Mijn verloofde wordt mijn ex-verloofde

Dat ik kapot was toen mijn ex-verloofde het uitmaakte is een understatement. We waren met elkaar vanaf het einde van de middelbare school, zij was 17 en ik was 16, en we hadden zelfs de universiteit en het studentenleven gehaald zonder kleerscheuren van vreemdgaan of andere escapades. Nadat we klaar waren met studeren en we allebei aan een nieuwe baan waren begonnen ging het fout.

Mijn toenmalige verloofde had voor de gein een paar foto’s op Instagram gezet, op aandringen van haar vriendinnen, en vanaf dat moment was het snel gegaan. Ze kreeg volgers die ze in het begin nog samen met me bijhield, want het was best spannend, maar toen het snel ging, voelde ik langzaam een verwijdering. Het aantal volgers liep exponentieel op en ze begon steeds meer aandacht aan haar kleding en haar uiterlijk te besteden.

Ze is een knappe vrouw en ik heb altijd het gevoel gehad dat ze een paar treetjes te hoog voor me was gegrepen, maar we waren gelukkig en ik wist dat ze zielsveel van me hield en ik van haar. Dat veranderde echter sinds haar Instagram avontuur en haar volgers, die steeds belangrijker werden voor haar. Uiteindelijk kwam ze in de picture bij een aantal modellenbureaus en toen was het hek van de dam.

Ze gaat model worden

.

Ondanks dat ze een gedegen opleiding had gevolgd en een goede baan had, trok het modellenleven aan haar en op een gegeven moment bleek het van haar kant tijd te zijn voor: “het gesprek.” Ze vertelde dat haar grootste droom aan het uitkomen was en dat ik de remmende factor was. Ze hield nog steeds heel veel van me, maar model worden was iets waarvan ze gedroomd had sinds ze een klein meisje was.

Ze had een contract aangeboden gekregen, waarvoor ze de hele wereld over moest en ze had het gevoel dat haar handen gebonden waren als ze door zou gaan met de verloving en de daaropvolgende bruiloft. Drie maanden later zat ze in Amerika en was ze getrouwd met de eigenaar van het modellenbureau en hoorde ik totaal niets meer van haar.

Zorgen voor mijn ex-schoonmoeder

Ik was er kapot van, mijn zorgvuldige uitgestippelde toekomst met de vrouw waar ik zielsveel van hield was in duigen gevallen. Natuurlijk, ik was jong, moest me er overheen zetten en er waren nog zoveel andere vrouwen, maar dat waren adviezen waar ik niet echt iets mee kon. Het enige dat ik nog deed was slapen, veel te weinig eten en werken. Ik verwaarloosde mijn vrienden en bleef het liefst binnen zitten en zwelgen in zelfmedelijden.

Het enige dat ik nog deed was één keer in de week koffie drinken bij m’n ex-schoonmoeder, die twee straten verderop woonde. We konden het altijd hartstikke goed met elkaar vinden en een half jaar nadat haar dochter mij had verlaten, was haar man er vandoor gegaan met een vrouw waar hij al twee jaar een relatie mee bleek te hebben.

Ze was gebroken en ik schakelde automatisch over in mijn zorgmodus en kon op die manier mijn eigen ellende een beetje van me afzetten. Ik ging vaker bij haar langs en hielp mee in het huishouden en deed de klusjes in huis, die haar man normaal deed. Mijn ex-schoonmoeder heeft namelijk last van een zware hernia en af en toe kan ze gewoon helemaal niets.

Samen naar haar therapie

Haar scheiding zorgde voor een hele bak stress en dat was te merken. Ze had moeite met uit bed komen en op een gegeven moment had ik haar mee naar de huisarts gesleept, want het ging echt niet langer. Ze konden niet opereren, maar pijnbestrijding en therapie behoorden wel tot de mogelijkheden. Het enige probleem was dat de kliniek waar de behandeling plaats zou gaan vinden, op een klein uurtje rijden was en dat ze, zeker in het begin, meerdere malen per week er naar toe moest.

Ik bood gelijk aan om haar heen en weer te rijden, wat voor mij geen enkel probleem was. Ik kon mijn werk in principe overal doen, als ik maar m’n laptop bij me had en een internetverbinding. Ze weigerde resoluut, want ze wilde me er niet mee opzadelen. Dat veranderde toen ik haar op een zaterdagochtend van de vloer plukte, omdat ze niet meer kon opstaan en ik nog resoluter zei dat ik met haar mee zou gaan of dat ik anders niet meer langs zo komen.

Daar schrok ze van, want we waren een beetje elkaars steun en toeverlaat geworden in het afgelopen jaar. Af en toe grapten we wel eens dat we net zo goed konden trouwen, want ik woonde daar zowat in en hielp haar met van alles en nog wat. In het begin had ze gezegd dat ik niet zo raar moest doen als ik op zaterdagavond film met haar ging kijken en dat ik lekker de kroeg in moest gaan en meiden versieren. Ik legde haar uit dat ik daar helemaal geen behoefte aan had en dat ik het veel gezelliger vond om de avond met haar door te brengen.

Uiteindelijk liet ze het gaan en keek ze er zelfs naar uit, wat ze me later vertelde. We hadden niet alleen dezelfde smaak in films en boeken, ook qua muziek zaten we op één golflengte en we hadden nooit een probleem om ergens een goed gesprek over te voeren. Mijn ex-schoonmoeder was eigenlijk de 2.0 versie van mijn ex-verloofde.

Net alsof we getrouwd waren

Het enige dat we niet hadden was seks, maar voor de rest zou je ons een stelletje kunnen noemen, zonder dat we dat zelf eigenlijk goed doorhadden. Ik had geen enkele behoefte aan daten, uitgaan of een one-night-stand te scoren. Ik redde me uitstekend met m’n rechterhand en af en toe fantaseerde ik hoe het zou zijn om seks met mijn ex-schoonmoeder te hebben, maar dat was meer omdat ik me afvroeg hoe ze er onder haar wijde kleding uitzag.

Mirjam eigenlijk nooit een strakke jurk of een strak rokje. Ze had altijd een broek en wijde truien aan en ze was nogal preuts. De enige keer dat ik iets meer van haar had gezien was toen ik haar op de bewuste zaterdagochtend op haar bed hielp. Ze had een degelijke nachtjapon aan, maar die zat nogal strak om haar heen en ik kon de contouren van een paar mooie borsten en een paar prachtige billen zien. In dat opzicht zag ik waar haar dochter haar mooie figuur vandaan had.

Ik besloot er verder niet al te lang over na te denken, want de week erop gingen we voor het eerst naar de kliniek toe en was het druk. Het was zoeken naar de juiste pijnbestrijding voor haar hernia en de therapie was intensief, wat ervoor zorgde dat ze veel pijn had. Ik kon in die tijd net zo goed bij haar intrekken, want ik deed alles in huis, behalve haar wassen en helpen met naar de wc gaan. Dat kon ze net aan zelf en stiekem waren we daar allebei een beetje blij om, zodat we niet voor een gênante situatie kwamen te staan.

Het hoge woord komt eruit

Het bleek dat ze niet alleen een hernia had, maar dat er in haar rug ook iets niet goed zat, dus de twee weken die er eerst voor stonden werden twee maanden en ik merkte dat ze steeds afhankelijker van me werd en er ook aan toegaf. Ik regelde zowat alles voor haar, inclusief haar financiën en ik zorgde ervoor dat alles op rolletjes liep.

Er kwam echter een grote verandering in onze relatie toen ze bijna klaar was met de therapie. Ik sinds een week of twee een leuk contact met één van de fysiotherapeuten van de kliniek. Een knappe vrouw, die ietsje ouder was dan ik, en waar ik leuk mee kon praten. Als ze lunchpauze had, aten we af en toe samen in het bedrijfsrestaurant van het ziekenhuis en we waren al een keertje samen gaan wandelen.

Zonder enige bijgedachte vertelde ik het allemaal aan Mirjam als we weer terugreden naar huis en ik had niet door dat ze een beetje bitcherig reageerde en haar gezicht vertrok, als ik het over de mooie fysiotherapeute had. Op de laatste dag van haar therapie, toen het een stuk beter ging met Mirjam, zag ze dat ik telefoonnummers uitwisselde met haar en de hele weg terug naar huis, gaf ze alleen korte antwoorden en was ze verder stil. Ik had zelfs door dat er iets aan de hand was en uiteindelijk kwam het hoge woord eruit:

“Ik wil niet dat je met Petra gaat daten”, zei ze bijna snikkend en ik keek haar verrast aan. Zo had ze nog nooit gereageerd en ik wist even niet wat ik met de situatie aan moest. Het was nog een klein stukje naar haar huis en we waren de rest van de weg allebei stil. Nadat we binnengekomen waren en richting de keuken was gegaan om koffie te zetten, was zij op de bank gaan zitten.

Ik ging naast haar zitten en sloeg m’n arm om haar heen en dat was het moment dat ze in tranen uitbarstte. Ze probeerde me iets duidelijk te maken, maar dat bleef steken in haar huilpartij. Pas toen ze een beetje rustiger was geworden, kwam het hoge woord eruit:

“Ik wil niet dat je met haar gaat daten omdat ik verliefd op je ben en ik van je hou”, zei ze en ze keek me met angstige ogen aan. Waarschijnlijk had ze verwacht dat ik was opgestaan en de deur was uitgelopen, maar ik deed precies waar ze op had gehoopt. Ik ging met mijn mond naar die van haar en drukte voorzichtig een kus op haar lippen. Ze reageerde terughoudend, maar het volgende moment hadden onze tongen elkaar gevonden en waren we intens met elkaar aan het zoenen. Ik voelde hoe ze ontspande in mijn armen en bij mij kwamen alle opgekropte gevoelens eruit.

Ik hield ook van deze mooie vrouw, maar ik had het voor mezelf en voor haar verborgen gehouden, weggestopt op een plekje in mijn hoofd waar ik af en toe naar uitweek. Het laatste dat ik had verwacht was dat zij er hetzelfde over dacht.

We bleken al een tijdje verliefd te zijn op elkaar

“Ik ben zo bang om je te verliezen, maar ik heb nooit wat laten merken omdat ik dacht dat je me toch niet ziet zitten. En ik zou je niet eens ongelijk geven, ik had je moeder kunnen zijn en ik ben nog gehandicapt ook. Ik kan niet eens normaal seks met je hebben en ik had het idee dat je dat liever met een vrouw van je eigen leeftijd zou willen en…”

Nadat we even op adem gekomen waren, barstte er een spraakwaterval los bij haar, die ik onderbrak door haar gewoon weer te zoenen. Ze keek me met grote ogen aan en vervolgens gaven we ons weer aan elkaar over. Het liet me in ieder geval niet onberoerd en ik voelde hoe Mirjam een beetje verstrakte toen ze haar hand op mijn kruis had neergelegd en mijn pik voelde die langzaam stijf aan het worden was.

“Sorry lieverd”, zei ze met spijt in haar stem, “ik moet eerst even liggen voordat we ook maar iets aan seks kunnen doen. Ik hoop dat je er rekening mee houdt dat het allemaal voorzichtig moet en hoe graag ik ook aan internet porno zou willen doen, die kans om dat met mij te beleven is klein. Ik zou er kapot van zijn, maar ik zou ook begrijpen dat je niets met me wil. Ik geef je daarom de kans om eruit te stappen, want ik wil niet dat je dit uit medelijden doet of iets dergelijks.”

“Praat je altijd zoveel als je verliefd bent”, zei ik met een grote glimlach op mijn gezicht. Ik stond op, hielp haar omhoog en samen liepen we naar haar slaapkamer.

Eerst slapen en dan voorzichtige seks

“Ik moet echt eerst even liggen”, zei ze met een bangig toontje in haar stem, want ze had het idee dat ik haar hard en diep zou gaan nemen. Dat was echter het laatste wat ik van plan was, want ik wist dat ik voorzichtig met haar moest zijn.

“Je gaat ook liggen, alleen kom ik bij je liggen en gaan we lekker samen een middagslaapje doen.”

“Lul”, zei ze, “nu voel ik me nog ouder. Je wordt bedankt.”

Ik trok mijn trui en schoenen uit en hield de rest van mijn kleren aan zodat Mirjam niet het idee had dat ze me iets verplicht was. Eerlijk gezegd was ik ook wel toe aan wat rust, door alle ontwikkelingen van het laatste uur. Ik voelde dat de vlinders in mijn buik een racewedstrijd aan het doen waren en voor het eerst in tijden voelde ik me ook gelukkig.
 
 

 
 

Ik heb gelukkig niet zo’n grote pik als haar ex

Mijn mooie ex-schoonmoeder legde haar hoofd op mijn borst, nadat ik mijn hand om haar had heengeslagen en zo vielen we allebei al snel in slaap. Ik werd wakker uit een heerlijke erotische droom en keek in het gezicht van Mirjam, die me lag aan te kijken. Ze was zachtjes met haar hand over mijn kruis aan het wrijven en zei:

“Je hebt gelukkig niet zo’n grote pik als mijn ex”, zei ze en ze begon mijn riem los te maken.

“En bedankt”, antwoordde ik lachend, “jij weet iemand een goed gevoel te geven als hij net wakker is geworden.” Ik heb inderdaad geen grote pik, net tegen een middelmaatje aan, maar dat is niet iets waar ik me druk over maak. Hij functioneert en hij functioneert goed.

“Ohhhh….. sorry, zo bedoelde ik het niet”, reageerde Mirjam geschrokken, want die had nu het idee dat ze een flinke deuk in mijn zelfvertrouwen had geschopt. “Het is alleen dat die van mijn ex pijn deed en hij ook niet echt voorzichtig met me was, vandaar dat we al twee jaar lang bijna geen seks meer hebben gehad. Ik neem het hem ook niet echt kwalijk dat hij naar die andere vrouw is gegaan, want in dat opzicht heb je niet echt veel aan me. Dan weet je dat.”

“Nu ophouden met dat zelfmedelijden”, zei ik, “en laten we gaan kijken wat er wel allemaal kan. Het lijkt me dat dat meer dan genoeg is.”

Mooie grote borsten en een prachtig figuur

Mirjam had ondertussen de knopen van mijn spijkerbroek ook losgemaakt en met wat hulp van mijn kant lag die snel naast het bed. Ik had ondertussen mijn t-shirt over mijn hoofd getrokken en mijn nieuwe liefde trok voorzichtig mijn boxershort uit.

“Hij is mooi”, zei ze, terwijl ze zachtjes over mijn pik begon te wrijven, “echt eentje waar ik iets mee kan.” Ze had nu haar hand er overheen gedaan en ze begon me zachtjes af te trekken.

“Ben ik de enige die naakt gaat of krijg ik ook wat te zien waar ik van kan genieten”, zei ik vrolijk. Ik wist dat Mirjam nogal verlegen was als het om haar lichaam ging, want ze dacht zelf dat ze te dik en niet mooi was.

“Weet je dat zeker”, zei ze, met een glimlach op haar gezicht, “ik ben niet zo strak als die fysiotherapeute of andere vriendinnen van je.”

“Jij bent mijn vriendin en ik kan me niet herinneren dat ik in de afgelopen tijd “een vriendin” heb gehad en het is niet “mijn” fysiotherapeute, maar gewoon een vrouw die me leuk vindt. De slet. En jij bent een jaloers biggetje.”

We barsten allebei in lachen uit en Mirjam begon zich langzaam uit te kleden. Als eerste trok ze haar broek uit en ik was gelijk verliefd op haar mooie benen. Vervolgens ging haar wijde trui en het t-shirt dat ze er onderaan had uit en zat ze in haar ondergoed voor me. Ze keek me met een vertwijfelde blik aan, terwijl ik gebiologeerd naar haar grote borsten keek. Ik besloot om haar een handje te helpen en maakte haar bh van achteren los en trok die uit. Ze wilde instinctief haar handen voor haar borsten doen, maar ik zag dat ze even nadacht en zich ontspande.

Haar borsten waren prachtig, vol en rond en ze hingen een beetje door de zwaartekracht, maar dat was natuurlijk niet zo gek voor een vrouw van 45 jaar. Ik likte zachtjes aan haar tepel en masseerde met mijn hand haar andere borst. Ze begon zachtjes te kreunen, want haar borsten zijn nogal gevoelig en het was heel lang geleden dat iemand er aanzat. Ze was me nog steeds aan het aftrekken en ik voelde dat ze iets sneller ging. Ze raakte duidelijk meer opgewonden en hoewel ik het liefst haar onderbroekje van haar kont had gescheurd, deed ik het heel voorzichtig aan. We schoten er allebei niets mee op als ze pijn zou hebben en dat was iets wat ik haar ook niet wilde aandoen. Ze zou zich dapper houden en seks met me hebben, maar die ervaring wilde ik haar niet geven.

Ik neem de tijd om haar te beffen

Ik liet met moeite haar grote borsten even met rust en trok haar onderbroekje uit. Ze had een beetje schaamhaar en dat vond ik heerlijk, een echte vrouw.

“Sorry hoor, ik heb me nog niet geschoren, want ik had niet het idee dat ik vandaag met een toyboy in bed terecht zou komen”, zei ze en ik moest lachen.

“Ach, als je me vanochtend gezegd had dat ik met een geile MILF in bed zou liggen, dan had ik je uitgelachten.”

“Oh”, zei ze met een sexy stemmetje, “dus je vindt me een geile MILF. En wat ben je allemaal van plan om met die MILF te gaan doen?”

Ik antwoordde niet maar duwde haar voorzichtig achterover op het bed en ging met mijn hand naar haar kutje toe. Ze protesteerde even, want het betekende dat ze mijn pik moest loslaten, maar toen ik haar clitoris had gevonden, was er van protest geen sprake meer. Ze deed automatisch haar benen wijd en ze schokte met haar onderlichaam toen ik mijn vingers vervangen had door mijn tong.

“Dit is lang geleden, wat heerlijk, wat mooi, wat heerlijk, wat doe je het goed”, haar mond bleek ook tijdens de seks niet stil te staan, maar haar gepraat werd al snel opgevolgd door een harde kreun. Ik draaide cirkeltjes met mijn tong over haar clitoris en wisselde dat af met eraan te zuigen. Ik voelde hoe ze heftig reageerde en dat ze zachtjes rondjes begon te draaien met haar onderlichaam. Als ik haar orgasme voelde opkomen, stopte ik met likken en hield haar clitoris alleen tussen mijn lippen. Als ik was doorgegaan, dan was ze binnen een paar minuten al klaargekomen, maar ik vond beffen heerlijk om te doen en ik wilde haar een daverend orgasme bezorgen. Op een gegeven moment merkte ik dat het niet meer uitmaakte wat ik zou doen, maar dat ze haar orgasme sowieso zou krijgen, stopte ik een paar vingers in haar kletsnatte kutje en ging er langzaam mee heen en weer, terwijl ik haar clitoris liefdevol bleef bewerken.

Eén van haar beste orgasmes

“Ik ga klaarkomen, ik ga klaarkomen”, was de inleiding van haar orgasme en ik voelde hoe ze met beide handen mijn hoofd vastpakte en die op haar kutje drukte. Ik ging nog een paar keer met mijn vingers heen en weer en toen ontplofte er iets in haar hoofd. Ze trok helemaal strak en ze begon te schokken. Ik bleef zachtjes doorlikken, totdat ze uitriep dat het te gevoelig was geworden en ze mijn hoofd losliet.

Ik ging vlug naast haar liggen, nam haar in mijn armen en voelde hoe ze even out ging. Ze werd helemaal slap en een paar seconden later kwam ze langzaam weer bij. Ze lag heftig na te trillen en ze drukte zich stevig tegen me aan. Haar grote borsten tegen me aan voelden heerlijk en het voelde nog beter dat ze zich helemaal aan me overgaf. Ze zoende m’n hele gezicht en uiteindelijk lagen we als een stelletje straalverliefde pubers met elkaar te tongzoenen.

Mijn mooie ex-schoonmoeder had ondertussen mijn pik vastgepakt en ze begon me weer af te trekken. Dit keer een stuk sneller en ze fluisterde in mijn oor:

“Dit had ik dus veel eerder moeten doen, lieverd, als ik maar had geweten dat we allebei gevoelens voor elkaar hadden.”

Zachtjes in haar mond neuken

“Ssssstttttt…, schatje van me, ik lig te genieten als je het niet erg vindt”, zei ik een beetje kreunend, waarop Mirjam zei:

“Misschien dat ik een manier weet om je nog meer te laten genieten”, zei ze terwijl ze haar kussen pakte en naar beneden ging en stopte ter hoogte van mijn pik.

“Pak ook even een kussen en leg die onder je billen, ga dan op je zij liggen en laat mij de rest doen. Als je klaarkomt, spuit je gewoon in mijn mond en daar mag je jezelf best speciaal onder voelen, want dat heb ik nog nooit voor iemand gedaan.”

“Weet je zeker dat je het redt?”, vroeg ik een beetje bezorgd en als antwoord voelde ik hoe ze haar lippen om mijn eikel sloot en me langzaam begon te pijpen. Ze verwende mijn eikel met haar tong en wist gevoelige plekjes te vinden, die zelfs haar dochter nooit had ontdekt. Mijn mooie Mirjan kon fantastisch pijpen en ze nam de tijd. Op een gegeven moment ging ze langzaam met haar hoofd heen en weer, maar dat bleek net even teveel te zijn.

“Als je voorzichtig in mijn mond heen en weer gaat, dan kan ik m’n hoofd stilhouden. Als je voelt dat je gaat klaarkomen, niet waarschuwen, maar gewoon doen. En ja, je mag hem tot aan je ballen in mijn mond stoten, als je het maar rustig en niet hardhandig doet.”

Ik weet dat het uit nood geboren was, omdat ze last van haar nek had, maar ik mocht dus gewoon haar mond neuken. Eén van mijn fantasieën, waar ik me vaak genoeg op afgetrokken had. Het werd nog beter, toen ze me bij mijn kont pakte en mijn pik inderdaad tot aan mijn ballen in haar mond duwde. Ze had geen enkel probleem met mijn formaat en telkens als ik heen en weer ging, likte ze mijn staaf of mijn eikel.

Ze slikt alles zonder problemen door

Het was onbegonnen werk om mijn orgasme tegen te houden, hoe graag ik het ook had gewild. Haar grote borsten drukten tegen m’n benen aan en Mirjam liet me heerlijke dingen voelen. Ze merkte dat ik het bijna niet meer hield en pakte me stevig bij mijn kont vast. De mooie rijpe vrouw duwde me naar voren, zodat ik tot aan haar keel in haar mond zat. Ik stootte nog één keer en toen liet ik mezelf gaan.

Mijn orgasme kwam vanuit mijn tenen en ik maakte me even druk of Mirjam het wel kon hebben, maar die slikte zonder problemen alles door. Voor een vrouw die nog nooit zaad had geslikt, was ze een natuurtalent. Nadat ik m’n laatste druppels eruit had geperst, zoog ze zachtjes aan mijn eikel en likte die vervolgens schoon.

Dat neuken komt nog wel

“Hier kan ik aan wennen”, zei ze, nadat ze weer met haar hoofd op mijn borst lag en met haar hand door mijn borsthaar aan het kroelen was. “Zal trouwens ook wel moeten, want echt neuken zit er nog niet in. Ik ben bang dat er weer iets scheef trekt ofzo, dus ik wil wachten tot na de therapie. Dan kan ik het ook met de dokter overleggen, hoe we dit het beste aan kunnen pakken. Ik hoop dat je het niet erg vindt.”

“Helemaal niet schoonheid”, zei ik terwijl ik zachtjes over haar rug wreef, “ik kan hier ook aan wennen en anders kan ik je altijd nog tussen je borsten nemen”, sloot ik lachend af.

Ik zag haar nadenken en besefte me dat ze eigenlijk nog nooit aan die optie had gedacht. Het was een fantasie van me en ik had helemaal niet verwacht dat het misschien ooit uit zou komen.

Ze wilde wat gaan zeggen, maar ik was haar voor: “je weet dat ik een grapje maak hé?”

“Het grapje is op zich niet leuk, maar de optie is fantastisch. Ik heb het nog nooit gedaan omdat ik er eigenlijk nooit over na heb gedacht en mijn ex blijkbaar ook niet. Maar met een beetje glijmiddel en als je het niet te hard doet, dan kunnen we die toevoegen aan het repertoire. Dan ga ik gewoon op m’n zij liggen en dan heb ik er geen last van. Goed plan jongeman, maar eerst gaan we weer even een dutje doen, want oma is een beetje op.”

“Welterusten ouwetje”, zei ik lachend en gaf haar een zoen op haar mond, “het is morgen zaterdag, dus voor mijn part liggen we het hele weekend in bed.”