Een lekkere pik aan het berijden

milffinder 728x90 1

Pornoactrice:
Duur: 12:31
Tags: , ,

Oma Zoekt Sex

Geile oma heeft een jonge man op bezoek

Een geile oma met grote borsten heeft een jonge man op bezoek en ze merkt al snel dat hij interesse in haar heeft. Dat is een kans die ze niet laat lopen, want het is alweer een tijdje geleden dat ze goed geneukt is. Ze was snel naar de keuken gegaan om haar bh uit te trekken, zodat bij het minste of geringste haar grote hangborsten tevoorschijn zouden komen en dat werkte.

Hij geilt op haar grote hangborsten

De jongeman kon zijn handen er niet van afhouden en toen de geile oma zijn broek losknoopte om zijn grote pik tevoorschijn te halen was hij helemaal verkocht. Zeker toen ze hem liet voelen hoe het is om door een vrouw met ervaring gepijpt te worden kon zijn dag niet meer stuk. De geile oma duwde haar grote hangborsten in zijn gezicht, toen ze zijn grote pik aan het berijden was.

Hij spuit haar kutje vol en zij komt ook klaar

Ze wist nu al dat hij het niet lang vol zou gaan houden, want ze voelde hoe hij al een beetje begon te schokken en zijn eikel aan het opzwellen was.

“Alleen maar goed”, dacht de geile oma, die bijna zelf ook op het randje van een orgasme zat, “dan houdt hij het de tweede ronde een stuk langer vol.” Het volgende moment kwam ze keihard klaar en zat ze te schokken op de grote pik van de jongeman. Dit had ze even niet ingecalculeerd want ze wilde heel graag tegelijk met hem klaarkomen.

“Dan maar zijn zaad in mijn mond”, dacht ze bij zichzelf en ze gaf zich niet eens de tijd om bij te komen. Ze dook op zijn mooie pik af en begon hem heftig te pijpen. Met haar hand bleef ze zachtjes over haar clitoris wrijven, want ze voelde dat haar orgasme nog lang niet weg was. De geile oma begon snel aan zijn pik te trekken en hield haar mond open, want ze wilde nu echt snel zijn zaad proeven en slikken. Het duurde ook niet lang meer, voordat de jongeman het niet meer hield en een stevige lading begon te spuiten die op het gezicht en de mond van de oma terechtkwamen. Ze slikte alles keurig door en ze was ondertussen helemaal klaar voor de tweede ronde.

“Over de eettafel heen”, dat is lang geleden, “dacht ze bij zichzelf en ze stond op. Ze trok de jongeman mee de keuken in en boog zich over de keukentafel en deed haar mooie benen een beetje uit elkaar. Ze draaide haar hoofd om en keek hem geil aan en zei:

“Waar wacht je nog op? Je pik is nog stijf, dus aan de gang.”