Babes:

cam milfs hete chat sex 300

De jonge gespierde buurman

Ze moest in het begin niets van haar nieuwe jonge gespierde buurman hebben. Irene, een knappe mature huisvrouw, woont in een nette buurt en haar nieuwe buurman past voor geen meter in het plaatje. Hij zit onder de tatoeages, is nogal asociaal en drinkt gewoon bier als hij in zijn voortuin zit. Hij is het gesprek van de dag van de keurige huisvrouwen in de buurt.

Haar nieuwe buurman heeft zelfs al een keer naar haar gefloten toen ze voorbij kwam lopen. Ze deed haar neusje nog verder de lucht in en deed alsof ze het niet gehoord had. Ze vond het stiekem wel een eer dat zo’n jonge gast naar haar floot, maar ze moest kwaad op hem zijn. Op de terugweg zou ze hem er zeker op aanspreken.

Dat was er niet van gekomen omdat hij blijkbaar zijn biertje ophad en weer naar binnen was gegaan. Ze besloot om het hele incident naast zich neer te leggen en verder te gaan met de dingen van de dag. Dat lukte haar uitstekend, tot een half uurtje later de bel ging. Ze zag door het spionnetje dat het de gespierde buurman was, die een veel te strak t-shirt aanhad. De keurige huisvrouw voelde zowaar een tinteling in haar kutje, toen ze zich afvroeg hoe het zou zijn om door hem geneukt te worden en of hij een grote pik zou hebben.

Hij blijkt allercharmants te zijn

Daar kwam ze snel genoeg achter, want haar asociale buurman was uitermate charmant. Hij bood zijn verontschuldigingen aan dat hij naar haar gefloten had en hij wilde haar een kopje koffie aanbieden als vredesvoorstel. Dan konden ze met elkaar kennismaken. Normaal was ze er niet op ingegaan, wat dacht zo’n man wel niet, maar hij had een onverklaarbare aantrekkingskracht op haar.

“Dat is goed, maar kom graag via de achtertuin. Ik heb geen zin dat de roddelzieke huisvrouwen in de buurt je bij mij naar binnen zien gaan.” De buurman knikte alleen en liep via zijn tuin en het steegje achter het huis bij haar naar binnen. Ze hadden een hoge schutting met beplanting staan, waardoor de buren niet konden zien wat er gebeurde bij haar in de tuin.

Ze was al naar de achterdeur gelopen en deed die snel voor hem open. Ze keek nog even of echt niemand het gezien had en deed toen de deur achter zich dicht. Irene stelde zich voor aan haar buurman die zich als Frank voorstelde. Ze had de gordijnen al dichtgedaan, zodat niemand de huiskamer in kon kijken en gebaarde dat Frank op de bank moest gaan zitten. Ze vroeg of hij een kopje koffie wilde en dat bleek er wel in te gaan. Irene was bang dat hij om een biertje zou vragen en dat zou ze hem waarschijnlijk ook gegeven hebben.

De huisvrouw was van plan om hem eens flink de waarheid te vertellen, maar in de keuken wist ze al dat ze als was in zijn handen zou zijn. Op de één of andere manier was ze als een blok gevallen voor een man waar ze normaal geen tweede blik aan had geschonken. Ze zat de hele tijd met het beeld in haar hoofd hoe ze hard door hem geneukt zou worden.

Ze geeft zich aan hem over

Frank was als het om vrouwen ging een soort van expert. Hij had allang door dat zijn oudere buurvrouw dolgraag sex met hem wilde hebben, dat had hij in haar ogen gezien. Iets dat hij helemala niet erg vond, want ze mocht er zijn. Hij besloot voor de gein om te kijken hoe lang het zou duren voordat ze aan zijn grote pik aan het zuigen was.

Nadat hij een slokje van z’n koffie had genomen, verontschuldigde hij zich nogmaals voor zijn onbeschofte gedrag en zei dat ze een mooi huis had.

“Ja”, zei Irene zenuwachtig, “mijn man en ik hebben het helemaal op laten knappen”

Ze besloot dat het goed was om te vertellen dat ze een keurige getrouwde vrouw was. Dat zou hem vast weerhouden om iets bij haar te proberen. Dat had ze mis, want het maakte Frank geen ruk uit dat ze getrouwd was. Als hij zijn move zou maken, dan zou ze zich daar zeker niet door laten tegenhouden.

“Zou je me misschien een kleine rondleiding kunnen geven”, vroeg hij, “ik ben aan het verbouwen en ik ben reuze benieuwd hoe jullie het met de slaapkamer hebben opgelost.”

Het was nu of nooit bedacht Irene zich, haar laatste kans om hem het huis uit te werken. Die liet ze echter aan zich voorbij gaan en gedwee liep ze voor hem de trap op naar haar slaapkamer. Frank liep achter haar en genoot van haar lekkere kontje. Hij kon niet wachten om deze keurige huisvrouw een beurt te geven.

Sex in haar slaapkamer

Ze liep haar slaapkamer binnen en wist nog te zeggen: “let niet op de rotzooi, want ik heb nog geen tijd gehad om op te ruimen.” Een totaal niet ter zake doende opmerking, want het zag er blinkend schoon uit. Frank liet haar niet eens uitspreken, maar pakte haar van achteren bij haar middel vast en fluisterde in haar oor: “wat denk je ervan, zullen we het bed eens gaan testen?”

Irene sputterde nog een beetje halfzacht tegen, dat ze een keurige getrouwde vrouw was en dat soort dingen niet deed. Frank glimlachte alleen maar en begon zijn knappe oudere buurvrouw uit te kleden. Ze zag de opwinding in zijn ogen toen ze helemaal naakt was en dat deed haar goed. Blijkbaar doet ze het nog steeds goed bij jonge gespierde mannen. Frank duwde haar achterover op het bed en Irene bleef stil liggen, want ze wist even niet wat ze moest doen. Ze trilde als een bakvis die haar eerste zoen zou gaan krijgen.

Hij beft haar naar haar eerste orgasme

Dat trillen veranderde in schokken toen ze voelde hoe Frank, die zich ondertussen ook had uitgekleed, haar benen uit elkaar deed en haar kutje begon te beffen. Ze gaf zich helemaal over aan de ervaren tong van haar nieuwe buurman en kreeg na een paar minuten al haar eerste orgasme. Normaal duurde het een stuk langer voordat ze ook maar in de buurt van klaarkomen kwam, maar Frank wist haar helemaal gek te krijgen. Hij ging staan en Irene zag zijn grote pik en schrok een beetje. Ze had wel gehoopt dat hij een grote lul zou hebben, maar dit was minimaal twee keer zo groot als die van haar man. Ze hoopte dat het ding zou passen.

Hij wil door haar gepijpt worden

Ze had verwacht dat hij haar gelijk zou gaan neuken, maar toen hij bleef staan had ze door dat er actie van haar kant verwacht werd. Ze ging rechtop zitten en nam dapper zijn grote pik in haar mond en begon hem te pijpen. Dat bleek in goede smaak te vallen, niet alleen bij haar, maar ook bij Frank. Die begon zachtjes haar mond te neuken en even dacht Irene dat hij zijn zaad in haar mond zou gaan spuiten.

Het was al heel lang geleden dat ze zaad geslikt had van haar man. Een paar keer na een feestje, dat ze een beetje aangeschoten was, maar daar bleef het wel bij. Ze had het idee dat de vrouwen waar Frank mee ging allemaal zaad slikten, dus daar wilde ze zeker niet voor onder doen. Irene had een onverklaarbare drang om hem te plezieren en ze wist dat ze verslaafd aan hem aan het raken was. De keurige huisvrouw die vreemdgaat met een man, waar haar moeder haar altijd voor had gewaarschuwd.

Hij neukt haar van achteren

Het zaad slikken werd echter uitgesteld, want Frank wilde haar eerst een goede beurt geven. Irene vond het bijna jammer dat ze zijn zaad niet kon proeven, maar het alternatief, goed geneukt worden was een meer dan goede vervanger. Ze voelde hoe haar kutje uitgerekt leek te worden door zijn grote lul, maar het paste als een strakke handschoen.

Hij begon haar enthousiast van achteren te neuken en het gevoel was overweldigend voor de keurige huisvrouw. Het was spannender dan ze ooit had meegemaakt en dat wilde iets zeggen over haar seksleven. Ze was in een taboesituatie terechtgekomen en ze vroeg zich af hoe de vrouwen uit de buurt zouden reageren als ze wisten dat ze zich als de eerste de beste slet door haar gespierde buurman liet neuken.

Ze komt nog een keer klaar

Op dat moment besloot ze dat het haar niets uit zou maken, zolang ze maar regelmatig door zijn pik gevuld zou worden. Als hij op dat moment gevraagd zou hebben of ze van haar man zou gaan scheiden en bij hem intrekken, had ze tijdens het neuken de scheidingspapieren ondertekend. Ze moest even glimlachen toen die rare gedachte door haar hoofd ging en het volgende moment leek haar hoofd te ontploffen van genot. De oudere huisvrouw kreeg een tweede orgasme en weer kwam ze schokkend klaar. Ze was blij dat Frank zijn pik heel even uit haar kutje haalde, omdat het echt te gevoelig was.

Pas toen ze weer een beetje bijgetrokken was, begon hij haar opnieuw te neuken. Ze lag nu op haar rug en keek verlekkerd naar het gespierde lichaam van haar buurman, dat onder de tatoeages zat. Hij was gewoon een geile lekkere man en ze voelde dat het niet lang zou gaan duren voordat hij ook klaar zou gaan komen. Irene duwde haar onderlichaam omhoog om zijn stoten op te pakken en ze had verwacht dat hij haar kutje helemaal vol zou spuiten.

Hij wil op haar tieten klaarkomen

Frank was echter iets anders van plan, hij wilde zijn zaad op de tieten van zijn knappe oudere buurvrouw spuiten. Sinds hij dat in een paar pornovideo’s had gezien, was hij daar helemaal verslingerd aan geraakt. Hij had allang door dat dit niet de laatste neukpartij met Irene zou worden, dus hij kreeg nog genoeg mogelijkheden om al haar gaatjes vol te spuiten.

Eerst wilde hij echter door haar geneukt worden, dus haalde hij zijn pik uit haar kut en ging op zijn rug op bed liggen. Irene keek hem even vertwijfeld aan, want ze vroeg zich af wat de bedoeling was, moest ze hem klaarpijpen of iets dergelijks?

“Neuk me klaar”, zei Frank met een dominante toon in zijn stem en Irene wist nu wat er van haar verwacht werd. Ze liet zich over zijn grote pik zakken en begon hem te berijden. Frank lag te kreunen onder haar en ze vond het heerlijk dat hij het zo lekker vond.

“Ik ga zo op je tieten klaarkomen”, zei hij met een hese stem, “dus als ik je op je kont tik, ga je op je knieën op de vloer klaar zitten, begrijp je me?”

Als haar echtgenoot haar op die manier had durven toespreken, dat had hij de rest van de maand op de bank geslapen, maar bij Frank wilde ze niets liever dan hem gehoorzamen. Ze neukte hem door, wachtend op de tik op haar kont. Haar gespierde buurman probeerde zijn klaarkomen zo lang mogelijk uit te stellen, maar op een gegeven moment voelde hij dat het een verloren zaak was.

Keurige huisvrouw zit klaar op haar knieën

Hij gaf een pets op de kont van Irene, die gelijk op de vloer op haar knieën ging zitten. Frank ging voor haar staan en gaf een paar ferme rukken aan zijn pik. Dat was voldoende voor hem om te gaan spuiten. Hij had zijn pik gericht op de tieten van Irene en hij moest zeggen dat het een geil gezicht was. Zijn oudere keurige buurvrouw die waarschijnlijk voor het eerst van haar leven zaad op haar tieten kreeg.

Zijn pik schoonlikken en een geil idee

Dat was toch iets waar ze aan zou moeten gaan wennen. Hij hoefde geen relatie met haar, maar hij wilde haar wel achter de hand houden om regelmatig sex mee te hebben. Het voordeel was dat hij haar onderdanige kant had ontdekt, dus hij kon haar vormen zoals hij wilde. Nadat hij zijn laatste druppel er uit geperst had en zijn pik in de mond van de buurvrouw duwde, zodat ze die kon schoonlikken, bedacht hij zich iets.

Zijn buurvrouw van de overkant, een blonde oma met grote borsten, had hem ook al heimelijk aangekeken toen ze een paar keer voorbij was komen lopen. Misschien zou hij haar ook eens een goede beurt moeten geven en dan kijken of hij de twee vrouwen niet tegelijkertijd in bed kon krijgen. Dan kon hij vanuit zijn luie stoel naar ze kijken, terwijl ze elkaar aan het bevredigen waren. Dat leek hem uitermate geil.