Flirt met vrouwen
 
 

 
 

 
Babes:
Duur: 05:05

 

 

Selfiedating, flirten en sexcontacten
 

Oudere amateur huisvrouw met grote borsten

Tinnie, een oudere amateur huisvrouw, weet nog steeds dat haar grote borsten een grote indruk kunnen maken op het andere geslacht. Het zijn vaak jonge mannen die toch even een extra keer proberen te kijken in haar decolleté en moeite moeten doen om een gesprek recht in haar gezicht te houden. Ze vindt het helemaal niet erg en doet vaak zelfs een paar extra knoopjes los, want ze heeft er geen enkel probleem mee om geneukt te worden door een jonge man, die het wel eens met een oudere vrouw wil doen. Ze is niet op zoek naar relaties, maar wil gewoon eens in de zoveel tijd goed geneukt worden.

Ze laat zich door de buurman masseren

Haar laatste slachtoffer is haar nieuwe buurman, die ze voor een kopje koffie had uitgenodigd. Hij zou de dag erop rond een uur of twaalf bij haar zijn, het was op een zaterdag, en ze was er helemaal klaar voor. Ze had een kamerjas aan en ze zei dat het haar speet, maar dat ze last van haar rug had, maar daar moest hij niet op letten. Ze had de koffie al klaarstaan en ze raakten in gesprek. De oudere amateur huisvrouw zei dat haar man haar normaal zou hebben gemasseerd, maar die was al een tijdje out of the picture.

De jonge buurman, galant als hij was, viel voor het verhaal van Tinnie en bood aan om haar te masseren. Ze had er al voor gezorgd dat hij een goed zicht op haar decolleté had, toen ze hem uitnodigde, en gezien zijn blik wist ze dat ze beet had. Ze deed haar kamerjas uit en vroeg of hij het niet erg zou vinden als ze naakt zou gaan, dan kon hij de pijnlijke plekken beter bereiken. Ze zou zich omdraaien, zodat hij haar borsten niet zou zien en dat was het begin van een geile sexpartij.

Haar grote borsten moet ook gemasseerd worden

Het duurde precies een halve minuut toen Tinnie begon te kreunen en ze zei dat hij heerlijk kon masseren. Daarna zei ze dat haar grote borsten ook een beetje pijn deden en de buurman stopte even met masseren. Dat duurde niet lang, want daarna ging hij met zijn handen naar haar grote borsten toe en begon die te masseren. De geile oudere amateur huisvrouw kon een glimlach op haar gezicht niet onderdrukken en zei:

“jij bent een hele stoute jongen merk ik al. Ik denk dat het tijd wordt om te kijken of je echt zo stout bent als ik denk.”

 
 

Mature Zoekt
 
 

Ze pijpt hem en ze wordt gebeft

Het was een beetje over de top, maar ze had het zinnetje vaker gebruikt en altijd met succes. Ze draaide zich om en zei dat de buurman zich ook moest uitkleden. Vervolgens nam ze zijn grote pik in haar mond en begon hem geil te pijpen. Haar jonge buurman had een mooie pik en ze bedacht zich dat ze hem misschien aan moest houden. Hij woonde naast haar, viel op oudere vrouwen met grote borsten en had een grote pik, beter werd het niet.

Wat nog beter was, nadat ze hem gepijpt had, stootte hij zijn dikke pik niet in één keer in haar natte kut. Hij begon haar eerst te beffen en deed dat zo goed, dat ze haar eerste orgasme al snel te pakken had. Nu wist ze zeker dat ze ervoor ging zorgen dat ze vaker sex met hem zou gaan hebben. De jonge buurman was een goede lover die rekening hield met haar en niet eentje die binnen een minuut of vijf klaarkwam en haar kut volspoot.

De lekkere oma probeerde altijd in controle te blijven tijdens de sex, maar bij haar buurman had ze weinig in te brengen. Hij neukte haar op zijn manier en dat was te lekker. Hij neukte haar op een gegeven moment van achteren en begon haar dikke memmen te kneden tijdens het neuken. Dat was het moment dat ze zo hard klaarkwam, dat ze even moest stoppen. Het leek wel alsof haar kutje ontplofte en ze zag daadwerkelijk even sterretjes.

Hij komt op haar grote borsten klaar

Ze zag dat de buurman voor haar stond en ze begon eigenlijk automatisch zijn pik te pijpen, want ze wist dat het even zou duren voordat haar kutje weer gebruikt kon worden. Ze besloot om hem klaar te pijpen en hem op haar grote borsten te laten spuiten. Ze ging er stiekem een beetje vanuit dat het een fantasie van hem was en dat was een goede inschatting geweest. Hij had zijn ogen gesloten terwijl ze hem pijpte en deed ze weer open, toen ze zijn dikke pik tegen haar grote tieten aanhield en hem net zolang aftrok, totdat hij klaarkwam. Ze trilde van genot, toen ze zijn zaad op haar grote borsten voelde spuiten en ze was blij dat jongere mannen weer snel een stijve pik krijgen, na het klaarkomen.

De geile oma wilde namelijk weer hard geneukt worden, alleen zouden ze nu naar haar slaapkamer gaan, waar ze een groot bed had en dus meer ruimte om heerlijke sex te hebben. Dat is in de pornovideo te zien.