?wi=147681&ws=mafli

Pornoactrice: Seka Black
Duur: 12:50
Tags: , , , ,

cam milfs hete chat sex 300

Nette blonde rijpe vrouw wil een BBC

Seka Black is een keurige blonde rijpe vrouw die een baan heeft als professor op de universiteit. Ze is een paar maanden geleden gescheiden van haar man en ze was er sneller overheen dan ze had gedacht. Eigenlijk vond ze het helemaal niet erg, want bij nader inzien was het huwelijk gewoon op, en genoot ze van haar nieuwe vrijheid.

Haar seksleven was al jarenlang slecht geweest en daar had ze zich bij neergelegd, maar nu ze de kans weer had om voor haar eigen genot te gaan, besloot ze om ervoor te gaan. De blonde rijpe vrouw had altijd al gefantaseerd over een donkere man die haar met zijn BBC zou neuken en nu zou ze die fantasie werkelijkheid laten worden.

Ze nam een risico door één van haar studenten uit te kiezen om sex mee te gaan hebben, maar dat was ze bereid om te nemen. In het ergste geval zouden ze haar met pensioen sturen als het uit zou komen en daar had ze al helemaal geen probleem mee. Ze wist echter dat ze Jay, de student, volledig kon vertrouwen en ze had ook het idee dat hij het helemaal niet erg zou vinden om haar een goede beurt te geven.

Een goed gesprek met haar favoriete student

Hij was een vierdejaars student en haar onderzoeksassistent, dus vond hij het helemaal niet zo raar dat hij op zaterdagmiddag een berichtje van haar kreeg met de vraag of hij even langs wilde komen. Hij had niet eens gevraagd waarom, want hij ging er vanuit dat ze nog wat dingen wilde doornemen. Het gebeurde vaker dat ze in het weekend nog gewoon aan het doorwerken was. Hij was zelfs al een paar keer op zondagochtend op komen draven, al wilde hij daar absoluut geen gewoonte van maken.

Nadat hij was binnengekomen had ze gevraagd of hij gezellig naast haar op de bank kwam zitten, iets dat hij wel vreemd vond, want normaal werd hij gelijk meegenomen naar haar studeerkamer. Dat was nu echter niet het geval, ze begon een gesprek met hem en vroeg hem zelfs of hij een vriendin had. Ze hadden het af en toe wel eens over privédingen, dus Jay wist dat ze gescheiden was, maar nu vroeg ze zelfs of hij een vriendin had.

“Daar heb ik de tijd niet voor”, zei hij, en hij loog niet, “ik moet al mijn tijd aan het onderzoek besteden en mijn afstuderen, dus een vriendin zit er helaas niet in. Dat komt wel als ik mijn studie heb afgerond.”

“Ik merk het al”, zei de blonde rijpe vrouw, terwijl ze haar student met een lieve glimlach aankeek, “ik geef je veel te veel werk. Daar gaan we vanaf nu af aan verandering in brengen, want ik wil wel dat je een beetje normaal sociaal leven hebt. Maak je niet druk, je gaat toch wel slagen, al moet ik daar hoogstpersoonlijk voor zorgen.”

Ze wachtte heel even en liet alles op hem inwerken en toen vroeg ze iets waardoor zijn oren begonnen te klapperen:

“dat betekent zeker ook dat je weinig seks hebt? Is het niet?”

“Euuuhhhhhh, ja”, zei hij met een beetje moeite, want hij vond het een nogal intieme vraag van de blonde rijpe vrouw.

Tongzoenen en allebei naakt

“Wat zou je ervan denken als ik daar ook verandering in aan kan brengen”, zei ze, terwijl ze dicht tegen hem aan ging zitten en haar benen wijd eed. Het volgende moment waren ze aan het tongzoenen en ze was blij dat haar intuïtie goed was geweest. Ze had Jay al vaker stiekem naar haar grote borsten zien kijken en af en toe maakte ze hem wel eens gek door iets te ver voorover te buigen of “per ongeluk”, met haar hand langs zijn kruis te gaan. Dat was het moment dat ze gevoeld had dat hij een nogal grote pik in zijn broek had zitten. Eentje die ze heel graag in haar kutje wilde hebben.

De vrouwelijke professor was blij dat Jay een beetje initiatief toonde, want tijdens het zoenen was hij al met zijn hand naar haar onderbroekje gegaan en had die een stukje opzij gedaan, zodat hij beter bij haar kutje kon. Hij was haar langzaam aan het vingeren en Seka vond het eigenlijk best opwindend dat ze zo’n jonge man geil kon krijgen.

Haar kutje was trouwens kletsnat en ze besloot om het proces wat te gaan versnellen.

“Zullen we ons uitkleden, dan gaat het een stuk makkelijker denk iK’, zei de blonde rijpe vrouw en Jay begon gelijk zijn kleren uit te trekken. Hij wilde de kans niet laten lopen om deze mooie oudere vrouw een flinke beurt te geven en misschien zou het niet eens bij alleen deze ene keer blijven. Het zou fantastisch zijn als hij haar gewoon kon blijven neuken, terwijl hij aan het afstuderen was en aan zijn onderzoek werkte. Dan hoefde hij niet eens een vriendin te hebben.

Dat was het niet alleen, hij vond zijn vrouwelijke professor ook gewoon leuk, niet alleen om te zien, maar ook in de omgang. Ze hadden over veel dingen dezelfde ideeën en ze konden het ook tijdens hun gezamenlijke project goed met elkaar vinden.

Blonde rijpe vrouw gaat voor hem op haar knieën

Wat hij echter nooit had verwacht was dat de keurige blonde rijpe vrouw best wel iets sletterigs over zich had. Hij had het al uitdagend gevonden als ze zich op de bank had laten neuken in plaats van op haar bed in de slaapkamer, maar ze deed iets wat hij totaal niet van haar had verwacht. Ze ging voor hem op haar knieën en nam zijn grote pik in haar mond en begon hem te pijpen en ze was er nog goed in ook.

Hij vond het alleen al te geil dat ze nu voor hem op haar knieën zat en aan zijn pik aan het zuigen was, maar dat ze er ook voor zorgde dat hij zijn best moest doen om haar mond niet vol te spuiten was iets dat hij niet had zien aankomen. Uiteindelijk zei hij tegen haar dat ze op haar handen en knieën op de bank moest gaan zitten. Hij moest zijn drang om klaar te komen even laten zakken en hij wilde niets liever dan haar ook oraal verwennen. Hij begon haar kutje van achteren te likken en de mooie blonde rijpe vrouw dacht dat ze helemaal gek werd. Het was heel lang geleden dat ze gebeft was en toen viel het tegen. Met haar favoriete student niet, want Jay wist waar hij mee bezig was. Hij befte haar naar haar eerste orgasme en ze zag even sterretjes, want dit was één van haar heftigste orgasmes van de afgelopen 15 jaar.

Hij neukt haar naar een multipel orgasme

“Neuk me nu, neuk me nu, neuk me nu”, bleef ze herhalen toen haar orgasme wat minder was geworden en dat was precies wat Jay ook dolgraag wilde. Hij stootte zijn BBC in één keer in haar kletsnatte kut en verbaasde zich over het strakke kutje van de oudere vrouw. Niet dat hij verwacht had in een bodemloze put te stoten, maar het voelde totaal anders dan hij had verwacht. Hij wist gelijk dat het niet lang zou gaan duren voordat hij zijn vrouwelijke professor vol met zijn zaad zou gaan spuiten.

Ze had hem eerst bijna klaar laten komen met het pijpen en van het beffen was hij ook aardig opgewonden geraakt. Hij begon haar eerst voorzichtig te neuken, maar op aandrang van de blonde rijpe vrouw begon hij haar al snel steviger in haar te stoten. Dat zorgde ervoor dat Seka haar orgasme weer net zo hard terugkwam als het was verdwenen en vanaf dat moment leek het wel alsof ze bleef klaarkomen. Telkens als het weer minder werd, dan ging hij langs haar G-Spot of stootte hij heel diep in haar en voelde ze het genot weer door haar lijf stromen.

“Ik trek het niet meer lieverd”, zei ze kreunend, “spuit me alsjeblieft vol”.

Jay stootte nog een paar keer diep in haar en kwam toen heftig klaar in het kutje van de oudere vrouw. Hij schokte met zijn onderlijf en de blonde vrouw drukte haar billen stevig naar achteren om hem zo diep mogelijk in zich te voelen. Nadat hij er echt niets meer wist uit te persen, stond Seka op en begon richting de slaapkamer te lopen.

Het hele weekend sex en misschien zelfs meer

Hij werd spontaan weer geil toen hij de mooie naakte vrouw op hoge hakken zag en hij liep als een puppy achter haar aan. Hij was blij dat het niet bij deze ene neukbeurt zou blijven en als hij het een beetje goed had ingeschat, zat hij het hele weekend onder de pannen bij de mooie blonde rijpe vrouw.