?wi=147681&ws=mafli

Pornoactrice: Senora Fina
Duur: 10:41
Tags: , , ,

Flirten en sex met oma's

Ik doe niet meer aan seks

Ik ben een 60-jarige vrouw die al een hele tijd geen seks meer heeft gehad. Na mijn scheiding was ik blij met mijn nieuw gevonden vrijheid en had eigenlijk geen behoefte meer aan seks en zeker niet meer aan een man in mijn leven. Ik vond het wel best zo. Ik was goed uit de scheiding gekomen, dus ik kon me een mooi appartement veroorloven en kon met vervroegd pensioen.

Ik had het druk met van alles en nog wat, vrijwilligerswerk, de diverse clubjes waar ik lid van was geworden en ik was voorzitter van de tuinvereniging waar ik met veel liefde mijn tuintje onderhield. Meer dan genoeg te doen dus en het idee van seks vervaagde steeds meer. In het begin masturbeerde ik nog wel eens, maar ook dat werd steeds minder. Als ik een romantische film had gezien met een man die mij wel aanstond, dan wilde ik nog wel eens naar mijn vibrator grijpen, maar daar bleef het bij.

Zonder als arrogant over te willen komen, moet ik zeggen dat ik er gewoon goed uitzie, ik ben blij met mezelf. Ik ben wat je noemt een volle vrouw, ik heb een paar grote borsten en een knap gezicht. Ik heb dan ook niet te klagen over aanbidders en mannen die een relatie wel zien zitten. Allemaal mannen van rond mijn eigen leeftijd en ik moest ze helaas teleurstellen, ik was eraan gewend geraakt om te doen en laten wat ik wilde en dat hield ik graag zo.

Een goede relatie met mijn jonge onderbuurman

Dat ik dus seks met een veel jongere man ging hebben, kwam voor mij dan ook als een hele grote verrassing. Het appartement onder me was in tweeën gedeeld en in het ene gedeelte woonde Fred, een leuke man die van andere mannen hield. In het andere gedeelte woonde Carlos, ook een leuke en aardige jongeman, die altijd klaar stond om me te helpen. Hij was zo’n beetje de man in mijn huis geworden als het om klusjes ging, kastjes ophangen, mijn computer repareren of mijn wasmachine weer aan de praat krijgen. Alle dingen eigenlijk waar ik vond dat ik een man voor nodig had.

Op mijn beurt hielp ik hem om zijn appartement schoon te houden en hij kwam twee keer in de week bij me eten. Hij was verzot op mijn kookkunst en ik kon op hem alles uitproberen wat ik mijn kookclubje dat weekend ging voorschotelen. We hadden een prima relatie en ik zorgde ervoor dat ik altijd liet zien dat ik hem waardeerde. Hij had een goede baan bij een softwarebedrijf, maar huiselijk gezien was het een onbenul. Ik probeerde zijn appartement wat leefbaarder te maken door er een vrouwelijke touch aan te geven en dat leek hij wel te waarderen.

Ik ging niet los met dromenvangers, waxinelichtjes of geurkaarsen, maar zorgde ervoor dat zijn eventuele dates niet gelijk gillend wegrenden. Hij vertelde me alles over zijn liefdesleven en het bleek dat hij nogal moeite had om een vriendin te vinden die langer dan twee maanden bleef. Meestal had hij er dan weer genoeg van en besloot dat het leven als vrijgezel hem meer beviel. Totdat hij weer een andere vriendin had opgeduikeld en het verhaal weer opnieuw begon.

Ik had eigenlijk gewoon een relatie met hem

Uiteindelijk had hij voor zichzelf een periode ingelast waarin hij geen dates of vriendinnen had om uit te vogelen wat hij nu precies wilde. Het gevolg was dat ik nu de persoon werd waarmee hij date-dingen ging doen omdat hij van het uitgaan hield en het heerlijk vond om leuke dingen te doen. Ik werd meegenomen naar de film, werd geïntroduceerd in zijn stamkroeg bij zijn vrienden en ging regelmatig met hem uit eten. Hij ging op zijn beurt mee naar mijn tuintje, ik leerde hem koken en we gingen één keer in de twee weken bowlen, iets wat ik mijn hele leven al deed.

We deden eigenlijk alles wat een verliefd en getrouwd stel doet, alleen hadden we geen seks. Dat was ook nooit bij me opgekomen, want Carlos was Carlos en ik had nog nooit de behoefte gehad om seks met een jongere man te hebben. Zeker niet eentje die met een beetje moeite mijn kleinkind had kunnen zijn. Al had ik dan wel vroeg aan kinderen moeten beginnen. Eigenlijk was ik gewoon een hele naïeve trut, want natuurlijk ging ik seks met hem hebben. Hij was een jonge man met behoeftes en aangezien hij niet meer aan vriendinnen en dates deed, kropte het een beetje bij hem op.

Dat was echter niet het grootste probleem, ik had niet door dat Carlos op oudere vrouwen viel en hij gewoon verliefd op me was. Hij vertelde naderhand dat hij moeite had om zich te binden, omdat hij altijd aan mij dacht als hij seks had. Het was voor mij dan ook een complete verrassing dat ik uiteindelijk, als 60-jarige vrouw, onverwachte seks had met een 25-jarige man. Een man die mijn veilige leventje totaal op z’n kop zette.

Onverwachte seks, heerlijk

Het gebeurde toen we terugkwamen van een etentje in een restaurant dat hij speciaal had uitgekozen. Hij gaf me allerlei complimentjes, dat ik er zo goed uitzag en ik mistte volledig de verliefde blik in zijn ogen als hij me aankeek. Ik bleef gewoon lekker door ratelen over van alles en nog wat en ik had een hele fijne avond. Hij nodigde me uit om bij hem nog een wijntje te komen drinken en aangezien ik nog geen zin had om naar bed te gaan, leek me dat een goed idee. Dat deden we wel vaker, dus ik zocht er niets achter.

“Morgen gaan we je appartement weer onder handen nemen, want je hebt het weer aardig laten verslonzen”, zei ik, terwijl ik zijn slaapkamer annex huiskamer inliep. Hij had zijn woonkamer, die ook niet echt groot was, omgebouwd tot een computerkamer en daar was het nog ongezelliger, dus het was een keuze van de minst kwade.

Hij pakte me van achteren bij mijn grote borsten

Carlos stond achter me en hielp me uit mijn jasje en toen gebeurde het, ik voelde hoe hij me in mijn nek zoende en mijn borsten vastpakte. Ik stond aan de grond genageld en wist niet wat ik moest doen. Het leek wel alsof er een schuif opengezet werd in mijn hersens, waardoor ik in één keer overspoeld werd door gevoelens. Verwarring, verliefdheid, houden van en gewone opwinding. Allemaal emoties die ik blijkbaar onbewust ergens had opgeslagen om er verder niets mee te doen. Mijn brein had echter besloten dat het nu wel lang genoeg geduurd had en ik stond te trillen op mijn benen.

Hij had zich tegen me aangedrukt en ik voelde zijn erectie tegen mijn billen aan en ik gaf me er helemaal aan over. Mijn verstand had ik op nul gezet en ik genoot van zijn aanraking en opeens waren we aan het zoenen. Ik probeerde hem nog een uitweg te geven door met veel moeite:

“Ik had je moeder kunnen zijn, lieverd”, uit te brengen en kreeg als antwoord:

“dan noem ik je toch mama als je daar geil van wordt.”

Ik kreeg een glimlach op mijn gezicht, want dit was een echte Carlos opmerking en dat was het moment dat ik ervoor ging. We konden naderhand alles gaan uitzoeken, maar mijn lichaam wilde nu seks hebben. Ik had roze ondergoed aangetrokken, wat ik niet classificeerde als sexy, maar Carlos vond het allemaal prachtig. Hij haalde één van mijn grote borsten uit mijn bh en begon aan de tepels te zuigen. Ik dacht dat ik helemaal gek werd, want het was heel lang geleden dat iemand dit gedaan had en mijn tepels zijn gewoon gevoelig.

Als was in zijn handen

Uiteindelijk had hij ik alleen nog mijn onderbroek aan en stond hij achter me. Hij kneedde in mijn grote tieten en ik was als was in zijn handen. Ik wist dat ik hem alles zou geven en ik ging ervanuit dat het bij deze ene keer zou blijven, dus wilde ik er intens van genieten. Dat het allemaal anders zou lopen, was iets van later zorg.

Voor het eerst weer een pik in mijn mond

Ik kleedde hem op mijn beurt uit en genoot van zijn mooie lijf en ik werd overvallen door genot toen ik zijn pik zag. Het was een hele mooie, niet al te klein en ik wilde hem proeven. Ik was bij mijn ex-man nooit zo van het pijpen geweest, maar nu wilde ik niets liever dan zijn pik in mijn mond voelen. Ik ging op bed zitten en sloot mijn lippen om zijn eikel en begon hem te pijpen. Het was heel onwennig, want ik had het al jaren niet gedaan, maar het leek in ieder geval in goede aarde te vallen bij hem, want ik hoorde hem hard kreunen.

Hij had mijn hoofd vastgepakt en dat waardeerde ik wel. Ik was niet onderdanig of zo, maar een man die een beetje de leiding nam en liet zien en merken dat hij de man was, beviel me uitstekend. Het liefst wilde ik hem in mijn mond klaar laten komen, maar Carlos had een ander plan. Hij haalde zijn pik uit mijn mond en ik keek met een beetje angstige blik aan. Ik was bang dat ik iets niet goed gedaan had tijdens het pijpen, maar dat bleek niet het geval.

Hij neukt me tussen mijn grote borsten

Hij wilde me tussen mijn borsten neuken en dat had ik helemaal niet door. Ik had gewoon te lang niet meer aan seks gedaan om te een beetje te anticiperen en besloot op dat moment om er gewoon helemaal in mee te gaan. Hij zou leiden en ik zou volgen, dat idee. Als we een beetje op weg waren, dan zou ik er weer helemaal bij zijn en konden we alleen maar meer genieten.

Terwijl ik het druk had om mijn gedachten op een rijtje te krijgen, had hij zijn pik tussen mijn borsten gedaan en was me langzaam aan het neuken. Natuurlijk stonden mijn tieten niet meer zo vooruit als vroeger en hadden ze last van de zwaartekracht gekregen, dus hielp ik ze een handje. Ik duwde ze met mijn handen omhoog en drukte ze tegen elkaar, zodat het lekker strak voor hem was. Het liefst had ik hem op dat moment naar een orgasme gebracht, want ik had de onbedaarlijke behoefte gekregen om hem te zien spuiten of zijn zaad in mijn mond of kutje te voelen.

“Als je wil mag je op mijn borsten klaarkomen, lieverd, dat zou ik heel erg lekker vinden”, zei ik zachtjes. Hij keek me met een verliefde blik aan, die ik nu wel op de juiste waarde wist in te schatten en zei:

“Dat komt nog, maak je niet druk, we hebben nog de hele avond en nacht en de rest van het weekend. Als je tenminste niets te doen hebt.”

 

Lokale milfs willen nu neuken

 

Ik ben geen one-night-stand materiaal

Op de één of andere manier voelde het heel goed dat het niet bij deze ene keer zou blijven. Ik was toch nooit zo goed geweest in one-night-stands en na twee keer proberen had ik die afgezworen. Voor mij was vastigheid één van de dingen die ik heel belangrijk vond. Ik had alleen niet verwacht dat een veel jongere man die vastigheid wilde met een 60-jarige vrouw. Als ik er echter op terugkeek, dan was die vastigheid er al een tijdje, gezien onze wat vreemde relatie, alleen ontbrak het seksgedeelte nog.

Ik kon mezelf wel voor m’n hoofd slaan dat ik het allemaal gemist had, want anders had ik zijn mooie pik waarschijnlijk veel eerder tussen mijn borsten gehad en zijn zaad geproefd.

“Ik zorg ervoor dat ik dit weekend niets te doen heb, maar ik vraag het je toch maar, is dit echt wat je wilt, ik ben een oude vrouw en jij bent nog zo jong.”

“Ik wil dit al een hele tijd en het leeftijdsverschil interesseert me niet. Ik weet niet of het je is opgevallen, maar we zijn voor elkaar gemaakt. Tenminste, zo denk ik erover.”

“Het begint langzaam tot me door te dringen”, zei ik zachtjes en ik begon bang te worden dat het was afgelopen door mijn serieuze gepraat tussendoor, want hij haalde zijn pik tussen mijn borsten vandaan en het enige dat ik kon doen was doodstil blijven zitten.

Hij beft me naar een orgasme, dat blijft doorgaan

“Nu even stoppen met nadenken en genieten”, zei hij met een licht dominante toon in zijn stem en het volgende moment lag ik op mijn rug op het bed. Hij trok mijn onderbroek uit en ik was heel erg blij dat ik regelmatig mijn kutje kaal scheerde, want ik had een hekel aan schaamhaar. Ik dacht dat hij zijn grote pik in me zou stoten, maar hij deed iets waardoor ik één van de beste orgasmes in mijn leven kreeg.

Hij begon me te beffen en ik kan me niet heugen wanneer dat voor het laatst was, een tong op mijn clitoris van een man die wist waar hij mee bezig was. Hij likte eraan, zoog eraan, maakte cirkeltjes met zijn tong en uiteindelijk had hij een ritme gevonden die ik niet kon weerstaan. Ik kwam zo hard klaar dat ik even van de wereld was en terwijl ik lag te trillen van het genot en de tintelingen die door mijn lichaam schoten, voelde ik hoe hij me penetreerde.

Het gevoel om weer gevuld te worden was overweldigend en mijn orgasme kon zich daar ook in vinden. Ik zweefde op het genot toen hij me begon te neuken en ik wilde dit gevoel zo lang als het kon vasthouden.

Heerlijk om weer geneukt te worden

Ik lag als 60-jarige vrouw met mijn benen in de lucht en werd geneukt door mijn nieuwe grote liefde en ik voelde alles. Mijn lichaam was één grote genotsplek geworden en het werd steeds beter. Ik masseerde mijn grote borsten omdat ik allang doorhad dat hij dat geil vond en ik er zelf ook aardig opgewonden van raakte. Mijn orgasme, dat een multipel orgasme was geworden, begon langzaam minder te worden, totdat hij me omdraaide en hij me van achteren begon te neuken.

Hij had het tempo er flink inzitten en dat was heerlijk. Ik was nog nooit zo goed geneukt en ik vroeg me af waarom ik er pas nu achter kwam dat er meer op de wereld was dan de eenzijdige neukpartijen die ik met mijn ex-man had gehad. Hij was altijd druk geweest met zijn eigen orgasme, neukte me tot hij klaarkwam en als hij dan omgerold was en in slaap gevallen, vingerde ik mezelf naar een orgasme toe en dat was het. Ik had altijd gedacht dat dit normaal was, totdat Carlos me liet voelen hoe het ook kon.

Op een gegeven moment was het echter teveel geworden voor mijn kutje, die al die aandacht niet meer gewend was. Het werd gewoon te gevoelig en we moesten even stoppen. Ik bleef zijn pik langzaam aftrekken en we zoenden intens. Hij was een goede zoener en dat vond ik heerlijk want het was ooit, voordat ik ging trouwen, één van mijn grootste hobby ‘s.

Nadat ik er weer voor kon gaan, was ik een stuk assertiever geworden. Carlos gaf me een gevoel van veiligheid en het boeide me niet dat het hem misschien alleen om de seks ging. Als het zo was, dan maar, ik wilde nu genieten. Ik liet me over zijn pik zakken en begon hem langzaam te berijden en het leek wel alsof hij mijn lichaam kon lezen. Op het moment dat ik het weer kon hebben, ging hij met zijn jeugdige enthousiasme weer helemaal los. Hij beukte zijn pik in mijn kutje en ik was overweldigd. Het voelde zo goed om volledig genomen te worden door een man en zeker de man die in een noodtempo mijn gevoelens wist los te maken.

Natuurlijk gaat hij op mijn grote tieten klaarkomen

Ik kwam weer klaar en toen was het over met mij, ik was gewoon gesloopt. Mijn lover moest echter nog klaarkomen en ik wist precies waar dat ging gebeuren. Voor de tweede keer ging ik op bed zitten en Carlos ging gelijk voor me staan. Ik drukte mijn toeten omhoog en genoot ervan hoe hij zich aan het aftrekken was.

“Deze borsten zijn nu van jou, kom klaar voor mama”, het laatste was eruit voordat ik het doorhad, maar het bleek een verbazingwekkend effect op Carlos te hebben. Hij gaf nog een paar rukken aan zijn pik en voor het eerst in jaren voelde ik me weer helemaal vrouw. Ik weet dat het ouderwets klinkt, maar zo zit ik nu eenmaal in elkaar. Als een man voor me spuit, dan geef ik me helemaal over aan hem.

Ik was nog steeds realistisch genoeg om te beseffen dat dit allemaal misschien een beetje te needy was voor een jonge man als Carlos, daarom hield ik het keurig voor me, maar de gevoelens voor mij veranderden niet. Hij kwam voor me klaar, dus ik was voor hem. Het voelde heerlijk om zijn hete zaad op mijn grote borsten te voelen spuiten en ik deed eigenlijk automatisch mijn mond open, want ik wilde zijn zaad proeven.

Carlos richtte zijn pik nu op mijn gezicht en de volgende lading kwam in mijn mond terecht en ik proefde er eerst van, voordat ik het doorslikte. Iets dat ik heel zeldzaam had gedaan in mijn leven, maar Carlos mocht het vanaf nu af aan doen wanneer hij er zin in had. Al moest ik elke dag voor hem op mijn knieën om ervoor te zorgen dat hij mijn mond volspoot, geen enkel probleem.

Hij moest zich zowaar even aan me vasthouden, toen hij uitgespoten was, want hij stond te trillen van de heftigheid van zijn orgasme. Ik pakte hem vast, trok hem naast me op het bed en omhelsde hem. Ik drukte mijn grote borsten, waar zijn zaad nog opzat, stevig tegen hem aan en bedacht me later pas dat dit misschien niet zo strak plan was. Ik had geen idee of een man als Carlos het raar zou vinden om zijn eigen zaad op zich te voelen, maar hij leek er geen enkel probleem mee te hebben. Zeker niet toen ik in een opwelling alles begon schoon te likken en vervolgens mijn hoofd op zijn borst legde.

Ik pijp hem klaar en slik alles door

Ik lag in zijn armen en merkte niet eens meer dat hij de dekens over me heentrok, zodat ik het niet koud zou krijgen, want ik lag al te slapen. Zo’n heftige neukpartij met een jonge man gaat een 60-jarige vrouw niet in de koude kleren zitten. Ik werd diep in de nacht wakker en zag dat Carlos tv aan het kijken was. Ik zei niets, maar pakte zijn pik vast en begon hem zachtjes af te trekken.

Hij keek me gelukzalig aan en zijn blik werd nog heftiger, toen ik de dekens van hem aftrok en hem zonder omhaal begon te pijpen. Dit keer zou hij zijn lading wel in mijn mond spuiten en ik deed mijn uiterste best om dat voor elkaar te krijgen. Ik had dan wel niet al teveel ervaring met het zuigen aan een pik, maar ik had het idee dat mijn enthousiasme een heleboel goedmaakte. Ik kreeg het zowaar voor elkaar om zijn pik helemaal in mijn mond te krijgen, zonder al teveel kokhalsneigingen en hij trok helemaal strak toen hij zijn eikel in mijn keel voelde. Ik was door mijn neus gaan ademen en doordat ik langzaam naar dit moment had toegewerkt, kon ik het hebben.

Pas later hoorde ik dat ik hem een deep throat had gegeven en de naïeve ik was best verbaasd dat het een naam had. Ik deed gewoon wat in me opkwam en hij bleek de dingen die ik met mijn keel en mijn tong deed heel erg lekker te vinden. Ik had hem binnen een minuut of zeven naar een orgasme gepijpt en werd beloond met een heerlijke lading zaad. Ik slikte alles door en likte daarna zijn eikel en pik helemaal schoon.

Jaaa, we hebben verkering

“En nu gaan we praten”, was mijn eerste actie toen ik rechtop in bed zat, “wat moet jij met een oud wijf en wat gebeurt er allemaal.”

“Ten eerste ben jij geen oud wijf, maar een lekker ding. Ten tweede was het je waarschijnlijk niet opgevallen, maar hebben we al een tijdje een relatie. Mijn vrienden hadden dit al een tijdje door, zelfs voordat ik het had. Pas toen mijn beste vriend vroeg hoe de seks met je was, bedacht ik me dat dit het ontbrekende stukje was. Ik ben blij dat we dat nu ook gehad hebben en we nu helemaal van onze verkering kunnen genieten.”

“Oh”, zei ik met een sexy glimlach op mijn gezicht, “dus nu hebben we verkering. Ik kan me niet herinneren dat je ook maar iets aan me gevraagd hebt.”

“Mijn fout”, zei Carlos en hij zoende me vol op mijn mond. Ik voelde me weer helemaal slap worden en toen we weer aan praten toekwamen, vroeg hij me officieel of ik verkering met hem wilde hebben.

“Weet je zeker dat je er niet een nachtje over wil slapen?”, vroeg ik hem en dat was de laatste uitweg die ik hem gaf. Daarna zouden we wel zien hoe het zou lopen en ik maakte me geen enkele illusie, maar als we verkering zouden hebben, dan was dat in ieder geval het startpunt om te kijken hoe het verder zou gaan.

“Ik slaap vanaf nu af aan alleen nog maar bij jou”, zei hij vol overtuiging en ik kreeg een heel klein beetje de kriebels, want het drong nu pas in alle hevigheid tot me door, dat ik opeens weer een man in mijn vrije leventje zou hebben.

“We gaan eerst even latten en jij houdt je appartement gewoon aan, want al dat computergedoe past er bij mij niet in.”

“Helemaal mijn plan en nu we dit afgehandeld hebben, wordt het tijd dat we weer gaan genieten, dank je ook niet?”

Iedereen had het wel een beetje verwacht

Die nacht en ochtend bezorgde hij me nog twee heerlijke orgasmes en de volgende dag gingen we doen wat we wel vaker deden op zaterdag, we gingen samen lunchen, alleen nu als koppel. Niemand in onze omgeving bleek er vreemd van op te kijken nu we echt als verliefd stel door het leven gingen, want ze hadden eigenlijk niets anders verwacht.

Ik voelde me gelijk 10 jaar jonger en hoewel ik niet meer tot vijf uur ’s ochtends in de kroeg bleef, omdat ik mijn slaap nodig had, lag ik wel gewoon voor hem klaar als hij met zijn vrienden was uitgegaan. Het eerste dat hij deed als hij thuis was, was zich uitkleden en zijn lekkere pik diep in mij stoten totdat hij hem helemaal in me leegspoot.

Ik voelde me weer jong en deed dingen die ik nooit had verwacht. Als we een lange autorit hadden, dan trok ik hem af en ik heb hem zelfs op een verlaten parkeerplaats klaar gepijpt. Hij opende een nieuwe wereld voor me als het om seks ging, want ik bleek tot die tijd een wel heel erg tutje geweest te zijn op dat gebied.

Maar daar heb ik later meer verhalen over, zoals die ene keer dat ik een jonge vrouw versierde en lesbische seks met haar had. Carlos was helemaal blij toen hij thuiskwam en opeens twee vrouwen in zijn bed had liggen.

 

Mature Zoekt