Knappe 60 plus oma zoekt het verderop

Leah is een knappe 60 plus oma, die het helemaal heeft gehad met haar echtgenoot. Eindelijk is hij een keer een weekend niet aan het golfen of vissen en denkt ze weer eens sex te kunnen hebben. Ze had speciaal een mooi lingeriesetje gekocht en toen ze de slaapkamer kwam binnenlopen kreeg ze een grote domper te verwerken.

Haar man lag in diepe slaap en was niet wakker te krijgen. Ze liep kwaad de kamer weer uit en besloot op dat moment dat ze gewoon ergens anders naar sex zou gaan zoeken. Ze vond zichzelf nog veel te jong om nooit meer aan sex te doen, maar als het aan haar man lag, zou dat een reële optie zijn.

Buurjongen weet niet wat hem overkomt

Ze stond in haar sexy lingerie in de huiskamer te beraadslagen wat ze zou gaan doen, tot ze naar buiten keek en de oplossing rond zag lopen in haar tuin. Kevin, haar studerende buurjongen, had het druk met haar tuin op te leuken. Hij verdiende maar wat graag geld bij en zijn oudere buurvrouw had altijd meer dan genoeg werk voor hem liggen.

Het was een warme dag en hij stond zonder t-shirt aan te werken. Hij schrok zich een ongeluk toen hij getik op het raam hoorde en even niet wist wat hij zag. Zijn knappe buurvrouw, een lekkere 60 plus oma, stond in sexy lingerie voor het raam en wenkte dat hij binnen moest komen.

Veel gefantaseerd over zijn oudere buurvrouw

De buurjongen had haar een paar keer in bikini gezien, toen ze bij het zwembad lag te zonnen en dat beeld had hij opgeslagen. Na zijn werk was hij vliegensvlug naar huis gegaan en had zich twee keer af moeten trekken, voordat hij het opgewonden gevoel was kwijtgeraakt. In zijn fantasie zag hij hoe zijn buurvrouw voor hem op haar knieën ging en haar mond om zijn eikel sloot. Ze begon hem te pijpen, zoals hij nog nooit gepijpt was en hij hield het maar kort vol. Hij gaf nog een paar rukken aan zijn pik en zijn zaad schoot in de lucht en kwam op zijn buik terecht.

In zijn fantasie zag hij hoe de geile 60 plus oma zijn zaad doorslikte en vervolgens zijn pik schoonlikte. Zijn pik bleef keihard omhoog staan en hij kon zich gewoon voor een tweede keer gaan aftrekken. De geile oma had hem mee naar binnen genomen en was op haar handen en knieën op haar bed gaan zitten. Ze wilde van achteren geneukt worden en dat was precies wat hij deed. Het voelde bijna echt toen hij zijn pik in haar stootte en dit keer hield hij het langer vol.

Hij bleef haar neuken, totdat hij bijna klaarkwam en haalde toen snel zijn pik uit haar geile kut. De 60 plus oma draaide zich snel om en drukte haar grote tieten bij elkaar. Hij gaf nog een paar rukken aan zijn pik en richtte die op haar mooie grote borsten en weer kwam er een grote lading zaad uit zijn pik spuiten, die op haar tieten terechtkwam.

Hij zag nog in zijn fantasie hoe Leah met haar vingers over haar clitoris ging en ook klaarkwam. Vanaf dat moment was de mooie blonde oma een hoofdonderdeel van zijn fantasieën. Als ze alles met hem zou gaan doen waar hij over gefantaseerd had, dan konden ze een paar maanden samen op stap.

60 plus milf pijpt hem klaar

Nu leek het echter alsof zijn fantasie uit zou gaan komen, want hij stond binnen met de mooie oudere vrouw, die er geil uitzag in haar sexy lingerie.

“Oma heeft een grote stijve pik nodig en ze dacht dat jij haar daarmee zou kunnen helpen?”, zei Leah met een geil stemmetje.

“Haar man vergeet om sex met haar te hebben, dus moet ze het wel ergens anders zoeken en volgens mij vind jij haar wel geil, is het niet?”

“Je moest eens weten”, zei Kevin, die zich in moest houden om haar niet op de bank te leggen en haar hard te gaan neuken.

“Mooi, dan mag je beginnen met mijn grote borsten, je weet wel, waar je altijd stiekem naar aan het kijken bent.”

Kevin kreeg een rood hoofd, waardoor Leah moest lachen.

“Dat zie ik als een compliment, dat ik een knappe jongeman opgewonden weet te krijgen. Ze zijn nu van jou, want mijn man vindt ze schijnbaar niet meer interessant genoeg.”

“Uw man is niet goed bij zijn hoofd”, zei Kevin, terwijl hij aan haar tepels begon te zuigen.

“Zeg maar je en Leah hoor, we zijn nu zo intiem, dat we elkaar best bij de voornaam mogen noemen.”

Kevin vond het allemaal best, hij had het veel te druk met de grote tieten van de geile oude oma en hij ontplofte bijna, toen ze hem op de bank duwde en zijn broek naar beneden trok. Ze ging met haar hoofd naar zijn eikel, nu in het echt, en het voelde duizend keer beter dan hij ooit had verwacht.

Deze 60 plus oma wist hoe ze een man moest pijpen. Ze wist dat hij snel klaar zou gaan komen, maar dat was ook precies wat ze wilde. Dan hield hij het langer uit tijdens het neuken, want ze was heel wat van plan dat weekend. Eerst was het zaak dat ze hem klaar pijpte en ze wist al precies waar hij zijn zaad ging spuiten, op haar grote borsten.

Haar echtgenoot kan toekijken

Ze was net op weg om dat doel te bereiken toen haar man de huiskamer kwam binnenlopen en, niet zo vreemd, stennis begon te schoppen. Kevin wist niet hoe hij het had en dacht dat hij nu wel kon inpakken. Dat bleek niet het geval, want de mooie oma ging gewoon door met pijpen en stopte heel even om het hoofd van haar man vast te pakken en naar beneden te drukken.

“Goed kijken naar hoe een echte man een vrouw weet te bevredigen. Ik ga hem klaarpijpen en hij gaat zijn zaad op mijn tieten spuiten. Dat had jij kunnen zijn, maar jij vindt andere dingen belangrijker in het leven. Dus ga lekker het hele weekend golfen, ik heb het druk met andere zaken.”

Haar man bleef kijken hoe ze de buurjongen naar een orgasme pijpte en hij zijn zaad op haar grote borsten spoot. Het leek Kevin wel alsof haar echtgenoot het maar wat geil vond om te zien hoe zijn vrouw sex met een andere man had.

“Ga jij maar lekker rukken in de logeerkamer”, zei Leah toen ze opstond, “Kevin en ik gaan naar de slaapkamer en ik wens voor de rest van het weekend niet gestoord te worden. Dan weet je dat.”

Haar echtgenoot knikte alleen maar toen Kevin achter de mooie oma aan de trap opliep. Hij was even bang dat haar man zou ontploffen, maar hij zag dat hij gedwee deed wat hem opgedragen was en richting de logeerkamer liep. Daarna zou hij het hele weekend gaan golfen, zoals zijn vrouw hem dat had opgedragen en pas maandagochtend weer terugkomen.

Buurjongen is de nieuwe man in huis

Wat hij nog niet wist, dat er een paar veranderingen in hun huwelijk zouden gaan plaatsvinden. Vanaf nu af aan was de echtelijke slaapkamer verboden gebied voor hem. Kevin was nu de man in huis en hij mocht haar neuken wanneer hij maar wilde. Ze was altijd klaar voor hem. Het ging zelfs verder, want ze ging een appartement kopen in de stad waar hij studeerde, waar hij in mocht gaan wonen.

Na 10 jaar nog steeds sex met elkaar

De knappe oma kwam regelmatig op bezoek en bleef dan een paar dagen om geile sex met hem te hebben. Ze moedigde wel aan dat hij ook naar vriendinnen van zijn eigen leeftijd zou kijken, maar daar had Kevin geen behoefte aan. Hij vond het heerlijk om sex met de oudere vrouw te hebben, dies steeds vaker in het appartement te vinden was.

Uiteindelijk vroeg ze de scheiding van haar man aan en aangezien zij degene was die al het geld in het huwelijk had binnengebracht, kwam ze met een plezierig gevoel de rechtbank uitlopen. Hun grote huis zou voor veel geld verkocht worden en haar man had genoeg geld meegekregen om een appartement te kopen en in het weekend te kunnen golfen.

Ze had het appartement waar ze met Kevin haar tijd doorbracht op zijn naam gezet en had voor zichzelf een penthouse in hetzelfde appartementengebouw gekocht. De mooie 60 plus oma had er ten zeerste bij Kevin op aangedrongen dat hij toch een relatie zou beginnen met een leuke studente, want eens zou de sex ophouden.

Uiteindelijk deed hij dat, maar hij vergat de mooie oma niet. Zijn vriendin vond het bewonderenswaardig dat hij zo vaak bij haar op bezoek ging en ze kon het zelf ook goed vinden met Leah. Wat ze niet wist, was dat haar vriend zich nog steeds liet pijpen door de oudere vrouw en haar regelmatig naar een orgasme neukte.

Dit was overigens pas toen ze 70 was geworden en het een stukje rustiger aan ging doen. Kevin ging op zondagmiddag altijd bij haar langs, als zijn vriendin de hele dag op pad was met haar sportvereniging. Dan namen ze de tijd en bedreven ze nog steeds de liefde en kwam hij, wanneer het maar even kon, op haar grote borsten klaar.