Lokale milfs willen nu neuken

Pornoactrice: Eva Lovia
Duur: 11:47

?wi=147681&ws=mafli

Mooie blonde milf heeft te weinig sex

Het gaat niet zo lekkere tussen de mooie blonde milf en haar nieuwe man. Hij werkt veel te veel en hij heeft te weinig sex met haar. Na een paar maanden begon haar dat echt op te breken en belde ze met haar beste vriendin om uit te huilen. Ze wist niet dat haar stiefzoon het telefoongesprek afluisterde en hoort hoe ze zegt dat ze misschien wel iets met hem moet beginnen.

Stiefzoon luister telefoongesprek af

Dan hoefde ze niet online of naar een café te gaan om een man te versieren, wat de kans op ontdekking alleen maar groter maakte. Hij kon z’n oren niet geloven toen ze aan haar beste vriendin vertelde dat ze hem een keer onder de douche gezien had en een nat kutje kreeg van zijn grote pik. Het ging hem nog meer duizelen, toen ze een vraag van haar vriendin beantwoorde met:

“Natuurlijk mag jij hem ook uitproberen, maar ik eerst. Misschien dat we hem zo gek krijgen dat hij een trio met ons wil. Dat zou voor ons allebei een uitkomst zijn.”

Hij kon even niet meer straight nadenken, had zijn stiefmoeder nu echt gezegd dat hij haar kan neuken en dat haar beste vriendin ook sex met hem wilde hebben. Hij kwam in een soort van trance terecht, want al zijn seksuele fantasieën dreigden uit te komen. Zijn stiefmoeder, die ondertussen de telefoon had neergelegd, zag hem staan en verschrikt vroeg ze hoeveel hij gehoord had. Dat brengt hem weer een beetje bij de tijd en stotterend antwoord hij:

“euuhh.. al.. alles”

“Oh”, zei ze droogjes, “dan moeten we gelijk maar gaan uitvoeren wat ik verteld heb, denk je ook niet.”

Ze was er vrijwel zeker van dat stiefzoon dat aanbod niet zou weigeren omdat ze allang doorhad dat hij op haar geilde. Hij liep dan ook gedwee achter haar aan naar de slaapkamer en keek met grote ogen hoe zijn masturbatievrouw zich uitkleedde. Ze hield alleen haar strakke body aan, met halve bh, zodat haar grote tieten te zien waren.

Stiefzoon wordt spontaan nog verliefder

Haar stiefzoon werd direct nog meer verliefd op haar en op haar grote borsten. Hij speelde ermee en wreef over haar natte kutje. De mooie blonde milf voelde hoe ze steeds meer opgewonden raakte van haar knappe stiefzoon, die haar nodig moest gaan beffen. Ze was altijd al een beetje dominant en haar stiefzoon leek daar vatbaar voor te zijn. Ze ging met haar benen wijd op bed liggen, nadat ze haar body omhoog geschoven had. Haar stiefzoon was ondertussen druk bezig met haar voeten, die hij adoreerde. Alles wat zijn stiefmoeder met haar mooie lichaam te bieden had, was voor hem een droom die uitkwam.

Ze blijken allebei dominant te zijn

Hij befte haar totdat ze op het randje van een orgasme zat en toen werden de rollen omgedraaid. De mooie blonde milf merkte dat zij niet langer degene was die de touwtjes in handen had en bepaalde wat er gebeurde. Haar stiefzoon trok haar omhoog, terwijl ze hem net op boze toon wilde gaan vertellen dat hij door moest gaan met beffen. Ze vergat heel even haar eigen orgasme toen hij zijn grote pik tussen haar dikke tieten stak en haar bij haar keel pakte.

Tussen haar grote tieten neuken

“Druk die geile grote borsten van je tegen elkaar”, zei hij op zijn beurt met een dominante toon in je stem. De mooie blonde milf voldeed automatisch aan zijn verzoek en ze kreeg door dat ze het wel prettig vond als een man de leiding nam. Dit was haar nog nooit overkomen en ze voelde hoe haar kutje nog meer begon te tintelen.

Hij drukte vervolgens, na het tietneuken, haar hoofd naar beneden over zijn pik heen en voordat ze kon protesteren, had ze zijn grote pik in haar mond en begon die automatisch te pijpen. Zijn pik was niet alleen lekker groot, ze raakte bedwelmd door de heerlijke geur en smaak van zijn lul. Ze kon niet wachten totdat hij haar er hard mee zou neuken en dat zou niet meer lang duren.

Ze neukt zichzelf naar een orgasme

De stiefzoon ging op zijn rug op het bed liggen en zei dat ze door moest gaan met pijpen. Dat was het moment dat de knappe stiefmoeder op haar beurt weer even de leiding overnam, want ze liet zijn pik al snel uit haar mond glijden en liet zich vervolgens over zijn grote pik glijden, met haar lekkere kontje naar haar hoofd toe. Ze begon hem te bereiden en bepaalde zelf de snelheid. De mooie blonde milf moest en zou het orgasme krijgen dat haar net ontnomen was. Ze bepaalde zelf de snelheid, dus duurde het niet lang voordat ze kreunend klaarkwam.

De stiefzoon voelde hoe haar kutje strak trok om zijn pik en hij moest zijn uiterste best doen om zijn zaad niet gelijk in haar kut te spuiten. Dat wilde hij echter nog bewaren, want eerst zou hij haar goed van achteren gaan neuken. Ze ging gelijk in de goede houding zitten toen hij dat tegen haar zei en ze keek achterom en vroeg uitdagend:

“Waar wacht je nog op met die grote pik van je, neuk je geile stiefmoeder.”

Hij spuit haar geile moederkutje vol

Meer aanmoediging had hij niet nodig en hij stootte in één keer diep in haar kletsnatte kut. Dit was wat de mooie blonde milf al een tijd gemist had, een grote pik die haar compleet vulde. Haar stiefzoon bleek niet alleen goed te kunnen beffen, dat neuken had hij ook door. Nadat ze haar tweede orgasme had gehad, schreeuwde ze bijna dat hij haar kut moest volspuiten. Haar stiefzoon, die op zijn beurt nu ook op het randje zat, maakte van de gelegenheid gebruik om iets te regelen.

“Maar al te graag en ik begrijp dat we morgen een trio gaan hebben met je beste vriendin erbij?”

“Ik bel haar gelijk op”, schreeuwde ze bijna, “als je nu mijn kut maar volspuit.”

Hij stootte nog twee keer diep in haar kut en spoot vervolgens zijn hete zaad. Ze voelde zijn eikel tegen haar baarmoeder aan, toen ze haar kontje hard naar achteren duwde, terwijl hij haar aan het volspuiten was.

Dat was de derde keer dat ze klaarkwam. Nadat ze was bijgekomen keek ze hem met een boze blik in haar ogen aan en zei: “dat is wel snel he, met mijn vriendin erbij. Heb je niet genoeg aan mij alleen?”

Ze voelde een sprankje jaloezie, waar ze normaal nooit last van had, dat hij al zo snel een trio wilde.

“Weet je, lieve stiefmoeder”, zei hij met een grote glimlach op zijn gezicht, “dan hebben we die fantasie de wereld uit geholpen en gaan wij heel lang geile sex met elkaar hebben.

Ze keek hem verliefd aan en kuste hem vervolgens vol op de mond.

“Dit was wat ik wilde horen, ik ben gelijk niet meer jaloers en ik ga je gewoon delen. Tenminste, als je twee oudere vrouwen aankan die lichtelijk sexverslaafd zijn.”