Duitse huisvrouw door 2 mannen geneukt

 

Tijd: 21:51
Tags: , , ,

 
 

Oma Zoekt Sex

 

Gezellig samen borrelen en misschien sex?

Ze hadden een hele gezellige zaterdagmiddag en avond gehad, met hapjes en een borrel. De mollige Duitse huisvrouw was al een paar dagen opgewonden en ze wist dat ze geile sex met haar echtgenoot ging hebben. Ze had alvast sexy lingerie aangetrokken en ze was van plan om hem extra te verwennen. Ze zou op haar knieën voor hem ging, terwijl hij op de bank zat en hem gaan pijpen. Dan zou ze hem aankijken, terwijl ze zijn pik in haar mond had en ze zou al zijn zaad doorslikken. Ze wist dat hij dat vreselijk geil vond en ze verheugde zich al op wat er daarna zou gaan gebeuren, dan zou hij haar gaan beffen en zou ze hard klaarkomen.

Ze hadden al een tijdje geen sex gehad, door allerlei omstandigheden, en ze kon een orgasme door zijn tong goed gebruiken. Alleen maar met een dildo in haar kutje werd ook een beetje gewoontjes. Ze was er dan ook helemaal klaar voor, totdat het gesprek met haar echtgenoot opeens een wending nam die ze niet had verwacht.

Wat haar fantasieën zijn

“Wat voor fantasie heb jij eigenlijk nog die je ooit zou willen uitvoeren?”, vroeg haar man en ze keek hem verbaasd aan. Ze had absoluut geen idee waarom hij hier opeens mee kwam en ze zei:

“Niets lieverd, de sex met jou is meer dan genoeg. Al mijn fantasieën zijn al uitgekomen.”

“Kom op schat”, zei haar man, die haar door en door kende, “waar fantaseer je over als je op bed ligt te masturberen. We hebben in ons 30-jarige huwelijk altijd alles tegen elkaar gezegd, dus daar gaan we nu geen verandering in aanbrengen.”

“Hoe kom je hier ineens bij, ik stond net op het punt om je te gaan pijpen”, was haar laatste poging om het gesprek naar een ander onderwerp te krijgen. Normaal vertelde ze ook alles aan haar man, maar om nu te gaan vertellen dat fantaseerde over een trio met een jongere man erbij, leek haar niet een al te goed plan.

“Dat pijpen komt wel”, zei haar man, die van geen wijken wist, “ik wil gewoon kijken of we ons seksleven spannender kunnen maken en ik ben wel benieuwd waar je over fantaseert als je aan het masturberen bent.”

“Oh, dus je vindt ons seksleven saai”, zei ze pinnig, want zij was eigenlijk dik tevreden en ze had niets aan hem gemerkt, behalve dan dat ze wat weinig sex hadden de laatste tijd.

“Dat zeg ik niet truttebol”, zei haar man, “ik wil gewoon kijken of er meer is en om te beginnen kunnen we onze fantasieën aan elkaar vertellen.”

Ze vertellen elkaars fantasieën

“Nou begin jij dan maar”, zei ze bits en ze keek hem met “de blik” aan. Meer omdat ze toch wel een beetje bang was dat hij haar maar vreemd zou vinden als ze haar fantasie aan hem zou gaan vertellen en dat was niet eens haar enige. Ze had aan partnerruil gedacht, want het leek haar vreselijk geil om door de buurman geneukt te worden, terwijl ze wist dat haar man met zijn pik in het kutje van de buurvrouw zat.

De buurvrouw was één van haar beste vriendinnen en ze wist dat zij met haar man met enige regelmaat naar een sexclub gingen om aan partnerruil te doen. Ze wist ook dat als ze zou voorstellen om het met hun te doen, dat ze dat aanbod direct zouden accepteren.

Parkeerplaatsex en partnerruil

“Ok, dan begin ik”, zei haar man en hij keek haar met een geile blik in haar ogen aan. “Ik zou het geil vinden om je weer eens mee te nemen naar een parkeerplaats, je over de motorkap van de auto te leggen en je van achteren te neuken. Dan heb je alleen een kort rokje en lange laarzen aan en geen ondergoed. Ik zou het ook niet erg vinden als er één of meerdere mannen kijken terwijl ik je neuk. Misschien kan je er zelfs eentje pijpen of aftrekken en op je grote tieten laten klaarkomen.”

De mollige Duitse huisvrouw voelde dat haar kutje begon te tintelen, want dit was iets wat haar wel wat leek. Een keurige nette vrouw als zij, die gebruikt werd op een parkeerplaats.

“Zo zo”, zei ze, “je hebt er over nagedacht.”

 
 

Oma zoekt sex
 
 

Ze trekt hem langzaam af tijdens het praten

Haar bitcherige bui was als sneeuw voor de zon verdwenen en ze ging naast haar man op de bank zitten. Ze knoopte zijn broek open en haalde zijn vertrouwde grote pik tevoorschijn en begon hem langzaam af te trekken.

“Dus jij zou het geil vinden als je nette vrouw een pik van een andere man in haar mond krijgt. Dat ze die klaarpijpt terwijl ze door jou van achteren geneukt wordt.”

Haar man kreunde, want ze was met haar vingers langs zijn gevoelige plekjes aan het gaan.

“Dat lijkt me inderdaad geil”, zei hij een beetje moeizaam, “ik weet wel een parkeerplaats waar mannen komen die willen kijken of zelfs meedoen.”

“Dus dan moet ik als één of ander zaadsletje met je mee gaan en gewoon vreemde mannen bevredigen. Wat als ik één van die pikken in mijn kutje wil hebben?”

Ze raakte steeds meer opgewonden van het idee dat ze door een onbekende man geneukt zou gaan worden, terwijl haar man toekeek.

“Dan pijp je mij en kijk ik hoe er een andere pik dan die van mij in je kutje gestoten wordt.”

Ze begon haar man wat sneller af te trekken, want de gedetailleerde beschrijving zorgde ervoor dat haar opwinding alleen maar vergroot werd.

“Je zei dat je twee fantasieën had”, zei ze met een geil toontje in haar stem, “wat is die tweede dan?”

Partnerruil met de buren

“Ik zou wel aan partnerruil willen doen. Naar een sexclub of iets dergelijks, wat de buren ook doen?”

“Hoe weet jij dat?”, vroeg de mollige Duitse huisvrouw verbaasd.

“Wat denk je”, antwoordde haar man met een hese stem, “dat jullie vrouwen alleen met elkaar praten over dat soort dingen. De buurman heeft in geuren en kleuren verteld wat ze daar allemaal doen. Ik denk zelfs dat we de eerste keer gewoon met hun partnerruil kunnen gaan doen.”

“Oh, dus jij zou de buurvrouw wel willen neuken”, ze voelde dat hij bijna ging klaarkomen, dus ging ze hem langzamer aftrekken, want ze wilde nog niet dat hij zou gaan spuiten.

“Nu ben jij aan de beurt”, zei haar man en ze wist dat ze er niet meer onderuit kwam en dat was ze ook eigenlijk niet meer van plan.

Duitse huisvrouw wil een trio met een jongere man

“Ik wil een trio met een jongere man erbij en niet op een parkeerplaats maar gewoon bij ons thuis. Dan regel ik online een geschikte kandidaat en stuur hem alvast foto’s van mijn topless borsten en misschien ga ik ook wel met hem cammen. Dat we naar elkaar kijken als we aan het masturberen zijn. Als het wat is, dan nodig ik hem uit en gaan jullie me heel veel orgasmes bezorgen.”

Het was eruit en ze was toch een beetje zenuwachtig voor de reactie van haar man. Ze zag echter alleen maar opwinding in zijn ogen en ze voelde zijn pik schokken in haar hand.

“Dat vind jij volgens mij supergeil hé, ouwe”, zei ze een beetje lachend, “dan ga ik je er nog eentje vertellen en ik denk dat ik dan snel met mijn mond over je eikel moet gaan, want anders mis ik al het zaad dat je gaat spuiten. Ik wil ook aan partnerruil doen en ja, om te beginnen met de buren. Ik wil de pik van onze buurman diep in mijn kutje voelen. Dan weet je dat als je die blonde slet van de buurvrouw aan het neuken bent.”

“Wordt je dan niet jaloers”, vroeg haar man een beetje verbaasd, want zo kende hij zijn vrouw niet. “Dat station is gepasseerd. Als je er niet over begonnen was dan was ons seksleven gebleven zoals het is, maar nu het eruit is, is er denk ik geen weg meer terug. Ik heb heel lang de tijd gehad om te fantaseren en erover na te denken en als we iets niet moeten hebben is het jaloezie. Het enige dat ik eis, is dat we niet verliefd gaan worden en gewoon bij elkaar blijven.”

 
 

Oma zoekt sex
 
 

Pagina 2 van dit Duitse Huisvrouw sexverhaal