Mature Zoekt

Zijn oudere lerares neuken, een fantasie?

Ronald, die net 19 geworden is, was even van slag toen zijn oudere lerares vroeg of hij die avond bij haar langs wilde komen. Ze had gezegd dat ze nog het één en ander door moesten nemen voor een project dat hij moest inleveren.

Nadat hij uit school thuis was gekomen, rende hij gelijk naar zijn slaapkamer, deed de deur op slot en begon zich af te trekken. Hij gaf zijn fantasie de vrije ruimte om op hol te slaan en al snel zag hij hoe zijn oudere lerares voor hem, op haar knieën, op de grond zat en hem aan het pijpen was. Zijn oudere lerares neuken was het volgende dat op zijn netvlies stond en al snel voelde hij dat hij hard ging klaarkomen.

Hij trok nog een paar keer stevig aan zijn pik en toen hij in zijn fantasie zag hoe hij over haar grote borsten klaarkwam, kwam hij in de realiteit ook klaar. Ze hadden die avond om half acht afgesproken en Ronald was blij dat zijn huisgenoten naar een feestje waren, zodat hij zich nog één keer kon aftrekken voordat hij naar de afspraak ging.

Lerares heeft een paar mooie dikke tieten

In zijn fantasie stond zijn oudere lerares neuken hoog in de top 10, in het echt zou het waarschijnlijk alleen maar over zijn project gaan en hij wilde niet dat hij een stijve zou krijgen. Ellen, zijn oudere lerares, was wat je noemt dik, maar voor hem zaten alle rondingen op de juiste plekken. Ze had een paar dikke tieten, die voor een diep decolleté zorgden. Zeker als ze een paar extra knoopjes losmaakte.

Sinds hij Ellen als lerares had gekregen was hij bij de eerste aanblik al helemaal hoteldebotel van haar. Hij zag het niet als een probleem dat ze een stuk ouder was en hij hoopte dat het niet echt opviel dat hij af en toe strak naar haar decolleté aan het staren was. Hij zat vooraan en het ontging hem volledig dat zijn lerares hem juist af en toe net iets meer liet zien dan aan de rest van de klas.

Het was de lerares namelijk allang opgevallen dat ze een aanbidder had en ook nog eentje die een stuk jonger was dan zijzelf. Ze was net een jaar gescheiden en de aandacht van Ronald was goed voor haar zelfvertrouwen. Volgens haar ex-man was ze namelijk veel te dik en was hij op haar afgeknapt. Niet lang na de scheiding had ze hem gezien met een jonger model aan zijn arm en dat deed haar pijn.

Als ze had geweten dat hij deed alsof hij geld had en dat hij daarom aandacht kreeg van jongere vrouwen, dan had ze er nog van kunnen genieten. Op het moment dat zijn golddiggers erachter kwamen dat hij maar een modaal mannetje was, liepen ze gelijk bij hem weg. Hij kon het nog even volhouden door dure auto’s te huren en naar prijzige restaurants te gaan, maar toen zijn spaargeld op was, zat hij alleen thuis achter de geraniums.

Een geile dikke slet, maar alleen voor hem

Dat was bij Ellen zeker niet het geval. De mooie oudere lerares was er juist meer op uitgegaan, had nieuwe hobby’s genomen en ging af en toe gezellig wat drinken met haar vriendinnen. Ze had twee keer een one-night-stand mee naar huis genomen en dat was twee keer goed bevallen. De sex was goed en ze leken zich er niet druk over te maken dat ze een maatje meer was.

Nadat ze echter via-via had gehoord dat ze als een geile dikke slet te boek stond, besloot ze om in ieder geval niet meer met mannen uit haar kennissenkring naar bed te gaan. Dan bleef er weinig anders over dan online te gaan daten, maar dat was een stap die ze nog moest nemen. Vandaar dat ze met Ronald in haar hoofd zat, want hij was de enige waarvoor ze een geile dikke slet zou zijn, als ze ooit sex zouden hebben.

Ondertussen was ze blij met haar favoriete leerling, die altijd zijn best deed en goede cijfers haalde. Hij zat nu in de derde klas van het HBO en ze was hem aan het pushen dat hij daarna naar de universiteit ging. Hij had er de hersens voor en met een beetje hulp zou hij nog ver kunnen komen. Ze wist dat ze nooit iets met hem zou kunnen gaan beginnen, want een oudere lerares die het met een student had gedaan, kon op niet veel begrip rekenen.

Ze moet haar gevoelens voor hem kwijt

Toch besloot ze om haar kans te wagen, want ze had ondertussen langzaam gevoelens ontwikkeld voor Ronald, die nog steeds zijn best deed om zo onopvallend mogelijk naar haar tieten te kijken. Ze besloot om hem op vrijdagavond langs te laten komen met de smoes dat zijn project een beetje bijgeschaafd moest worden.

Als hij de uitnodiging aan zou nemen, dan wist ze dat hij er moeite voor deed, want normaal zou een student een kans op een avondje stappen in het weekend nooit laten gaan.

Precies op tijd stond Ronald voor de deur en Ellen zag de opwinding in zijn ogen toen hij ze de deur open deed. Ze had een sexy lingerie topje aan met een heel diep decolleté, een rok en hoge hakken. Ze had ingezet op haar grote borsten en dat bleek een goede inschatting te zijn. Ronald kreeg een rood hoofd toen hij tegen haar borsten gedag begon te zeggen en daarna snel zijn hoofd omhoog deed om de rest van zijn begroeting af te maken.

“Kom binnen”, zei Ellen vrolijk, “ga lekker op de bank zitten, dan pak ik een biertje voor je.”

Ze voelde de vlinders in haar buik en ze vroeg zich af waarom en of ze niet teveel op het spel zette. Dadelijk had ze de situatie verkeerd beoordeeld en wilde hij helemaal niets met haar. Dan zou het verhaal van haar versierpoging snel de ronde doen en kon ze het wel vergeten op haar werk. Misschien wilde hij wel sex, maar zou alles naderhand aan zijn vrienden vertellen om stoer te doen.

Eindelijk mag hij aan haar borsten zitten

Op dat moment had ze bijna besloten om het af te blazen, maar toen ze de huiskamer kwam binnenlopen en zag hoe Ronald naar haar keek, was ze verkocht en besloot ze om er gewoon voor te gaan. Ze ging naast hem op de bank zitten, waar ze al een boek had klaarliggen over zijn project en Ellen moest stilletjes lachen om de manier waarop hij probeerde aandachtig naar het boek te kijken en naar haar aan het luisteren was.

“Je mag er wel aanzitten hoor. Dat is beter dan alleen naar kijken”, zei Ellen met een beetje hese stem. Het is nu of nooit dacht ze bij zichzelf en Ronald kon zijn oren niet geloven. Nodigde zijn oudere lerares hem nu uit om aan haar borsten te zitten of bedoelde ze het boek. Zijn hormoonhuishouding nam het echter vanaf dat moment over en hij ging met zijn hand naar één van haar grote borsten toe en begon er in te kneden.

“Dit is wat je al een tijdje wil, he lieverd”, zei Ellen, die dichter bij Ronald ging zitten en over zijn spijkerbroek begon te wrijven. Ze genoot van de lekkere pik die hij uit zijn broek haalde, maar besloot om er even de rem op te gooien.

“Wat er nu gebeurt blijft tussen ons, heb je dat goed begrepen”, zei ze streng. “Ik wil maandag niets horen op school over de sex die we gaan hebben, anders kan je nu je spullen pakken en vertrekken.

Ze zag de reactie in Ronald zijn gezicht op haar strenge toespraakje en ze bedacht dat ze dat moest opslaan. Ellen had het idee dat hij alleen maar geiler werd door haar dominante toontje. Dat kwam goed uit, want ze hield wel van rollenspelen waarbij zij de ene keer dominant was en haar sexpartner de andere keer.

Nadat hij alleen maar geknikt had ten teken dat hij het had begrepen, namen ook haar lustgevoelens het over. Ze ging met haar mond naar zijn pik toe en begon hem te pijpen. Dat viel blijkbaar in hele goede aarde, want hij begon luid te kreunen en ze proefde zijn voorvocht.

Zijn oudere lerares neuken

Ze stopte even met pijpen en haalde haar dikke tieten tevoorschijn en ze zag dat Ronald alleen al van het kijken bijna klaar kwam. Hij was ondertussen gaan staan, had zich snel uitgekleed, en kon hem nu zittend pijpen. Ze gooide al haar ervaring in de strijd en Ronald wist niet hoe hij het had. Geen van zijn vriendinnetjes, die hij tot nu toe had gehad, kon zo lekker pijpen. Als het aan hem lag zou hij zijn lading zaad in haar mond spuiten en mocht ze hem daarna nog een keer pijpen.

Hij wist op een gegeven moment echter niet meer wat hij wilde, want er vlogen allemaal beelden door zijn hoofd. Hij kon zijn oudere lerares neuken of haar tussen haar tieten nemen. Hij besloot voor het neuken te gaan, want hij stond zowat op springen.

Ellen lag ondertussen met haar ogen dicht te genieten en ze vond het heerlijk dat hij langzaam begon. Ze was al snel gewend aan zijn lekkere dikke pik en ze begon bijna te glimmen van trots toen hij hijgend zei: “ongelooflijk, wat ben jij lekker strak. Het is vreselijk lekker om je te neuken.”

Als ze al geen vlinders in haar buik had gehad, dan waren die nu spontaan aan komen vliegen. Het leek wel alsof ze op het gebied van sex voor elkaar gemaakt waren. Ronald probeerde ondertussen zo ervaren mogelijk over te komen, maar kon niet voorkomen dat hij eerst voor zijn eigen genot ging. De zware tieten van zijn lerares hadden een onzichtbare aantrekkingskracht op hem en nadat hij aan haar tepels had gezogen, wilde hij meer.

Hij neemt haar tussen haar grote borsten

Hij haalde zijn stijve pik uit het geile kutje van Ellen en deed die vervolgens tussen haar dikke memmen. Hij begon haar langzaam tussen haar tieten te neuken en Ellen lag hem met een verliefde blik aan te kijken. Ze was dolblij dat hij zo genoot van haar grote tieten en als het aan haar lag mocht hij alles met haar doen wat hij wilde.

“Kom hier met die lekkere pik van je”, zei Ellen, die nu ook aan het kreunen was. Ze deed haar mond open en Ronald deed zijn lul tussen haar lippen en zijn oudere lerares begon hem geil te pijpen. Ze was er helemaal klaar voor dat hij haar mond zou neuken en zijn zaad in haar keel zou spuiten, maar Ronald had toch een andere plan.

Hij neukt haar van achteren

Hij had lang genoeg gedroomd over zijn lerares neuken, dus nu wilde hij het meemaken ook. Hij had het idee dat het niet bij deze ene keer sex zou blijven en ging er stiekem een beetje van uit dat hij later alsnog in haar mond zou klaarkomen.

Ellen was ondertussen op handen en knieën op de bank gaan zitten, klaar om van achteren geneukt te worden. Ronald had haar rokje al eerder uitgetrokken en voor het gemak had ze geen onderbroek aangedaan. Haar favoriete student stootte in één keer zijn pik in haar strakke kut en begon haar nu ietsje harder te neuken. Hij zag de grote borsten van zijn lerares heen en weer zwaaien en hij begon haar nog harder te neuken, zodat ze heen en weer bleven gaan.

Hij was nog steeds bezig om als een ervaren man van de wereld over te komen, dus besloot hij om het tweede standje dat hij kende er in te gooien. Ellen lag nu op haar zij op de bank en had één van haar benen de lucht ingedaan, hij zat met één knie op de bank en met één been stond hij op de grond en ging verder met haar neuken.

Ellen hield wel van standjes en ze vond het aandoenlijk om te zien hoe Ronald ervaren over probeerde te komen, terwijl ze nu al doorhad dat hij nog een heleboel moest leren. Ze zou ervoor gaan zorgen dat zij zijn sexlerares zou worden.

Ze krijgt haar eerste orgasme

“Ga achter me liggen”, zei ze en Ronald vond dat een goed idee, want het vorige standje was best wel onhandig voor hem. Hij stootte weer zijn pik diep in haar kutje en begon haar verder te neuken. Ellen zat ondertussen een paar keer met haar hand bij haar clitoris, want ze voelde dat ze bijna klaar ging komen en ze wou het proces versnellen. Ze was hard aan een orgasme toe en ze vond het heerlijk dat haar favoriete student ervoor ging zorgen.

Ronald stootte nog een paar keer diep in haar kutje en voelde toen hoe haar kutwanden samentrokken om zijn pik en ze schokkend begon te bewegen. Hij pakte haar stevig vast en bleef haar heel langzaam neuken, want hij was wel zo ervaren dat hij begreep dat ze een orgasme kreeg.

“Stoppen, stoppen”, zei Ellen met een hijgende stem, “het is te gevoelig.”

Eerst weer pijpen en dan berijden

Ronald haalde zijn pik uit haar kutje en dacht dat ze even pauze zouden gaan nemen, maar niets bleek minder waar. Ellen, die nog steeds in de naweeën van haar orgasme zat, viel aan op zijn pik en begon hem weer te pijpen.

“Dit is iets waar ik wel aan kan wennen”, dacht Ronald, die achterover tegen de leuning van de bank aanlag en met zijn ogen dicht lag te genieten van de heerlijke mond van Ellen. Die kreeg, met enige moeite, zijn pik helemaal in haar mond en dat had hij nooit verwacht. Hij hoorde haar zachtjes kreunen terwijl ze hem aan het pijpen was en hij had het idee dat hij haar een flink orgasme had bezorgd.

Ronald verbaasde zich vervolgens over de hoeveelheid energie die zijn oudere lerares had. Haar kutje was blijkbaar niet meer gevoelig, want ze stopte plotseling met pijpen en liet zich over zijn pik zakken om hem te gaan berijden. Eerst deed ze een reverse cowgirl, zodat hij naar haar lekkere dikke kont keek, terwijl ze aan het neuken waren. Hij gaf een paar tikken op haar billen en dat bleek in goede aarde te vallen. Net toen hij zich bedacht dat het een feest moest zijn om haar grote tieten te zien, terwijl ze hem aan het berijden was, draaide ze zich om en was voor hem het feest compleet.

Hij neukte haar zo goed en kwaad als het ging, terwijl zij hem aan het berijden was. Haar dikke tieten zwaaiden lekker heen en weer en hij kon het niet laten om ze stevig vast te pakken en er in te kneden, terwijl zijn lerares plotseling een tweede orgasme kreeg.

Tenminste, voor hem was het plotseling, Ellen had hem al aan voelen komen. Het was heel lang geleden dat ze twee intense orgasmes achter elkaar had gehad en ze wist dat ze alles in het werk moest stellen om Ronald te behouden. Desnoods alleen in een sexrelatie, want hij bezorgde haar meer genot binnen één neukpartij, dan haar ex-man tijdens de helft van haar huwelijk.

Hij komt klaar op haar grote memmen

Terwijl ze nog aan het genieten was van haar orgasme, liet ze zich van zijn pik afglijden en begon hem weer te pijpen. Dit keer zou ze niet stoppen, maar hem net zo lang verwennen totdat hij klaar zou gaan komen.

Net voordat hij klaarkwam, haalde hij zijn pik uit haar mond en zei dat ze haar tieten omhoog moest duwen. Ze was dolblij dat hij ook dominant kon zijn en ze deed gelijk wat er van haar gevraagd werd. Ze wist precies wat er ging gebeuren en als hij snel zou zijn, dan zou haar orgasme weer in alle hevigheid terugkomen.

Hij rukte nog een paar keer aan zijn pik en spoot toen haar lekkere dikke tieten vol met zijn zaad. Ellen zat te trillen op de bank en ze deed wat ze in haar fantasie al heel vaak had gedaan, ze wreef zijn zaad in haar grote tieten en keek hem vervolgens aan.

Ze schrok, want hij was opgestaan en ze was even bang dat hij zijn kleren aan zou gaan trekken en richting huis zou gaan. Het bleek echter minder ernstig te zijn dan ze had gedacht, want hij vroeg waar de wc was, omdat hij nodig moest plassen.

Ellen liep voor hem uit en ze probeerde een beetje modelachtig te lopen, zodat haar dikke billen lekker heen en weer bewogen. Ze had allang door dat Ronald op dikke vrouwen viel en daar was ze superblij mee. Nu alleen nog even het leeftijdsverschil normaliseren en niets stond een relatie in de weg.

Ze stopte met nadenken over een relatie of zelfs de bruiloft die ze voor ogen had, want ze liep weer eens veel te hard van stapel. Voor Ronald was een fantasie uitgekomen, zijn oudere lerares neuken, en waarschijnlijk was daarmee de kous af. Hij zou bij haar blijven slapen en ze zouden nog hele goede sex hebben en daarna ging hij zijn eigen weg.

Ze zijn verliefd op elkaar

Ellen was dan ook stomverbaasd toen Ronald uit de wc kwam en haar dicht tegen zich aantrok. Haar grote borsten pletten tegen zijn borstkas en ze begonnen te tongzoenen. Ze voelde zijn handen op haar dikke billen en het leek wel alsof ze aan het zweven was. Dit had ze nooit verwacht, maar ze besloot om er intens van te genieten.

Uiteindelijk kwamen ze los uit elkaars omstrengeling en zei Ronald: “hier heb ik al een tijdje over gedroomd. Het is toch niet de bedoeling dat het alleen bij sex blijft”, vroeg hij voorzichtig en ging snel verder, zonder op het antwoord te wachten. “Niet dat het erg is, maar ik vroeg me af of we iets meer hadden.”

“Dat hebben we zeker lieverd”, zei Ellen, “die Ronald meetrok naar haar slaapkamer, maar dat is een dingetje waar je heel goed over na moet denken. Ik zal je nergens toe pushen, maar er is een leeftijdsverschil en ik ben je lerares. Zullen we het daar anders later over hebben, want ik heb die pik van je heel hard nodig.”

De kont van zijn oudere lerares neuken

Ellen liet zich op bed vallen en vroeg toen: “ik neem tenminste aan dat je blijft slapen, want we hebben een heleboel te bepraten en dat moeten we allemaal tussen de geile sex proppen die we met elkaar gaan hebben.”

“Dat lijkt me een goed plan”, zei Ronald, “ik zal mijn huisgenoten laten weten dat ik een weekendje weg ben.”

“Mooi”, zei Ellen, terwijl ze een potje Vaseline tevoorschijn toverde. “Als je hier me billen goed mee insmeert en je pik ook, dan zou ik graag willen dat je me in mijn kont neukt. Ik heb het nog nooit gedaan, me anaal laten neuken, maar ik fantaseer er al een tijdje over. Dus wees voorzichtig met me en als het niet gaat, dan stoppen we er gelijk mee, deal?”