?wi=147681&ws=mafli

Beste vriendin van hun dochter komt op bezoek

“Wat gezellig dat je even langskomt om koffie te drinken, ondanks dat onze dochter nu ergens anders woont”, zei Georgette tegen Lisa, de beste vriendin van haar dochter.

“Natuurlijk ben ik op de hoogte van je leven, want ik spreek je moeder regelmatig”, zei de knappe rijpe vrouw, “maar ik merk dat je ergens mee zit. Klopt dat.”

Lisa wist dat de moeder van haar beste vriendin haar goed kende, maar dat ze haar zo snel doorhad, had ze niet verwacht. Het klopte echter, ze zat ergens mee en ze wist eigenlijk ook niet precies waarom ze naar de ouders van haar beste vriendin was gegaan. Misschien dat ze ergens op hoopte dat er niet was en dat haar fantasie in vervulling zou gaan. Ze besloot om het gelijk maar te vertellen, ondanks dat ze nog geen vijf minuten binnen was. Lisa voelde zich gewoon op haar gemakt bij de mooie oudere vrouw en ze had nog nooit geheimen voor haar gehad. Ze was als een soort van tweede moeder voor haar.

Ze is biseksueel en valt op oudere vrouwen

“Ik denk dat ik biseksueel ben en dat ik op oudere vrouwen val”, zei Lisa, terwijl ze een beetje naar de grond keek en een rood hoofd kreeg.

“Gut”, zei Georgette, “heeft het je zolang geduurd voordat je daar achter was. Als je er eerder mee was gekomen, hadden we er ook eerder wat aan kunnen doen.”

“Huh”, zei Lisa, die haar met een verbaasde blik aankeek, “bedoel je dat je het al wist.”

“Natuurlijk lieverd”, zei de rijpe vrouw, “je bent als een open boek voor me en ik heb je echt wel naar me zien kijken in de afgelopen jaren. Af en toe konden je ogen geen genoeg krijgen van mijn grote borsten en als ik je teveel decolleté liet zien, dan moest je opeens snel naar de wc of naar huis. Waarschijnlijk om te gaan masturberen, is het niet?”

Lisa knikte een beetje beschaamd en keek weer naar beneden. Ze was nog een beetje van slag door de ontstane situatie en ze wist ook niet precies wat ze met het stukje: “dan hadden we er eerder iets mee kunnen doen.”

“Als je het me eerder had verteld, dan hadden we ook eerder seks kunnen hebben, maar ik was niet degene die jou ervan moest overtuigen. Daar moest je eerst zelf achter komen, tenminste, als ik het goed heb ingeschat en je seks met me wil hebben.”

Seks met de rijpe vrouw en haar echtgenoot doet ook mee

Weer knikte Lisa en ze was even stil, want het ging allemaal erg snel. Harry, de man van Georgette, was in de keuken om koffie te zetten, en die zou elk moment weer binnen kunnen komen lopen en wat moest hij wel niet van de situatie denken.

Het leek wel alsof de moeder van haar beste vriendin haar gedachten kon lezen want die zei:

“Maak je over Harry niet druk, die is wel wat gewend. Het enige is dat als we nu seks gaan hebben, dan doet hij wel mee. Anders moeten we op een andere tijd afspreken, dan kunnen we rustig aan elkaar wennen. Ik hou er echter niet zo van om hem buiten te sluiten, dus hou er wel rekening mee dat hij ooit gaat meedoen. Dan weet je waar je aan toe bent. Vind je dat een probleem.”

“Nee, helemaal niet”, zei Lisa. Het leek haar juist vreselijk opwindend om door de oudere man geneukt te worden, terwijl ze het kutje van zijn echtgenote aan het beffen was.

“Mooi, kom dan lekker naast me zitten, dan beginnen we voorzichtig en zien we wel waar het schip strand. Is dit de eerste keer dat je het met een vrouw doet?”

“Nee, dat niet, ik heb met mijn huisgenote in bed gelegen en soms hebben we nog steeds seks. Het is wel lekker, maar het is niet wat ik zoek. Ik wil graag een meer ervaren oudere vrouw hebben.”

“Nou, dan ben je bij mij aan het goede adres, ik ben oud en ervaren”, lachte de mooie rijpe milf.

Tongzoenen met passie

Lisa was ondertussen naast haar gaan zitten en vanaf dat moment ging het snel. Ze zat nog niet of ze voelde de mond van Georgette al op die van haar en haar hand op haar knie, op zoek naar haar kutje. Ze gaf zich volledig aan de oudere vrouw over en het tongzoenen was beter dan ze had gehoopt. Ze voelde een passie die ze bij haar huisgenote niet voelde. Ze was zich van plan om zich helemaal te geven aan de moeder van haar beste vriendin en naar ze had begrepen ook aan de vader.

Seks met een ouder koppel, als ze dat aan haar vriendinnen zou vertellen dan zouden ze haar voor gek verklaren, maar ze had nu eenmaal wat met oudere mannen en vrouwen en nu kreeg ze er twee op een presenteerblaadje aangeboden.

Ondertussen was Harry ook de kamer binnenkomen lopen met een dienblad in zijn handen en hij keek niet eens echt vreemd op van wat er op de bank gebeurde. De hand van Georgette lag op één van de borsten van Lisa en de blonde mature milf keek met een erotische blik naar haar man en zei:

“Je hebt mazzel. Lisa wil seks met me hebben en vindt het helemaal niet erg als jij ook meedoet. Volgens mij vindt ze het alleen maar geiler, is het niet Lisa?”

Ze wordt gebeft door de oudere man

“Ja”, zei de mooie jonge vrouw alleen maar die vervolgens opstond en haar korte zomerjurkje uittrok. Ze voelde de handen van Harry over haar strakke lijf gaan en zag hoe de blonde rijpe vrouw ondertussen ook haar topje had uitgetrokken. Ze had er geen bh onder aan, dus eindelijk zag Lisa de grote borsten waar ze al heel lang over gefantaseerd had. De jonge vrouw kon niet wachten om ze in haar mond te nemen en ondertussen genoot ze van de handen van Harry die haar mooie lijf aan het ontdekken waren.

Ze waren heftig aan het tongzoenen en Georgette was ondertussen met haar hand in haar onderbroekje gegaan en was haar clitoris aan het masseren terwijl Lisa aan haar dikke borsten aan het zuigen was. De hand van Harry was ondertussen in het onderbroekje van Lisa gegaan en ze moest zeggen dat hij wist waar hij mee bezig was. Ze vroeg zich stiekem af hoe de pik van de vader van haar beste vriendin er uit zou zien en of hij groot was en sneller dan verwacht kreeg ze daar antwoord op.

Hij had zich ondertussen uitgekleed en ze had snel even gekeken, voordat ze weer op de grote borsten van Georgette dook. Ze had eigenlijk verwacht dat hij haar zou gaan neuken, maar daar had ze zich in vergist. Hij ging op z’n knieën voor haar zitten en begon haar uitgebreid te beffen en ook daar was hij goed in. Op deze manier zou ze heel snel haar eerste orgasme krijgen. De opwinding dat ze eindelijk seks met de moeder van haar beste vriendin zou gaan hebben en dat ze door de vader geneukt zou worden, zorgde ervoor dat ze moeite had om haar orgasme in te houden.

De fantasie van de rijpe blonde vrouw

De rijpe blonde vrouw zat ondertussen gebiologeerd naar het schouwspel te kijken en Lisa zag dat ze er duidelijk opgewonden van raakte. Haar man die een andere vrouw aan het beffen was en die haar zou gaan neuken, nadat hij door haar gepijpt was. Tenminste, de blonde vrouw ging er even vanuit dat Lisa dat zou gaan doen.

Dat was een goede inschatting, want nadat de echtgenoot zijn vingers in het kutje van zijn vrouw had gedaan en haar nog geiler had gemaakt, stond hij op om zijn spijkerbroek uit te trekken. Nadat hij helemaal naakt was, boog Lisa zich voorover en nam zijn mooie pik in haar mond en begon hem inderdaad te pijpen. Georgette raakte gelijk nog meer opgewonden want ze vond het vreselijk geil om te zien hoe haar man seks had met een andere vrouw. Als het aan haar lag mocht hij buiten de deur neuken, als hij maar precies vertelde wat hij allemaal had gedaan en hoe het was. Dan zou ze hem pijpen als hij thuiskwam en ze hoopte dat ze het kutje van de andere vrouw dan zou proeven. Ze wist dat ze een beetje cuckold was en als het even kon neukte hij een andere vrouw bij haar thuis en keek ze vanuit een andere kamer mee op de webcam.

Samen haar echtgenoot pijpen

Ze wist echter dat haar man dat nooit zou doen en ze had nooit gedurfd om die fantasie met hem te delen, maar misschien moest dat er toch maar eens van komen bedacht ze zich. Ze werden er tenslotte ook niet jonger op. Ze voelde hoe haar kutje nog natter werd bij alle geile gedachten die door haar hoofd schoten en ze besloot om meer te doen dan alleen maar te kijken. Ze kwam omhoog vanaf de bank en pakte van achteren de mooie stevige kleine borsten van Lisa vast en begon daar mee te spelen.

De oudere vrouw ging met haar hoofd naast die van Lisa en ze pakte de pik van haar man vast en duwde die in haar mond. Ze hadden wel vaker een trio gehad en aan partnerruil gedaan, met een ander ouder koppel, maar nog nooit seks met zo’n knappe jonge vrouw als Lisa en ze merkte dat haar Harry er bloedgeil van werd.

Geneukt worden en een kutje beffen

“Ik denk dat het tijd wordt dat hij je gaat neuken, lieverd”, zei Georgette met een geile glimlach op haar gezicht, “ik denk dat hij anders ontploft.”

Lisa was een stuk zelfverzekerder geworden tijdens de seks en ging snel op haar knieën op bed zitten en ging met haar hoofd naar het kutje van de rijpe blonde milf, terwijl haar achter haar plaatsnam en zijn pik in één keer diep in haar kletsnatte kutje stootte. Dit was echt een fantasie die voor Lisa uitkwam, geile seks met een ouder koppel die ze helemaal vertrouwde. Het kutje van Georgette rook heerlijk en ze proefde het kutgeil van de oudere vrouw en dat was gelijk de eerste keer dat ze klaarkwam. De geur van seks, een pik in haar kutje en een oudere vrouw beffen. Als je het die ochtend tegen haar gezegd had, dan had ze je waarschijnlijk een beetje vreemd aangekeken.

Normaal was het kutje van Lisa te gevoelig om door te gaan als ze was klaargekomen, maar daar had ze nu absoluut geen last van. Harry bleef haar gewoon neuken en ze befte de oudere vrouw zo goed en kwaad als het ging.

“Ga op de bank zitten Harry”, zei Georgette, die ondanks dat ze cuckold neigingen had beste dominant kon zijn. Iets dat haar man overigens helemaal niet erg vond. Hij deed gelijk wat zijn vrouw van hem vroeg en ging achter in de leuning zitten en wachtte op wat er ging komen. Zijn mooie blonde echtgenote liet zich over zijn pik zakken en begon hem te neuken. Een standje dat ze al een tijdje niet gedaan hadden en Harry genoot ervan. Georgette ook en die had nog een extra iets om van te genieten. Terwijl ze met haar man aan het neuken was, had Lisa haar borsten vastgepakt en was die aan het masseren.

Blonde mature milf komt hard klaar

Nu was het de beurt aan de blonde mature milf om klaar te komen, want alle opwinding die ze had opgebouwd moest eruit. Ze ging steeds iets sneller op en neer en haar man had het neukritme snel opgepakt en voordat ze het helemaal doorhad ontplofte er iets in haar hoofd en kwam ze keihard klaar. Een beter orgasme had ze in tijden niet gehad en ze waren nog maar net begonnen met de seks.

Ze liet zich van de pik van haar man afglijden en werd snel vervangen door Lisa, die zich met haar strakke kutje over de pik van Harry liet zakken. De blonde milf verbaasde zich er een beetje over dat haar man het zo lang uithield, maar toen ze naar zijn gezicht keek, zag ze dat hij het best moeilijk had. Ze besloot om het proces van klaarkomen wat te versnellen en begon zijn ballen te masseren terwijl Lisa hem snel aan het neuken was.

De rijpe vrouw kon het niet weerstaan om af en toe een paar tikken op het lekkere kontje van de beste vriendin van hun dochter te geven. Ze kon niet wachten om het kutje van de mooie jonge vrouw te beffen en ze besloot om het standje te veranderen. Georgette ging op haar rug op de bank liggen en zei dat Lisa op de bankleuning moest gaan zitten, met haar kutje boven haar gezicht. Harry begon haar enthousiast te neuken en zij had het ondertussen druk met Lisa te beffen. Ze deden het helemaal zo slecht nog niet als ouder koppel, want ze zorgde ervoor dat de beste vriendin van haar dochter haar tweede orgasme kreeg.

Hij spuit zijn zaad op het gezicht van de jonge vrouw

Dat had maar een paar minuten geduurd en het was precies op tijd, want ze voelde dat haar man het ook niet lang meer ging houden. Ze haalde haar mond van het kutje van Lisa af en zei met een geile stem:

“Lisa, zorg jij ervoor dat mijn man klaarkomt en zijn zaad op je gezicht spuit. Dat vindt hij vreselijk geil.”

“Maar wat graag”, zei Lisa die van de bankleuning afsprong en met haar hoofd op de buik van de mooie rijpe vrouw ging liggen. Harry was met zijn pik naar haar gezicht gegaan en nadat ze hem even snel had gepijpt begon ze hem af te trekken en ze begon geil tegen hem te praten:

“Lekker hé, om je zaad op het gezicht van de beste vriendin van je dochter te spuiten. Je nieuwe zaadsletje die je heel vaak mag neuken. Die je pik ook in haar kontje wil hebben, terwijl ze je vrouw aan het beffen is.”

Dit was echt teveel voor de arme Harry en die begon spontaan zijn zaad te spuiten in de mond en op het gezicht van de knappe jonge vrouw. Als Lisa het echt meende dan kon hij nog aardig wat seks tegemoet zien en hij had het idee dat zijn vrouw het helemaal niet erg vond als hij de jonge vrouw neukte, ook als zij er niet bij was. Dat moest hij toch een keertje met haar gaan bespreken, want hij raakte er opgewonden van als zijn vrouw hem toestemming zou geven om andere vrouwen te neuken.