Een lekkere pik aan het berijden

milffinder 728x90 1

Pornoactrice:
Duur: 06:05
Tags: , ,

Selfiedating, flirten en sexcontacten

Geile oma heeft een jonge man op bezoek

Een geile oma met grote borsten heeft een jonge man op bezoek en ze merkt al snel dat hij interesse in haar heeft. Dat is een kans die ze niet laat lopen, want het is alweer een tijdje geleden dat ze goed geneukt is. Ze was snel naar de keuken gegaan om haar bh uit te trekken, zodat bij het minste of geringste haar grote hangborsten tevoorschijn zouden komen en dat werkte.

Hij geilt op haar grote hangborsten

De jongeman kon zijn handen er niet van afhouden en toen de geile oma zijn broek losknoopte om zijn grote pik tevoorschijn te halen was hij helemaal verkocht. Zeker toen ze hem liet voelen hoe het is om door een vrouw met ervaring gepijpt te worden kon zijn dag niet meer stuk. De geile oma duwde haar grote hangborsten in zijn gezicht, toen ze zijn grote pik aan het berijden was.

Hij spuit haar kutje vol en zij komt ook klaar

Ze wist nu al dat hij het niet lang vol zou gaan houden, want ze voelde hoe hij al een beetje begon te schokken en zijn eikel aan het opzwellen was.

“Alleen maar goed”, dacht de geile oma, die bijna zelf ook op het randje van een orgasme zat, “dan houdt hij het de tweede ronde een stuk langer vol. Ze bleef zijn grote pik berijden, totdat hij zijn zaad in haar kut spoot en dat was het moment dat ze zelf ook klaarkwam.