?wi=147681&ws=mafli

Tammy Jean, dikke oma met dikke hangborsten

Tammy Jean is een geile dikke oma die mooi rood haar, tatoeages en dikke hangborsten heeft. Ze doet een striptease en eindigt met naakt en met haar benen wijd op de bank. Dat laatste is met een reden, want ze haalt er al snel een paar seksspeeltjes bij om aan een uitgebreide masturbeersessie te gaan beginnen.

Mature Zoekt

Dikke oma laat zich anaal neuken

Tammy Jean is een lekkere dikke oma die een paar prachtige grote en dikke hangborsten heeft. Ze heeft sinds kort een nieuwe jonge man als minnaar en die vermaakt zich uitstekend met haar hangtieten en de rest van haar volle lijf. Hij heeft tussen neus en lippen door gevraagd of ze ook aan anale seks doet en ondanks dat het lang geleden is, dat ze een pik in haar volle kont heeft gehad, besluit Tammy om ervoor te gaan.

Hij komt in haar mond klaar

Het is nog beter dan ze zich kon herinneren, want haar jonge kerel had het voor elkaar gekregen om haar een anaal orgasme te geven. Het gevoel van zijn dikke pik, diep in haar dikke kont, was teveel voor de dikke oma die hard klaarkwam. Als haar nieuwe vlam snel na haar orgasme ook op het punt van klaarkomen is, haalt hij zijn pik uit haar kont en Tammy gaat vlug met haar gezicht er naar toe.

Hij geeft nog een paar rukken aan zijn pik en komt vervolgens in haar mond en op haar gezicht klaar.