Flirt met vrouwen

Oma heeft lesbische sex met de dikke buurvrouw

Lacey Star heeft heel graag lesbische sex met vrouwen die jonger zijn dan zijzelf. Haar dikke buurvrouw past precies in het plaatje, alleen was ze hetero, een probleempje dat volgens de geile oma wel te verhelpen zou zijn. Ze had zichzelf uitgenodigd voor de koffie bij haar buurvrouw en binnen een half uur hadden ze het over sex en verborgen fantasieën.

De dikke oma had goed ingeschat dat haar buurvrouw biseksueel is, want ze lagen na drie kwartier in bed naast elkaar. Haar buurvrouw had voor het eerst lesbische sex en ze genoot ervan.

?wi=147681&ws=mafli

Pornoactrice: Lacey Star
Duur: 12:00

?wi=147681&ws=mafli

Ouder echtpaar is klaar voor een trio

“Hoe heb je haar zover gekregen”, vroeg Arwin in de keuken aan zijn vrouw, “weet je zeker dat ze een trio met ons wil hebben.”

“Ja schat”, zei zijn echtgenote geil, “ze heeft graag sex met oudere vrouwen en toen ik vertelde dat jij een aardige grote pik hebt, zag ze het gelijk helemaal zitten.”

“Maar is het dan niet erg dat ze een collega van je is? Krijg je daar op je werk geen gelul mee.”

Oma heeft al lesbische sex met haar collega gehad

“Nee hoor”, zei de geile oma, “ze heeft al een keer onder mijn bureau gezeten en me gebeft, toen we aan het overwerken waren. Ik heb haar ook nog een keer over mijn bureau gelegd en haar van achteren geneukt met een voorbinddildo.”

“Af en toe is het een voordeel als je de baas bent”, zei zijn vrouw lachend. Ze liep naar de huiskamer met twee wijntjes in haar handen en ging naast haar collega zitten.

Het begin van een dag vol geile seks

“Wat denk je”, zei Lacey, toen ze de helft van hun wijn ophadden, “wil je die lekkere grote pik in je kutje hebben. Dan wordt het de hoogste tijd dat we gaan beginnen.”

Haar man was niet meer te houden en was dolblij dat er eindelijk iets ging gebeuren, en hoe. Nog geen paar minuten later zat hij op de bank en werd hij geneukt door de knappe getinte vrouw, het begin van een geil trio.