?wi=147681&ws=mafli

Pornoactrice:
Duur: 12:26

Selfiedating, flirten en sexcontacten

Knappe oma houdt nog steeds van sex

Greta is een knappe oma die nog steeds van sex houdt. Ze mag dan net 75 jaar geworden zijn, maar dat wil niet zeggen dat ze minder geil is geworden. Ze had altijd een goed seksleven met haar man, maar ze is ondertussen al vijf jaar weduwe en staat al een tijdje droog. Het heeft even geduurd voor ze er weer aan toe was, maar ze weet niet zo goed hoe ze het moet aanpakken. Ze heeft geen zin in iemand van haar eigen leeftijd, liefst een stuk jonger, want met haar energie moet ze een man hebben die haar een beetje bij kan houden.

De kleinzoon van de buurvrouw

Ze besprak haar dilemma met haar buurvrouw waar ze al meer dan 30 jaar naast woont. Het is tevens haar beste vriendin, waarmee ze alles kan bespreken. Helen, de buurvrouw, luistert geduldig en als Greta klaar is met praten, komt ze gelijk met een oplossing:

“Wat denk je ervan als ik mijn kleinzoon, je weet wel, Sander, naar je toestuur. Ik weet zeker dat hij iets heeft met oude vrouwen, want als hij hier is, dan heeft hij het heel druk met het naar mijn grote borsten kijken.”

Helen heeft inderdaad een indrukwekkende bos hout voor de deur en Greta begrijpt wel dat een jongeman daar een beetje op gefixeerd kan raken.

“Ik zou hem het liefst zelf neuken”, zei Helen lachend, “maar dat is net even iets teveel taboe voor mij en als mijn dochter erachter komt, dan ben ik degene die onterft wordt.”

“Maar ik heb niet zulke grote borsten als jij en ik kan me voorstellen dat hij liever met een jonge vrouw naar bed gaat dan met een oud wijf.”

“Geloof mij nou maar”, zei Helen, “mijn intuïtie zegt dat hij hoognodig moet neuken en dat hij dat het liefst met een oude vrouw doet. En ik zit er niet vaak naast.”

Helpen met een klusje in de slaapkamer

Greta zat even na te denken en besloot toen om er gewoon voor te gaan. Als Helen dacht dat het goed zat, dan zou het ook wel zo zijn.

“Morgenmiddag, een uurtje of vier”, zei Helen, “dan is hij klaar met zijn colleges en laat ik hem bij me thuis komen. Dan vraag ik of hij wat klusjes bij je kan doen. Ik zorg dat ik een diep decolleté heb om hem alvast op te geilen, dan hoef jij hem er alleen maar in te schieten. Je zegt dat er wat in de slaapkamer moet gebeuren en dan ga je er gewoon voor.”

Greta had die nacht een erotische droom waarin Sander in haar kutje aan het stoten was en zij zijn hete zaad doorslikte. Ze werd zo geil als een pak boter wakker en ondanks dat ze bloedzenuwachtig was, besloot ze ervoor te gaan. De avond ervoor had de knappe oma nog op het puntje gestaan om haar vriendin te bellen en alles af te zeggen, maar ze was blij dat ze dat niet gedaan had.

De dag leek niet voorbij te gaan en eindelijk was het vier uur en ging de deurbel. Sander was tenminste punctueel dacht Greta toen ze richting de voordeur liep. Ze had niet iets sexy aangetrokken, maar gewoon een keurige nette oma outfit. Ze hoopte dat die snel uit moest, dan zou alles volgens plan verlopen.

Ze begroette Sander en nam hem mee naar de huiskamer. Ze bood hem een kopje koffie aan en al snel zaten ze gezellig te keuvelen. Nadat hij een tweede kopje koffie had geweigerd en vroeg wat er gedaan moest worden, liep Greta richting de slaapkamer met Sander in haar kielzog. Nadat ze binnen waren, besloot de knappe oma om er vol voor te gaan:

“Om eerlijk te zijn, ben ik degene die gedaan moet worden, als je daar interesse in hebt?”

De mooie oma zou zich er nog met een grapje vanaf kunnen maken als ze wilde, afhankelijk van de reactie van de kleinzoon van haar buurvrouw.

Mooie oma pijpt jongeman

Sander keek haar echter met grote ogen aan en Greta zag dat zijn spijkerbroek opeens verdacht strak kwam te staan. Ze liep naar hem toe en trok zijn t-shirt over zijn hoofd en knoopte vervolgens zijn broek los.

“Het ziet er naar uit dat je pik aandacht nodig heeft, voordat het pijn gaat doen.”

Sander had nog steeds niets gezegd, maar protesteerde absoluut niet. Hij trok zich vaak genoeg af met zijn eigen oma in gedachten, maar vaak genoeg speelde Greta de hoofdrol in zijn masturbatie fantasieën. Er kwam een geile natte droom voor hem uit, want hij viel als een blok voor veel oudere vrouwen als het om sex ging.

Hij kreunde toen Greta zijn stijve pik vastpakte en er zachtjes aan begon te trekken. Al snel waren ze allebei naakt en ging de knappe oma op haar knieën en kwam bijna klaar toen ze de lul van Sander in haar mond nam. Het was een tijdje geleden dat ze de heerlijke smaak geproefd had en ze voelde hoe haar kutje nog natter werd. Ze zou hem keihard pijpen en dan mocht hij haar hard nemen.

Hij laat haar hard klaarkomen

“Neuk me lekker ding van me”, zei ze terwijl ze op bed ging liggen met haar benen wijd. Sander wilde het neuken echter nog even uitstellen, want hij wilde eerst met het geile kutje van de mooie oma spelen. Hij vingerde haar en Greta vond het heerlijk. Ze nam zijn pik weer in haar mond en begon hem weer te pijpen. Ze moest zeggen dat Sander wist waar hij mee bezig was, want hij hield haar op het randje van een orgasme.

Ze voelde dat ze hard klaar zou gaan komen en dat gebeurde bijna toen Sander van achteren zijn grote pik in één keer in haar kutje stootte.

“Oh ja”, gilde Greta het bijna uit, “neuk me hard en niet voorzichtig doen. Ik wil die grote pik diep in mijn kut voelen.”

De kleinzoon van haar buurvrouw voldeed maar wat graag aan het verzoek van Greta. Na een paar minuten hard neuken, kwam de knappe oma voor de eerste keer klaar. Ze drukte haar kontje stevig naar achteren en genoot intens van elke stoot in haar kutje. Het genot nam haar lichaam over en ze liet gewillig toe dat Sander haar omdraaide en haar neukte terwijl ze op haar rug lag. Hij genoot duidelijk van haar borsten en Greta begon er gelijk in te kneden toen ze dat doorhad.

Haar orgasme begon langzaam wat minder te worden en ze vroeg zich af of Sander haar kutje zou volspuiten of dat hij wat anders wilde. Daar kwam ze snel genoeg achter, want hij haalde zijn grote pik uit haar kutje en liet die voor haar mond bengelen. Greta deed gelijk haar mond open, want ze wist dat ze zijn zaad ging slikken.

Ze slikt zijn zaad door

Hij gaf een paar rukken aan zijn pik en begon toen te spuiten. Greta moest even haar best doen om alles door te slikken, iets dat haar goed afging, ondanks dat ze het een paar jaar al niet gedaan had. Ze was er best een beetje trots op dat ze een jongeman als Sander, hard kon laten klaarkomen en dit was nog maar het begin. Greta begon zachtjes zijn pik schoon te likken en voelde na een paar minuten dat hij alweer stijf begon te worden. Die werd helemaal keihard, toen ze even stopte met pijpen en met een onschuldig stemmetje vroeg:

“Wat zou je ervan denken als we je oma vragen of ze vanavond langskomt. Misschien dat we er een trio van kunnen maken, tenminste, als je twee oude wijven aankan.”