Oudere verpleegster doet het onderzoek met haar mond

Flirt met vrouwen

Pornoactrice:
Duur: 06:08
Tags: , , , ,

Selfiedating, flirten en sexcontacten

Oudere verpleegster zorgt voor decolleté

Irma had even snel in de wachtkamer gekeken wie haar volgende patiënt zou zijn en wat ze zag beviel haar. Een leuke jongeman waar ze wel iets mee kon. Als hij een erectie kreeg werd het pijnlijk en daar wist de oudere verpleegster wel raad mee. Ze deed een paar knoopjes van haar decolleté open, zodat haar grote borsten goed zichtbaar waren voor hem, als ze voor hem zat.

Onopvallend deed ze de deur van de behandelkamer op slot, toen hij voor haar naar binnen liep, want ze had geen zin in nieuwsgierige ogen als ze met haar “speciale” behandeling bezig was. Ze moest de jongeman even overreden dat hij zijn broek uittrok en ze werd blij met wat ze zag. Hij had een grote penis en ze zag gelijk wat het probleem was.

Het ligt aan zijn penisring

“Die penisring moet eraf, want anders blijf je ongemak voelen als je een erectie krijgt. Buiten dat, je hebt dat ding ook helemaal niet nodig, want als je moet klaarkomen, dan kom je klaar. Zo simpel is dat. Het heeft geen enkele zin om dat geforceerd tegen te houden.”

Ze wreef zachtjes over zijn pik, die keihard omhoog stond en ging verder:

“Bovendien ben je nog jong en hoef je jezelf geen enkele zorgen te maken dat hij niet stijf blijft staan of iets dergelijks. Ik bedoel, je hebt nu al een stijve pik en dat komt voornamelijk omdat je naar mijn grote borsten aan het kijken bent, toch?”

De jongeman kreeg een rood hoofd en knikte alleen maar. Hij was inderdaad aardig opgewonden geraakt van de knappe oudere verpleegster die met zijn pik bezig was. Dat de penisring moest verdwijnen vond hij absoluut niet erg, want hij had gelijk het idee dat het ding niet goed voor hem was. Zijn ex-vriendin van een paar dagen had hem weten te overtuigen dat hij het ding echt moest dragen, maar hij was blij dat het nu af kon.

Oudere verpleegster pijpt hem klaar

Waar hij nog blijer van werd was de mond van de oudere verpleegster, die zich om zijn pik sloot. Ze begon hem heerlijk te pijpen en hij was blij dat hij een dubbele afspraak had geboekt. De ervaren vrouw wist hem binnen recordtijd op het randje van klaarkomen te krijgen en hij vond het bijna jammer dat hij al zo snel ging spuiten.

“Ik wil nog even zien hoe je jezelf aftrekt”, zei de oudere verpleegster, terwijl ze zijn ballen begon te kriebelen, “dan weet ik zeker dat het goed zit met je.”

“Kom maar lekker klaar als je dat wilt”, zei ze terwijl ze haar uniform verder openmaakte en haar grote borsten tevoorschijn haalde. “Je mag op mijn borsten klaarkomen of in mijn mond, waar je maar wilt. Ik vind het allebei ontzettend geil.”

Ze slikt zijn zaad door

De jongeman had het niet meer toen de oudere verpleegster hem nog geiler aan het maken was. Hij had moeite om te kiezen en hoopte van harte dat het niet bij deze ene keer zou blijven met deze mature vrouw. Hij besloot om voor haar mond te gaan en trok zich af tot aan het randje en kon toen nog net aan uitbrengen:

“In je mond graag.”

De oudere verpleegster nam zijn pik gelijk weer in haar mond en pijpte hem, totdat hij klaarkwam en zijn zaad in haar keel spoot. Ze slikte alles zonder problemen keurig door en ze alles er uitgezogen had, likte ze zijn pik helemaal schoon en zei:

“Ik ben alleen bang dat de behandeling nog niet helemaal is afgelopen. Ik doe ook huisbezoeken, dus als het uitkomt, wil ik vanavond verder gaan met de behandeling. Je moet namelijk een heleboel keer klaarkomen om je pik weer in zijn oude toestand te laten komen.”

Behandeling gaat bij hem thuis verder

Ze keek omhoog en gaf hem een geile blik, die hem liet sidderen. Het was gelukkig niet de laatste keer dat hij seks met deze mooie oudere vrouw zou hebben. Het idee alleen al zorgde ervoor dat zijn pik niet eens slap werd en de oudere verpleegster zei:

“Ik zie dat we hier met een noodgeval te maken hebben. Ik ben om half vijf klaar met werken, schikt vijf uur?”

?wi=147681&ws=mafli