Babes:
 

 

Flirten en sex met oma's
 

 

Dikke rijpe vrouw doet aan buitensex

Helene is een dikke rijpe vrouw, die uit Duitsland komt. Ze heeft sinds kort een nogal gespierde jongere lover en ze moet alle zeilen bijzetten om hem bij te houden. Ze had hem ontmoet in de sportschool en de mooie mature milf was er al snel achter dat de jongere man het maar wat graag op een oudere vrouw deed. Helene raakte met hem in gesprek en nog geen uur later, lagen ze bij haar thuis op bed en liet hij haar alle hoeken van het bed zien.

Ze had voor het eerst in lange tijd meer dan één orgasme gehad, en ze was van plan om haar nieuwe minnaar niet zomaar te laten gaan. Als het aan haar lag, dan zouden ze elkaar vaker in bed tegenkomen, iets waar de jongeman wel oren naar had. De dikke rijpe vrouw had wel door, dat ze hem moest blijven verrassen om het interessant voor hem te houden. Ze ging nog regelmatiger naar de sportschool, om haar conditie op peil te houden en ze deed haar best om hem het naar zijn zin te maken.

Oudere vrouw probeert van alles

De mooie oudere vrouw had hem al een paar keer in de auto gepijpt en zijn zaad doorgeslikt. Ze had zich al door hem in haar kontje laten neuken, iets waar ze voorheen nooit zo’n fan van was, maar na de anale sex sessie met haar gespierde minnaar, dacht ze daar anders over. Ze kreeg een keihard orgasme, toen haar kontje werd volgespoten en ze moest heel even stil liggen, want na al het genot begon haar bed een beetje te draaien.

Dat haar nieuwe lover een borstenman was, had ze al snel door. Hij vond het heerlijk om haar tussen haar grote borsten te neuken en ze had hem al een paar keer met haar borsten afgetrokken. Het was tevens zijn lievelingsplek om op klaar te komen, als hij zijn zaad al niet in haar geile kutje of kontje had gespoten.

Helene keek heel veel sexvideo’s, om inspiratie op te doen en ze had er eentje gezien die haar wel beviel. De hoofdrol werd gespeeld door een oudere vrouw, die net als zij grote borsten heeft, en de andere hoofdrol was weggelegd voor een veel jongere man. Niet zo vreemd dat de dikke rijpe vrouw zich hier wel in kon vinden. Ze vond het een vreselijk geile video, want de twee hadden sex in het bos en de kans dat ze bekeken werden was groot. Beter gezegd, ze wilde bekeken worden, want ze waren gaan neuken op een plek die bekend stond om de voyeurs die daar aan hun trekken probeerde te komen.
 

Oma zoekt sex
 

Ze gaan neuken in het bos

Dat laatste was echter nog een stapje te ver voor Helene, maar dat neuken in het bos was blijven hangen. Die zaterdag, dat haar nieuwe vriend zou langskomen, was ze er helemaal klaar voor en ze liet hem niet eens binnen.

“We gaan de natuur opzoeken”, had ze gezegd en was vervolgens naar een bos gereden, zo’n 50 kilometer bij haar woonplaats vandaan. Ze zou een rustig plekje opzoeken, waar normaal geen wandelaars langs zouden komen, maar mocht dat wel het geval zijn, dan was de kans een heel stuk kleiner dat het een bekende van ze zou zijn.

De jongere sportschoolbeoefenaar kon zijn geluk niet op, want sex in het bos was altijd één van zijn heimelijk fantasieën geweest. Hij had nooit verwacht dat de dikke rijpe vrouw het ook geil zou vinden, dus had hij zijn fantasie een beetje on hold gezet. Nu ze echter in het bos een rustig plekje hadden gevonden, wilde hij er zo heftig mogelijk van genieten. Dat betekende dat Helene tussen haar grote borsten geneukt zou worden, ze een stevige neukbeurt zou krijgen en hij op haar kutje zou klaarkomen.

Was weer eens een andere plek dan op de grote borsten van de dikke rijpe vrouw.