milffinder 728x90 1

Pornoactrice: 
Duur: 07:58
Tags: ,

Oma Zoekt Sex

Aziatische stiefmoeder met grote borsten

Johny wist niet hoe hij het had, hij was zich net lekker aan het aftrekken toen zijn Aziatische stiefmoeder zijn kamer kwam binnenlopen. Hij liet van schrik zijn pik los en keek haar een beetje angstig aan, haar kennende zou ze waarschijnlijk heel erg kwaad worden en zou ze het die avond aan zijn vader vertellen. Hij wist nu al dat het niet een al te fijn gesprek voor hem ging worden met zijn vader.

Je pik is groter dan die van je vader

Hij kreeg echter een beetje meer hoop toen het even duurde voordat zijn Aziatische stiefmoeder iets zijn. Johny zag dat ze gebiologeerd naar zijn grote pik staarde en vervolgens zei:

“die is veel groter dan die van je vader.”

Vervolgens deed ze iets waarvan hij niet eens durfde te dromen. Ze ging met haar hand naar zijn grote pik, pakte die vast en begon hem af te trekken. Ze bleef verlekkerd naar zijn grote pik kijken en deed vervolgens haar topje naar beneden, waardoor hij voor het eerst haar grote borsten zag. Grote borsten waar hij vaak over gefantaseerd had. Ze liet hem met haar grote tieten spelen en kleedde zich daarna helemaal uit.

Aziatische stiefmoeder kan geil pijpen

“Dit kan nog heel interessant worden”, dacht hij bij zichzelf en vervolgens dacht hij even niets meer. Zijn mooie stiefmoeder had zijn grote pik in haar mond genomen en hij begreep gelijk waarom haar vader met haar getrouwd was. Zijn knappe Aziatische stiefmoeder kon vreselijk geil pijpen. Hij was blij dat hij zich een paar uur daarvoor al had afgetrokken, want hij redde het net aan om niet in haar mond klaar te komen.

Ze vindt het heerlijk om zijn grote pik te berijden

Daar was hij achteraf erg blij mee, want ze liet zich over zijn pik zakken en begon hem te berijden. Dit was het beste wat hij tot nu toe had meegemaakt als het om sex ging. Deze vrouw, die altijd zo streng tegen hem was, bleek een geile oude slet te zijn die het heerlijk vindt om zijn pik te neuken. Hij kwam erachter dat ze best wel onderdanig was, iets dat hij nooit had verwacht, maar ze vond het heel erg lekker als hij zijn hand om haar keel deed.

Hij komt klaar op haar gezicht

Hij neukt haar hard en hij voelde hoe ze klaar kwam, toen haar zich strak trok om zijn pik. Ze begon te schudden en hij zag dat ze aan het genieten was. Dat was het moment dat hij besloot om er helemaal voor te gaan. Hij haalde zijn pik uit haar kutje en ging een stukje naar voren. Hij steunde nu met zijn billen op haar heerlijke grote borsten en zijn Aziatische stiefmoeder keek hem supergeil aan. Ze wist wat er ging komen en dat was precies wat ze wilde, zijn hete zaad op haar gezicht.

Vanaf dat moment kon hij stellen dat hij een sexleven had, want zijn geile Aziatische stiefmoeder kreeg niet genoeg van zijn grote pik en wilde het liefst elke dag geneukt worden.