Lokale milfs willen nu neuken
Babes:
Tijd 23:46

Nederlandse rijpe vrouw met dikke tieten

Anita is een Nederlandse rijpe vrouw die een paar hele dikke tieten heeft. Ze is de barvrouw in de plaatselijke buurtkroeg en krijgt aan aandacht niets te kort. De vaste stamgasten vinden het altijd prachtig als ze met een diep decolleté aan het werk is en ze weten dat Anita eens in de zoveel tijd een gelukkige man uitzoekt die haar hard mag neuken.

Ze houdt van sex

Ze heeft geen relatie, maar ze houdt van sex, dus doet ze het met one-night-stands of nodigt ze één van de bezoekers van de kroeg uit. Dit keer is Fred de gelukkige, een gespierde bouwvakker waarvan Anita denkt dat hij haar goed kan neuken en haar een broodnodig orgasme kan bezorgen.

Fred de bouwvakker kan goed neuken

Daar had ze zich niet in vergist, want Fred blijkt niet alleen een grote pik te hebben, hij weet ook hoe hij hem moet gebruiken. Ze krijgt twee orgasmes tijdens hun eerste neukbeurt en dat is vrij uitzonderlijk. Fred weet het nog niet, maar daardoor staat hij opeens bovenaan in haar lijstje van favoriete neukertjes en is de kans groot dat hij meerdere keren per week een belletje krijgt of hij misschien zin heeft om haar te neuken.

Hij komt op haar grote tieten klaar

Hij blijkt het neuken namelijk ook nog vrij lang vol te houden, want hij komt niet binnen vijf minuten al klaar. Pas nadat de geile barvrouw haar tweede orgasme had gehad, voelde ze dat hij bijna begon te spuiten. Ze liet zijn pik uit haar kutje glijden, drukte haar dikke tieten bij elkaar en zei geil:

“Graag je zaad op mijn grote borsten spuiten, lieverd. Daar maak je mama heel blij mee.”