Oma zoekt sex

Pornoactrice:
Duur: 10:42
Tags: , , , , , , , ,

Deze moeders neuken gratis

Oudere milf ziet de vriend van haar dochter wel zitten

Sylvia is een knappe oudere milf die nog steeds van spannende seks houdt. Dat gevoel is alleen maar meer geworden sinds haar man steeds minder zin had om aan zijn huwelijkse taken te voldoen. Haar seksleven was zo ongeveer op een nulpunt terechtgekomen en ze besloot dat het de hoogste tijd was om in te grijpen.

Haar slachtoffer was de vriend van haar dochter, waar ze al een tijdje een oogje op had. Ze had hem makkelijk kunnen verleiden als haar dochter er niet was en zich uit laten wonen in haar slaapkamer, maar dat was te makkelijk. Ze besloot voor de spannende, maar zeer ongebruikelijke weg te gaan en hem te neuken waar haar dochter bij was.

Spannende seks en de kans om betrapt te worden

De oudere milf greep haar kans toen haar dochter aan het gamen was en haar vriend op de bank zat. Ze weet dat als haar dochter eenmaal in een videogame zit, alles om haar heen haar ontgaat. De vriend zat even raar te kijken toen de moeder van zijn vriendin duidelijk maakte dat ze door hem geneukt wilde worden, maar al snel ging hij er in mee. Hij wilde de kans niet lagen liggen om de mooie oudere milf een beurt te geven.

Dat was natuurlijk razend spannend om de moeder van zijn vriendin te neuken en zeker als zijn vriendin er een paar meter vandaan zat en niets doorhad. Niet dat hij seks tekort kwam bij zijn vriendin, maar dit was nog vele malen beter. De oudere milf had een bak aan ervaring en pijpte hem op een manier zoals hij nog nooit had gevoeld. Ze wist met haar tong op gevoelige plekjes te komen waar hij het bestaan niet eens van afwist en hij had er veel voor over gehad om haar mond vol te spuiten.

“Dat komt de volgende keer lieverd”, had de oudere milf hem in zijn oren gefluisterd, “nu verwacht ik dezelfde behandeling terug.”

Hij beft haar naar een orgasme

Hij hoopte dat deze ervaren vrouw niet zou merken dat hij wel ervaring met beffen had, maar het niet in verhouding stond ten opzichte van haar orale capaciteiten. Daar hoefde hij zich niet al te druk over te maken, want de oudere milf kwam al snel klaar op zijn tong. Ze was zo opgewonden geraakt van de spannende seks en de kans dat ze betrapt werd door haar dochter, die levensgroot was. Die hoefde zich alleen maar om te draaien en zou zien hoe haar vriend zijn grote pik in het kutje van haar moeder had gestopt.

Oudere milf laat zich goed neuken

Ze moesten allebei opletten dat ze geen lawaai maakten en dat was best lastig, want ze waren allebei naar een orgasme aan het toewerken. De oudere milf had een veel strakker kutje dan hij had gedacht en hij was door haar pijpen al een aardig eind op weg om te gaan spuiten, maar hij wist het op de één of andere manier binnen te houden.

Pas toen hij voelde hoe ze begon te schokken op zijn pik, zonder lawaai te maken, wist hij dat ze keihard aan het klaarkomen was. Dat was het moment dat hij zijn zaad in haar spoot en haar orgasme, dat een beetje afgezwakt was, weer in volle hevigheid terugkwam. Hij spoot zijn pik helemaal leeg in haar kutje en nadat ze heel even was bijgekomen, stond ze snel op en deed haar hele korte zomerjurkje weer aan.

Ze gaat hem klaar pijpen in haar slaapkamer

Ze wenkte naar de vriend van haar dochter dat hij haar voorbeeld moest volgen en toen ze allebei weer hun kleren aanhadden zei ze op normaal niveau:

“Stefan, kan jij me even helpen met een dingetje in mijn slaapkamer.” Ze wende zich tot haar dochter en vroeg of die het erg zou vinden als ze haar vriend even zou lenen. Die knikte alleen maar, zonder haar blik van het scherm af te halen en de twee liepen snel naar de slaapkamer van de oudere milf.

Die ging gelijk op haar knieën en haalde de grote pik van Stefan tevoorschijn en keek hem geil aan:

“Nu ga ik je pik pijpen en je mag al je zaad diep in m’n keel spuiten, want daar ben ik hard aan toe.”

Ze wil ook in haar kontje geneukt worden

Ze wilde net beginnen, maar stopte weer en keek omhoog en zei met een geil stemmetje:

“Morgen moet mijn dochter de hele dag werken en ik heb begrepen dat jij vrij bent. Wat denk je ervan als je hier komt ontbijten en me vervolgens in mijn kontje neukt?”

Stefan knikte alleen maar en bedacht zich dat hij het had getroffen met zijn schoonfamilie en dan vooral zijn schoonmoeder.

Flirt met vrouwen