Oma zoekt sex

Pornoactrice: Eva Lovia
Duur: 11:47
Tags: , , ,

?wi=147681&ws=mafli

Klaar met haar huwelijk

Het huwelijk van Ria, een mooie oma, was al een paar jaar op. Zij en haar man hadden niets meer tegen elkaar te vertellen dan de hoognodige conversatie en allebei gingen ze hun eigen weg met hobby’s en bezigheden. Ze zaten allebei echter zo vast in een stramien dat ze niet eens over een scheiding nadachten, want om op hun leeftijd nog alleen verder te gaan was iets waar ze allebei ban van werden. Haar man vond dat ze te oud waren om nog aan seks te doen, dus Ria moest het doen met haar verzameling seksspeeltjes.

De mooie oma was niet gelukkig en hoe meer ze er over na ging denken, hoe slechter ze de toekomst inzag. Ze wilde nog genieten van het leven, maar zoals het er nu naar uitzag, zou ze nog heel wat jaartjes in een liefdeloos huwelijk zitten, zonder seks. Ze sliepen in aparte kamers en het merendeel van de dag waren ze bezig om elkaar te ontlopen.

Ria is een mooie oma, omdat ze regelmatig in de sportschool te vinden is en ze zichzelf een paar grote neptieten had laten aanmeten. Ze vond het maar niets dat haar voorheen mooie volle borsten gingen hangen, dus had ze zichzelf een borstvergroting cadeau gedaan. Haar man had gedacht dat ze voor iets anders naar het ziekenhuis moest en het had even geduurd voordat hij doorhad dat zijn vrouw een paar nieuwe grote borsten had.

Een jongere man vindt haar leuk

Dat was één van de momenten dat Ria dacht dat het de hoogste tijd werd om te vertrekken. Dat werd alleen maar versterkt toen ze in de supermarkt een leuke jongere man tegenkwam die duidelijk interesse in haar toonde. Ze wist even niet wat ze met de situatie aan moest en wimpelde hem heel beleefd af. Als ze gewoon haar gevoel had gevolgd, dan had ze waarschijnlijk met haar benen wijd op zijn bed gelegen en werd ze na een aantal jaar zonder seks eindelijk weer eens goed geneukt.

Een hele lading nieuwe fantasieën

Ze was dusdanig opgewonden geraakt van haar flirtmoment met de jongere man, dat ze op het internet ging zoeken naar seksverhalen over oudere vrouwen die het met jongere mannen doen en dat gaf haar een tinteling in haar kutje, die ze lang niet gevoeld had. De volgende stap was dat ze seksvideo’s ging kijken en ze had nog nooit zoveel achter elkaar gemasturbeerd. Ze had zelfs nieuwe seksspeeltjes gekocht die je via USB moest opladen, want anders bleef ze batterijen kopen.

Haar fantasieën werden steeds wilder en toen ze had gezien hoe een rijpe vrouw een grote pik in haar kontje kreeg, raakte ze daar op een vreemde manier erg opgewonden van. Ze had nog nooit aan anale seks gedaan omdat haar man dat maar raar vond. Ze keek er nog een paar en ze had een verborgen verlangen omhoog gehaald. Ze wilde in haar kontje geneukt worden.

Mooie oma begint aan een nieuw leven

De mooie oma was echter niet van het vreemdgaan, dus leek het haar een goed moment om de stap te zetten. Ze was best een beetje bang wat de toekomst haar ging brengen, maar ze wilde niet haar nog een aantal jaar in droevigheid doorbrengen. Ze hadden het qua geld niet slecht en zij beheerde de gezamenlijke vastgoedportefeuille en toen één van hun grote appartementen vrij kwam van huurders, trok ze er gewoon zelf in. De scheiding was verder pijnloos, want ze hadden allebei door dat de koek op was. Alles werd keurig door de helft gedeeld en Ria kon een mooie nieuwe toekomst tegemoet gaan, waar ze zich in ieder geval niet druk hoefde te maken over geld.

Het eerste dat ze deed, toen ze helemaal gesetteld was in haar nieuwe appartement, was naar de supermarkt gaan waar de jongere man met haar geflirt had. Ze had die supermarkt gemeden, omdat ze bang was om hem weer tegen te komen, maar nu wilde ze niets liever. De knappe oma ging op dezelfde tijd boodschappen doen dat ze hem toen was tegengekomen en na de vierde keer zag ze hem weer.

Een hernieuwde ontmoeting

Zo onopvallend mogelijk ging ze naar hetzelfde gangpad waar hij ook stond, in de hoop dat hij haar op zou merken. Ze kleedde zich sinds haar scheiding een stuk uitdagender, zodat haar mooie lijf goed uitkwam. Dit keer had ze een aardig strak zomerjurkje aan, met een decolleté dat netjes was, maar tegelijkertijd heel sexy. Het enige dat er nu nog hoefde te gebeuren was dat de man waarmee ze seks wilde hebben, zich zou omdraaien.

Het duurde even en ze werd zenuwachtig en net toen ze besloten had om maar gewoon door te lopen, stopte de man de doos pasta die hij grondig had bestudeerd in zijn winkelwagentje en keek om.

“Kom ik de mooiste vrouw van de supermarkt weer tegen”, zei hij met een grote glimlach op zijn gezicht en Ria moest lachen. Het lag er veel te dik bovenop, maar dat kon haar op dat moment helemaal niets schelen. Hij paste totaal niet bij haar, maar ze hoefde geen relatie met hem, ze wilde alleen maar seks en als het even kon ook nog anale seks.

“Met complimenten kom je ver bij een vrouw”, zei ze lachend en ze boog zich voorover om wat van de onderste plank te pakken. Ze wist dat ze hem een vol zicht op haar grote neptieten gaf door te bukken en dat bleek effect te hebben. Ze zag hoe hij naar haar grote borsten aan het staren was en zei met een geil stemmetje:

“Het is niet netjes om alleen maar naar de borsten van een vrouw te staren. Wat zou ze wel niet van je moeten denken.”

“Euhhh….”, begon de man, die wist dat hij betrapt was, maar hij herpakte zich snel.

“Dat de man misschien wel meer wil zien”, zei hij en hij keek haar recht in haar ogen aan. Dit was een open uitnodiging, maar eentje die ze eenvoudig af kon slaan door naar hem te glimlachen en door te lopen. Dat zou ze normaal gedaan hebben, maar dit keer ging ze er gewoon voor.

“Dat zouden we kunnen doen”, zei Ria, “maar weet je zeker dat je het aankan?”

Hij was weer even stil en stelde zich toen voor:

“Het is helemaal niet netjes van me, we zijn over je borsten aan het praten en ik heb me niet eens voorgesteld. Ik ben John en ja, ik denk dat ik het aankan.”

Ria moest lachen om de humor van de man en de situatie en ze nam zijn hand aan en zei:

“Ik ben Ria en wat doen we hier eigenlijk nog.”

Een jongere man mee naar huis genomen

Een half uur later zaten ze op haar bed in haar nieuwe appartement en lag haar zomerjurkje op de grond. Ze had er een sexy lingeriejurkje onderaan gedaan, die duidelijk in de smaak viel. Voor het eerst in heel veel jaar was ze weer aan het zoenen met een man en ze moest zeggen dat John wist waar hij mee bezig was. Hij nam de tijd en begon langzaam haar grote borsten te masseren en aan haar tepels te zuigen en Ria kreeg een steeds natter kutje.

Voor het eerst in jaren weer pijpen

Het idee dat ze met een veel jongere man in bed lag, die duidelijk opgewonden van haar werd, maakte haar trots en geil tegelijkertijd. Ze had het nog steeds in zich en ze besloot om er gewoon voor te gaan. Ze had al jarenlang niet meer een man gepijpt, maar het was net als met fietsen, dat verleer je niet.

Hij kreunde hard toen ze haar lippen om zijn eikel sloot en hem begon te pijpen. Ondertussen trok ze zijn onderbroek van zijn kont en genoot ze van de heerlijke aandacht die hij haar gaf. Het voelde goed bij hem, dus ze besloot om ervoor te gaan, nee heb, ja kan je krijgen.

Hij wil haar zeker in haar kontje neuken

“Ik weet dat het misschien een beetje vreemde vraag is en nee is ook een antwoord”, begon ze voorzichtig, “maar ik heb nog nooit anale seks gehad en wil graag een keer in mijn kontje geneukt worden. Ik hoop dat jij dat niet raar vindt of iets dergelijks.”

“Waaatttt!!”, riep John uit, “zo’n mooie vrouw als jij is nog nooit anaal genomen. Daar gaan we heel snel verandering in brengen. Het zou me een eer zijn om jou anaal te mogen ontmaagden. Als je zeker weet dat je mijn grote pik in je kontje wil hebben.”

“Ik wil het in ieder geval proberen, maar als het niet gaat, stoppen we gelijk”, zei Ria, die het vertrouwen had dat John ook daadwerkelijk zou stoppen, als ze daarom zou vragen.

“Heb jij iets van glijmiddel of dergelijk”, vroeg Ria voorzichtig, want ze had veel in haar handtasje zitten, maar dat net niet.

Hele nieuwe gevoelens, haar kontje wordt gelikt

“Niet nodig”, zei Johan en het volgende moment voelde de mooie oma iets wat ze nog nooit had gevoeld, een tong die haar kontje aan het likken was. Haar lichaam reageerde gelijk op de nieuwe sensatie en ze voelde hoe ze een kletsnat kutje kreeg. Dat werd alleen nog maar heftiger, toen John een paar vingers in haar kutje stak en vervolgens haar kutgeil op haar kontje uitsmeerde.

Hij stoot zijn grote pik voorzichtig in haar billen

Ria voelde dat ze er klaar voor was en keek achterom en riep bijna: “doe het, maar wel langzaam in het begin.”

John drukte zijn eikel tegen haar kontgaatje en heel voorzichtig duwde hij die naar binnen. Ria was dolblij dat hij niet in één keer naar binnen stootte, want ze moest wennen aan de grote indringer in haar maagdelijke kontje. Ze was in de zevende hemel met John, want dit was een man die rekening met haar en haar gevoelens hield en niet als een olifant in een porseleinwinkel tekeer ging. Stukje bij beetje voelde ze hoe zijn grote pik steeds dieper in haar kontje kwam.

“Stoppen”, riep ze, want ze moest even wennen aan het gevoel en John deed gelijk wat ze van hem vroeg. Hij wachtte tot ze er helemaal klaar voor was en op haar teken begon hij haar langzaam in haar kontje te neuken. In het begin voelde het vreemd en deed het zelfs pijn, maar Ria besloot door te zetten en daar was ze zichzelf nog steeds dankbaar om.

Een golf van genot

Het voelde totaal anders dan ze had verwacht en gewend was. Het zorgde ervoor dat ze nieuwe prikkelingen ervaarde en het was overweldigend. Ze was nu in de 60 en ze had er spijt van dat ze dit niet 40 jaar eerder ontdekt had. Ze ging automatisch mee in alle standjes die John initieerde en dat maakt het alleen maar nog lekkerder. Hij was een ervaren minnaar en ze vond het knap dat hij het zolang uithield. Ze had verwacht dat hij als jonge man veel sneller in haar zou klaarkomen, maar hij had een bewonderenswaardig uithoudingsvermogen en kon zijn orgasme goed onder controle houden.

Hoe goed merkte ze pas toen ze zelf in de buurt van haar klaarkomen kwam. Ze had het niet verwacht, maar ze zou tijdens haar eerste anale neukpartij ook haar eerste anale orgasme krijgen. Ze had alleen net dat zetje extra nodig en ze wist precies wat dat was. John was ondertussen op zijn rug gaan liggen en ze had zich over zijn grote penis heen laten zakken en was hem nu aan het berijden, terwijl haar jongere lover haar opving door omhoog te stoten als zij naar beneden drukte.

Ze kon zelf het tempo bepalen en het enige dat er nog moest gebeuren was dat hij in haar klaar moest komen. Dat was net dat stukje dat ze nodig had om klaar te komen.

Haar kontje volspuiten voor haar orgasme

“Lieverd”, kreunde ze hardop, “wil je alsjeblieft m’n kontje volspuiten, ik moet klaarkomen en snel ook.”

Ze had het nog niet gevraagd of John stootte nog een paar keer stevig in haar kontje en begon toen te spuiten. Dat was de trigger die ze nodig had en terwijl John schokkend in haar klaarkwam, kreeg ze zelf één van de beste orgasmes in haar leven. Eentje die met stip in de top 3 terechtkwam. John pakte haar bij haar middel, want ze voelde dat ze wankelende onder de golf van prikkelingen die door haar lichaam gierden. Ze had het nooit verwacht ooit mee te maken, maar ze zag zwart voor haar ogen en het leek inderdaad of de wereld even stopte met draaien. Ze zat bijna stil op zijn grote pik, maar maakte hele voorzichtige draaiende bewegingen met haar onderlijf om haar orgasme zo lang mogelijk te laten duren. Uiteindelijk hield ze het niet meer en liet ze zich van zijn pik afglijden en ging uitgeteld naast hem liggen.

Haar nieuwe minnaar is teder

John sloeg zijn arm om haar heen en drukte haar tegen zich aan, terwijl ze lag te genieten van de naweeën van haar orgasme. Haar ex-man draaide zich altijd om als hij klaar was gekomen en in de hele zeldzame gevallen dat zij een orgasme had gehad, iets dat hij soms door had gehad, dan boeide hem dat weinig. Als hij zelf nog niet was klaargekomen, dan neukte hij haar gewoon door, zelfs als het te gevoelig voor haar werd en werd het genot van haar orgasme overschaduwd doordat ze lag te hopen dat hij snel klaar zou komen.

Gelukkig was dit maar een paar keer voorgekomen, want meestal kwam hij na een minuut of vijf klaar en was de seks over. Dan ging hij slapen en kon de mooie oma met zichzelf aan de gang om toch nog klaar te komen.

Pijpen en slikken

Met haar nieuwe aanwinst in bed was het totaal anders. Die hield rekening met haar en knuffelde haar als ze klaargekomen was, want het bleef niet bij dat ene anale orgasme. Nadat ze een beetje bijgekomen was, waren ze samen onder de douche gegaan en vervolgens weer het bed in gedoken. Ze was hem weer gaan pijpen, alleen dit keer stopte ze niet. Ze verwende hem net zolang met haar tong, totdat hij in haar mond klaarkwam en ze deed haar uiterste best om alles door te slikken. Dat lukte niet helemaal, want er liep een klein straaltje uit haar mond, dat via haar kin op haar grote borsten terechtkwam. John leek daar aardig opgewonden van te raken en Ria sloeg het op.

Ze wil dat hij op haar gezicht klaarkomt

Ze had op de vele seksvideo’s die ze de laatste tijd had bekeken, gezien dat het een pornogewoonte was om op de gezichten van vrouwen klaar te komen. Het leek haar in eerste instantie niets, maar toen ze zag dat John alleen al geil werd van het straaltje dat uit haar mond kwam lopen, besloot ze om het gewoon te doen.

John bleek nogal potent te zijn, want zelfs nadat hij al twee keer klaargekomen was, stond zijn pik binnen no-time weer stijf. Ze was op haar rug op het bed gaan liggen en hij had gelijk door dat ze behoefte had aan intieme slow seks, in plaats van hard genomen worden. Ze had er geen probleem mee gehad als hij dat wel had gedaan, maar de vrijpartij van meer dan een half uur die volgde bezorgde haar het beste orgasme uit haar leven. Ze bleef op een gegeven moment klaarkomen en toen ze het uiteindelijk niet meer hield, ging ze voor hem op haar knieën zitten en keek hem verwachtingsvol aan. Met een lief stemmetje vroeg ze of hij alsjeblieft op haar gezicht klaar wilde komen en ze zag dat hij helemaal begon te stralen. Hij begon zich boven haar gezicht af te trekken en ze bleef met grote ogen omhoog kijken, waardoor hij het echt niet meer lang uithield.

Ze voelde hoe de eerste stralen sperma op haar gezicht terechtkwamen en ze had er gelijk een nieuwe fetisj bij. De mooie oma had het niet verwacht, maar ze kreeg een mini-orgasme toen hij zijn lading op haar gezicht spoot. Ze was wel zo slim geweest om haar ogen dicht te doen, want hij spoot haar daadwerkelijk onder. Het was blijkbaar een grote fantasie van hem en niet veel vrouwen vonden het een prettig idee. In dat opzicht was er een groot verschil tussen de virtuele pornowereld en de harde realiteit.

Een nieuw leven en seksleven voor de mooie oma

Vanaf dat moment had ze een soort van seksrelatie met John. Hij bleek een stuk leuker te zijn in de omgang dan ze in eerste instantie had gedacht, maar ze verschilden toch teveel van elkaar. Daarbij was hij ook nog een echte losbol die bindingsangst had, dus het vage idee van een relatie met hem, had ze snel uit haar hoofd gezet. Ondanks dat hij absoluut geen moeite had met het leeftijdsverschil. Ze hadden de afspraak dat ze allebei met andere mensen seks mochten hebben, maar het kwam er op neer dat hij toch minimaal twee keer in de week bij haar langskwam om te neuken en te genieten van wat ze elkaar te bieden hadden.

Ria had haar zelfvertrouwen helemaal teruggekregen door haar uitbundige minnaar en ze kreeg het leven waar ze altijd van gedroomd had. Een nieuwe vriendengroep, sociale activiteiten en een totaal nieuw seksleven. John was niet de enige jongere man die iets met oudere vrouwen had en al snel had ze naast John nog een minnaar die haar drang om te experimenteren versterkte. Ze had de twee zelfs aan elkaar voorgesteld. Daardoor was ze een beetje bang om allebei kwijt te raken, maar het bleek een goede inschatting van haar geweest te zijn.

Ze hadden met z’n drieën een geil trio gehad waarbij ze een andere fantasie ten uitvoer bracht en tegelijkertijd een pik in haar kutje en eentje in haar kontje kreeg. De twee mannen konden het uiteindelijk goed met elkaar vinden en gingen regelmatig een biertje met elkaar drinken. Het bleef ook niet bij dat ene trio, want er gebeurde zoveel met de nieuwe Ria op het gebied van seks, dat ze er zelf versteld van stond.

Maar dat is een verhaal voor een andere keer.

?wi=147681&ws=mafli