Mature Zoekt

Pornoactrice:
Duur: 18:10

Mooie weduwe heeft weer sex

Corinna is een mooie weduwe van 64 jaar, die besluit dat het na anderhalf jaar weer eens de hoogste tijd is om sex te hebben. Ze heeft alleen geen enkel probleem hoe ze dat gaat aanpakken, maar dat loste zichzelf op. De knappe weduwe is een actieve vrouw, die net met pensioen is gegaan. Ze moet wennen aan de rust en mist het werken.

Werken voor een online sexshop

Daar had een goede vriendin van haar een probleem op gevonden. Haar zoon, die een bedrijf in sexartikelen heeft, had dringend iemand nodig voor kantoorwerkzaamheden. Vanaf dag één voelde de mooie oma zich helemaal op haar plek. Ze had altijd van sex gehouden en vond het geen enkel probleem om voor een sexshop te werken. Ze nam zelfs af en toe een dildo of andere sextoy mee naar huis, zodat ze die kon testen en er een review over schrijven.

Vanaf het begin had ze al een beetje door dat de zoon van haar beste vriendin haar wel heel erg aardig voor. Als ze zich niet zou vergissen, dan zou hij sex met haar willen hebben. Ze besloot om het af te wachten en opeens was daar het moment. Ze was de prijzen van een paar dildo’s aan het opzoeken, toen hij binnenkwam en iets over een model vroeg.

De baas, jongere man, wil sex met haar

De mooie weduwe maakte een grapje over de lengte van de dildo en tot haar grote verbazing antwoordde haar baas: “ja, ongeveer net zo groot als die van mijn.”

Ze was heel even stil, maar zei toen met een beetje trillende stem: “dat geloof ik pas als ik je pik in het echt zie.”

Geile sex en een cumshot

Het volgende moment waren ze aan het zoenen en al snel daarna ging ze op haar knieën om hem te pijpen, en ze moest toegeven dat hij niet gelogen had. Ze kon niet wachten totdat zij door hem geneukt te worden en dat viel niet tegen. Ze had tijdens de geile neukbeurt twee orgasmes gekregen en nog een mooie cumshot op haar grote borsten.

“Niet tegen m’n moeder zeggen”, zei haar baas vrolijk, nadat ze klaar waren met de sex.

“Wat denk jezelf”, zei Corinna met een brede glimlach op haar gezicht, “dan mag ik nooit meer sex met je hebben.”