Oudere moeder met grote tieten

Monique, een oudere moeder met lekkere grote borsten en een geil figuur, zat met haar handen in het haar. Ze had een nieuwe televisie gekocht, die ze had laten aansluiten door mensen van het bedrijf waar ze de tv had gekocht. Die avond wilde ze er lekker voor gaan zitten om haar favoriete soap te kijken, maar ze kwam er snel achter dat er iets niet klopte met de instellingen.

Ze had een heleboel zenders, maar niet degene waar ze naar wilde kijken en waar ze ook dik voor betaalde. Het was al na sluitingstijd, dus van de winkel waar ze de tv gekocht had, hoefde ze niets te verwachten. De mooie mature milf had nog precies een half uur voordat haar soap begon en ze wilde die voor geen goud missen.

Nieuwe buurman redt de dag

Het werd tijd om iemand in te schakelen en ze bedacht zich opeens dat haar nieuwe buurman er misschien wel verstand van heeft. Het is een aardige jongeman, die ze al een paar keer was tegengekomen in de lift en ze hadden een paar korte gesprekjes gehad. Ze was erachter gekomen dat hij nog vrijgezel was en ze voelde haar kutje een beetje tintelen toen hij het tegen haar vertelde.

Haar nieuwe buurman was niet alleen aardig, hij zag er ook nog eens best goed uit. Monique zou er geen enkel probleem mee hebben als hij boven haar lag en haar stevig aan het neuken was. Ze wilde zich echter niet opdringen dus het bleef in haar fantasiewereld tijdens het masturberen. Als ze geweten had dat haar buurman iets had met oudere vrouwen, dan had ze zeker haar kans gepakt, want hij was namelijk net zo hard over haar aan het fantaseren dan zij over hem. Naast zijn voorliefde voor oudere vrouwen, vond hij grote borsten ook heel geil en laat Monique nu in beide categorieën vallen.

Dit keer zat Monique echter met haar hoofd totaal niet bij sex, want de klok tikte door. Ze had nog nooit een aflevering gemist van haar soap en vanavond zou zeker niet de eerste keer worden. Haar buurman was gelukkig thuis en had inderdaad verstand van computers en tv’s, dus hij stond al snel met de afstandsbediening in zijn hand in haar huiskamer. Met een paar klikken had hij alles weer op orde en Monique wist even niet hoe ze hem moest bedanken.

Ze weet precies hoe ze hem moet bedankten

Ze keek snel op de klok en zag dat ze nog net aan een kwartier had en er ontvouwde zich een geil plan in haar hoofd.

“Ik weet niet hoe ik je moet bedanken”, zei ze met een verleidelijke stem, terwijl ze dicht naast hem was gaan staan. Ze had een diep decolleté en ze zag hoe hij alle mogelijke moeite deed om niet naar haar grote tieten te kijken.

“Tenminste”, zei ze terwijl ze met haar hand over zijn kruis wreef, “ik weet wel een manier, maar dat moet je wel willen.”

Haar buurman was verbazingwekkend snel van begrip en zei met een krakende stem:

“Als ik denk wat het is, dan wil ik het heel graag.”

Ze wilde hem eigenlijk nog verder teasen door te vragen wat hij dacht dat het was, maar de tijd begon te dringen, dus ging ze er voor. De mooie oudere moeder ging op haar knieën voor hem zitten, trok zijn broek naar beneden en pakte zijn pik vast. Die stond al keihard omhoog, zodat ze gelijk aan de gang kon gaan om zijn pik eens goed te verwennen.

Lokale milfs willen nu neuken

 

Oudere moeder is zijn pik aan het verwennen

Monique kon heel goed pijpen en besloot er een internet ervaring van te maken voor hem. Ze maakte slobbergeluiden en keek af en toe met onschuldige ogen omhoog, terwijl ze zijn pik in haar mond liet verdwijnen. Ze stopte heel even met pijpen om haar truitje uit te trekken en haar bh af te doen. Ze wilde namelijk dat hij op haar gezicht en op haar borsten klaar zou komen, dan wist ze zeker dat ze zelf ook een orgasme zou krijgen.

Haar inschatting van de tijd bleek op een minuut na te kloppen en toen ze voelde hoe zijn eikel opzwol, begon ze hem te deep throaten. Net op het moment dat hij zijn zaad ging spuiten, haalde ze zijn pik uit haar mond en richtte die op haar gezicht en haar grote borsten. Haar buurman kwam keihard klaar en ze kreeg inderdaad een klein orgasme, toen de eerste stralen heet zaad op haar gezicht en haar grote borsten terechtkwamen.

Ze bleef hem zachtjes aftrekken, totdat er bijna niets meer uitkwam en nam toen voorzichtig zijn eikel weer in haar mond en begon die schoon te likken. Ze zoog de allerlaatste restjes zaad uit zijn pik en stond vervolgens op. Haar buurman wilde zich gaan aankleden, maar dat was niet wat de geile oudere moeder in gedachten had. Ze zich namelijk nog goed door hem laten neuken, maar eerst ging ze naar haar soap kijken.

Aftrekken en een soap kijken

Monique trok hem mee naar de bank, ging naast hem zitten en schakelde de televisie in. Ze pakte zijn pik vast en begon hem zachtjes af te trekken, terwijl ze naar de televisie keek. Als er reclames waren, nam ze zijn pik weer in haar mond en pijpte hem, totdat het wel en wee van de soapsterren weer uitvoerig in beeld werden gebracht.

“Niet klaarkomen”, had ze gezegd, terwijl ze hem aan het aftrekken was. “Mama, heeft een goede beurt nodig en die ga jij mij geven. Tenminste, als je daar zin in hebt.”

Haar buurman knikte alleen maar en deed vervolgens zijn ogen weer dicht en genoot van de hand van zijn geile buurvrouw, die stevig om zijn pik geklemd was.