milffinder 728x90 1

Pornoactrice: Scarlett O’Ryan
Duur: 8:07

Deze moeders neuken gratis

Ontmoeting in de lift

Scarlett O’Ryan, een oudere huisvrouw, kan haar geluk niet op. In de lift was ze haar nieuwe buurman tegengekomen, een knappe jongeman. Ze had hem uitgenodigd om een borreltje bij haar te komen drinken, om hem op gepaste manier te verwelkomen. Het was haar gelijk al opgevallen dat hij bovenmatige aandacht voor haar diepe decolleté had.

Ze is zo geil als een pak boter

De oudere huisvrouw zat al een tijdje zonder sex en ze voelde haar kutje tintelen bij de gedachte dat de knappe jonge buurman haar zou neuken. Ze hadden aan het einde van de middag afgesproken, dus de mooie rijpe vrouw had nog genoeg tijd om haar grote dildo tevoorschijn te halen en zichzelf naar een orgasme te neuken.

Ze heeft zich sletterig aangekleed

Op het afgesproken tijdstip belde haar jongere buurman aan en ze zag de lust in zijn ogen toen hij haar bekeek. Ze moest toegeven dat ze er inderdaad geil uitzag, zelfs een beetje sletterig. Niet zo raar, want ze had zich in een strak jurkje gewurmd en een paar geile knielaarzen aangetrokken. De oudere huisvrouw was absoluut niet de straat opgegaan in deze outfit, maar als haar vermoedens klopten, dan zou haar jongere buurman er supergeil van worden.

Rijpe vrouw zit vol passie

Die inschatting bleek juist te zijn, want na tien minuten zat ze naakt, op handen en knieën, op de bank en was haar jongere buurman haar stevig aan het neuken. Ze was eerst door hem gebeft en had hem vervolgens uitgebreid gepijpt, ze had zich zelfs stevig in haar mond laten neuken door hem. Vervolgens had ze hem op de bank geduwd, zodat hij met zijn rug tegen de leuning aanlag. Zijn grote pik stond keihard omhoog en de oudere huisvrouw liet zich zonder pardon er overheen zakken en begon hem keihard te berijden.

Ze was bezig om al haar seksuele frustraties er uit te neuken en dat ging haar goed af. Haar jongere buurman was verrast door de passie van zijn oudere buurvrouw. Hij vergat zelfs om ritmisch mee te neuken en lag te genieten van deze ervaren vrouw. Uiteindelijk nam hij de controle weer over en begon haar hard en stevig te neuken. Hij had niet het idee dat deze vrouw van suiker was en ze wel een stootje kon hebben.

Dat had hij goed ingeschat, want Scarlett kreeg haar eerste orgasme toen ze op handen en knieën op de bank zat en hard van achteren geneukt werd. Hij voelde hoe haar, toch al strakke kutje, nog strakker om zijn pik kwam te zitten en hij voelde hoe hij ook op het punt van klaarkomen stond.

Hij spuit op haar gezicht en grote tieten

Nadat het orgasme van de oudere huisvrouw minder werd, ging ze gelijk op haar knieën voor hem zitten en deed haar mond open. De jongere buurman gaf nog een paar rukken aan zijn pik en begon toen zijn zaad in haar mond, op haar gezicht en grote tieten te spuiten. Hij was net helemaal leeggespoten toen hij zowat een hartverzakking kreeg van schrik.

Onverwachte ontmoeting met de echtgenoot

Een oudere man was de huiskamer in komen lopen en keek met zijn handen in zijn zij naar de oudere huisvrouw, die blijkbaar zijn echtgenote was. De jonge buurman wilde niet op de uitkomst van het gesprek tussen de twee echtelieden wachten en maakte zich snel uit de voeten.

“Je weet wat we afgesproken hebben, geile oude slet. Als ik in het land ben, dan kijk ik als je jezelf laat neuken door een jongere man. Het is maar goed dat ik de beveiligingscamera’s had aanstaan, zodat ik het rustig allemaal nog een keer kan bekijken.”
Hij pauzeerde even en keek met een geile blik naar zijn echtgenote en ging verder:

“Je gaat nu eerst naar de slaapkamer en met je benen wijd op bed liggen, te wachten tot ik er aankomen. Dan ga ik die geile vreemdgaande kut van je eens goed neuken.”