hij op vakantie was. Marina was een stuk rustiger dan vroeger, dus zat ze er niet echt op te wachten om vreemd te gaan. Ze wist dat het geen probleem zou zijn om een jongere man op te pikken en daar geile sex mee te hebben, maar op de één of andere manier voelde dat niet goed.

Vrijdagavond is filmavond

Vandaar dat ze al haar moederliefde en aandacht aan Johan besteedde, die ervan leek te genieten. Ze hadden goede gesprekken, gingen samen leuke dingen doen en op vrijdagavond was het filmavond. De rest van het weekend was hij meestal op stap met zijn vrienden en de oudere stiefmoeder was blij als het weer zondagavond was en ze gezamenlijk voor de televisie zaten.

Hij praatte honderduit over wat hij van het weekend allemaal had meegemaakt. Marina voelde een stukje jaloezie toen hij het over zijn veroveringen had en ze vroeg zich ’s avonds in bed af waar dat vandaan kwam. Dat haar stiefzoon op vrouwenjacht ging was helemaal niet vreemd. Een jonge knul van bijna twintig moet een regelmatige ontlading hebben en op een gegeven moment is hij natuurlijk een keer uitgerukt.

Een erotische droom over haar stiefzoon

Ze had moeite om in slaap te komen en die nacht had ze een heel vreemde, maar zeer opwindende, droom. De oudere stiefmoeder zag hoe ze topless door het huis liep, ondanks dat haar stiefzoon elk moment thuis kon komen. Ze zag door het keukenraam hoe hij een meisje zoende, die vervolgens in haar auto stapte en op weg naar huis ging.

De knappe oudere vrouw voelde zelfs in haar droom een steek van jaloezie en besloot voor eens en voor altijd duidelijk te maken waar hij moest zijn voor de sex. Ze was aan de hoge keukentafel gaan zitten, op een manier dat hij niet direct zag dat ze topless was. Die verrassing wilde ze nog even voor hem bewaren.

Ze had een kop koffie voor hem neergezet en al snel waren ze weer over van alles en nog wat aan het praten. Marina kon het niet in zich uiteindelijk niet meer inhouden en vroeg tussen neus en lippen door wie die jonge vrouw was waar hij mee gezoend had.

“Oh”, had haar stiefzoon gezegd, “dat is Anita, daar ga ik van het weekend mee stappen en als ik een beetje geluk heb, dan blijf ik bij haar slapen. Als ik daar aan toe kom tenminste.”

Hij keek haar met een grote glimlach aan, die veranderde in een blik van verbazing, toen zijn oudere stiefmoeder opstond. Hij keek met open mond naar haar grote borsten en wist even niet wat hij moest doen.

Betere sex dicht bij huis?

“Misschien dat je dichter bij huis, veel betere sex kan krijgen”, had ze met een verleidelijke toon in haar stem gezegd. “Ik ben er altijd voor je, als je voortaan behoefte heb om je af te trekken of je bent gewoon geil, dan kom je naar mij toe en zorg ik ervoor dat je klaarkomt.”

In haar erotische droom zag ze hoe Johan opstond en naar haar toeliep. Hij pakte haar grote borsten vast en zoende haar vol op haar mond en zei vervolgens:

“Ik wil niets liever Marina, hierover fantaseer ik al een hele tijd.”

De oudere stiefmoeder liep vervolgens voor hem uit de trap op naar de echtelijke slaapkamer. Daar deed ze zijn korte broek en boxershort naar beneden en zag hoe zijn grote pik al stijf stond. Ze was ondertussen half wakker geworden en met haar vingers naar haar kutje gegaan, terwijl ze bleef fantaseren over de grote pik van haar stiefzoon, die ze in haar mond genomen had.

Ze had hem klaar gepijpt en dat was het moment dat ze zelf ook klaarkwam en van schrik helemaal wakker werd. De oudere stiefmoeder bewoog haar vingers nu zachtjes over haar clitoris, totdat haar kutje te gevoelig werd. Ze keek op de klok naast haar bed en zag dat het nog vroeg was. Ze wilde weer gaan slapen, maar haar erotische droom bleef in haar hoofd malen.

Nette vrouwen dromen niet over hun stiefzoon

Ze vond zichzelf een slechte stiefmoeder, want nette vrouwen hoorden niet na te denken over sex met hun stiefzoon. Aan de andere kant werden een aantal gevoelens die ze voor Johan had duidelijk. Die had ze onbewust genegeerd, maar opeens werd alles haar duidelijk, ze was verliefd haar stiefzoon.

De oudere stiefmoeder telde alles bij elkaar op, dat ze goed met elkaar konden praten en hij fantastisch kon luisteren. Dat ze samen leuke dingen gingen doen en zelfs een filmavond hadden, terwijl het vrijdagavond was en ze het helemaal niet vreemd had gevonden als hij was gaan stappen met zijn vrienden. Eigenlijk deden ze alles samen, zolang de vader van Johan niet thuis was.

Ze probeerde het allemaal te verwerken en ze begreep logischerwijs dat haar stiefzoon er niet aan zou moeten denken om een relatie met haar te hebben, want het leeftijdsverschil was gewoon te groot. Marina dacht vervolgens aan een goede tweede optie en dat was sex. Ze konden zich zonder problemen vermaken met elkaar en ze had dan ’s nachts weer een man naast zich in bed liggen als haar echtgenoot weer eens voor een maand vertrokken was.

Ze gaat voor de directe aanpak

De oudere stiefmoeder ging een bad nemen om lekker te relaxen en alle opties de revue te laten passeren. Ze kon voor de langzame verleiding gaan, door steeds meer gewaagdere kleren te gaan dragen en voor een diep decolleté te zorgen. Als hij het dan niet doorhad, dan zou ze voor de directe aanpak gaan en hem betrappen tijdens het masturberen of hem gewoon gaan pijpen als ze film aan het kijken waren. Ze had niet het idee dat hij zo’n kans aan zich voorbij zou laten gaan, maar helemaal zeker was ze er niet van.

Uiteindelijk besloot ze het verleiden achterwege te laten en voor de directe aanpak te gaan en ze wilde er niet mee wachten. Ze stapte uit bad en liep helemaal naakt naar de kamer van Johan. Die lag nog te slapen en werd pas wakker toen zijn stiefmoeder naast hem kwam liggen. Hij sliep altijd naakt, dus hij voelde hoe haar lekkere volle kont tegen zijn pik werd aangeduwd en voordat hij het doorhad, was zijn pik stijf geworden.

“Oh, dat voelt lekker, lieverd van me”, zei Marina met een beetje hese stem. “Dat is de goede manier om je stiefmoeder heet te krijgen, voor zover ze dat al niet is.”

Ze deed heel losjes, maar van binnen was ze bloednerveus. Dit was het moment van de waarheid, hij zou haar of gaan neuken of hij van schrik uit het bed springen. Haar stiefzoon bleek gelukkig voor het eerste te gaan, want hij begon tegen haar kont aan te rijden. Ze voelde hoe zijn grote pik in haar bilnaad heen en weer bewoog. De genotstrillingen schoten daar haar lijf, want ze hield van anale seks, maar ze wilde toch liever eerst in haar kletsnatte kut geneukt worden.

Zijn pik in de kletsnatte kut van zijn oudere stiefmoeder

De oudere stiefmoeder pakte zijn pik vast en hield die tegen de ingang van haar kutje aan. Het enige dat hij nog hoefde te doen was te stoten. Hij gleed er in één keer tot zijn ballen in en begon haar langzaam te neuken. Hij had nooit verwacht dat zijn oudere stiefmoeder nog zo’n strakke kut zou hebben, want het voelde alsof iemand een handschoen om zijn pik had gedaan.

Marina was gelijk helemaal blij met haar stiefzoon, want ze hield ervan als ze eerst langzaam geneukt werd en daarna sneller en harder. Het leek wel alsof Johan haar gedachten kon lezen, want hij begon haar steviger te neuken en zijn oudere stiefmoeder liet zich ook niet onbetuigd. Telkens als hij diep in haar stootte, duwde zij haar kont naar achteren om het op te vangen.

Als ze in de afgelopen maanden twee keer sex had gehad, dan was het veel geweest. Zeker als je het aantal minuten optelde dat het duurde, met een beetje fantasie en het losjes inschatten van de lengte van het voorspel, kwam ze nog niet eens aan 11 minuten. Al haar seksuele frustraties leken in één keer los te komen, toen ze zich door haar stiefzoon liet neuken. Het duurde dan ook niet lang voordat ze klaarkwam en ze vond het heerlijk dat Johan door bleef gaan. Het was een intens orgasme, zoals ze nog nooit had gehad en uiteindelijk hield ze het niet meer. Ze liet de pik van Johan uit haar kut glijden, wat haar een teleurgesteld gekreun opleverde.

Zaad slikken en op haar gezicht klaarkomen

“Maak je maar niet druk”, zei ze, terwijl ze de deken die over haar stiefzoon lagen wegtrok en ze snel met haar mond naar zijn pik toeging. “Je stiefmoeder zal je geil klaar laten komen en je mag al je zaad in haar mond of op haar gezicht spuiten.”

Ze zag hoe Johan een verlekkerde blik op zijn gezicht kreeg en ze besloot om dat te onthouden. Blijkbaar hield hij ervan om op het gezicht van een vrouw klaar te komen en het was daarom goed, dat zij het ook vreselijk geil vond. Ze begon hem geil te pijpen en Johan was verbaasd dat ze geen enkel probleem had om zijn grote pik helemaal in haar mond te nemen. Dat was geen van de vrouwen, waar hij tot nu toe sex mee had gehad, gelukt. Niet dat het er veel waren, maar die gaven na één poging al op.

Nu was er een oudere vrouw aan zijn pik aan het zuigen en die kon zijn pik tot in haar keel hebben, het betere deep throaten. Als het aan hem lag, had zijn pik een paar uur in haar mond mogen blijven, maar dat liet zijn oudere stiefmoeder niet gebeuren. Die wilde juist dat hij klaarkwam, want ze wilde zijn zaad proeven, dus gooide ze alle remmen los.

Met één hand masseerde ze zijn ballen, met de andere hand trok ze hem af aan de basis van haar pik en met haar mond deed ze wonderbaarlijke dingen. Ze vond het nog knap dat Johan het zo lang uithield, maar op een gegeven moment moest hij de strijd wel opgeven. Hij spoot zijn zaad in haar mond en Marina zorgde ervoor dat er ook een gedeelte op haar gezicht kwam. Ze keek hem aan terwijl hij aan het klaarkomen was en ze zag de blik van opwinding toen hij zijn ogen opendeed en zijn zaad op haar gezicht zag.

Zijn pik werd niet eens slap toen hij klaar was met spuiten, dus Marina trok hem zachtjes af, terwijl ze haar hoofd op zijn borstkas legde en even een pauze inlaste.

Dat stukje sex was in ieder geval gelukt, nu maar eens kijken hoe het verder zou gaan.