Oma zoekt sex
Pornoactrice:
Duur: 19:39

Oudere buurvrouw neuken

Een jongeman kan zijn geluk niet op, want hij heeft net een telefoontje gehad van zijn veel oudere buurvrouw. Ze vroeg of hij haar kon helpen met wat ophangen in de slaapkamer. Dat vond hij geen enkel probleem, integendeel, misschien kon hij dan ongezien in haar decolleté kijken, zodat hij weer genoeg in zijn geheugen gegrift had staan om zich bij af te trekken. Wist hij veel dat zijn buurvrouw er voor ging zorgen dat hij zich helemaal niet hoefde af te trekken.

Hij wordt verleid in haar slaapkamer

Ze waren de slaapkamer nog niet binnen of zijn oudere buurvrouw begon hem te verleiden. De jongeman wist niet zo goed wat hem overkwam, maar hij liet het gebeuren. Pas toen hij met haar aan het zoenen was en haar hand in zijn broek zat, wist hij dat het wel eens een geile middag zou kunnen worden.

Daar had hij zich niet in vergist, want de buurvrouw zorgde dat hij snel al zijn kleren had uitgetrokken, zodat ze op haar knieën kon gaan om hem te pijpen. Daarna ging ze zelf naakt en liet zich door haar buurjongen beffen. Hij had even wat coaching nodig, maar al snel had hij precies door wat de blonde rijpe vrouw wilde.

Na het beffen is het tijd om te neuken

Het bleef niet bij het beffen, want nadat zijn oudere buurvrouw een klein orgasme had gehad, wilde ze meer. De mooie mature vrouw ging op bed liggen en vroeg met een geil stemmetje of het niet de hoogste tijd was om te neuken. Dat liet de buurjongen zich geen twee keer zeggen en met één stoot zat zijn grote pik tot aan zijn ballen in haar kut. Hij begon haar goed te neuken en zorgde ervoor dat haar tweede orgasme een stuk heftiger was. Die kreeg ze toen ze hem aan het berijden was en hij moest zijn uiterste best doen om ook niet klaar te komen.

Hij komt op haar gezicht klaar

Uiteindelijk hield hij het niet meer, dat de ervaren vrouw allang doorhad. Die liet zijn pik uit haar kutje glijden en ging snel op haar knieën zitten. Ze kon nog net:

“kom maar op m’n gezicht klaar”, zeggen en kreeg vervolgens de eerste lading al op haar gezicht. Nadat hij helemaal leeggespoten was, likte ze zijn pik mooi schoon en ging vervolgens weer op bed liggen. Hij was een jonge vent, dus zijn pik ging werd niet eens slap. Dat was precies wat de oudere buurvrouw wilde, want ze had het hele weekend.