Lokale milfs willen nu neuken

Pornoactrice: Eva Lovia
Duur: 11:47

Flirten en sex met oma's

Bijna was ze al haar geld kwijt

Karin stond het huilen nader dan het lachen. Ze had met haar stomme hoofd op een onduidelijk linkje in haar email geklikt en bijna had ze haar bankgegevens ingevuld op de website waar ze naar toe geleid werd. Er klonk echter een klein alarmbelletje in haar hoofd en ze stopte waar ze mee bezig was.

Haar buurjongen, die nogal verstand van computers heeft, had haar op het hart gedrukt dat als ze iets niet vertrouwde ze gelijk moest stoppen en hem opbellen. Hij had haar ook gezegd dat ze nooit moest klikken op links in emails die van haar bank afkwamen.

“De bank laat je nooit je gegevens online invoeren. Als je het niet vertrouwd, mij bellen.”

Dat had ze, hopelijk niet te laat, ten harte genomen en na nog geen vijf minuten zat haar buurjongen achter haar computer. Ze probeerde te volgen wat hij aan het doen was, maar dat was onbegonnen werk. De muis flitste over het scherm heen en ze zag dat hij her en der op wat knopjes klikte en na tien minuten zag ze dat hij haar computer opnieuw opstartte en er verscheen een balk in beeld waarop stond dat het nog drie uur duurde voordat de backup was teruggezet.

“Dat was een hele nare”, zei Stefan, haar buurjongen. “Gelukkig dat ik je backup ooit goed heb ingesteld, dus je krijgt de versie van drie uur geleden terug.”

“Heb jij dat ingesteld?”, vroeg Karin, “daar weet ik helemaal niets vanaf.”

“Dat weet je wel”, had haar buurjongen lachend gezegd, “ik heb het uitgebreid aan je uitgelegd, maar ik heb zomaar het vermoeden dat je niet echt begreep waar ik het over had. Maakt verder niet uit, je backup wordt naar een veilige plek gesteld voor gevalletjes als dit. Dan kan ik je computer altijd terugzetten naar een schone versie.”

“Wat goed van je”, zei Karin oprecht, “ik had me echt geen raad geweten. Ik was al bang dat ze al mijn spaargeld van me af konden pakken.”

“Dat heeft inderdaad weinig gescheeld”, zei Stefan die was opgestaan. “Maar dat gevaar is nu geweken, het is nu een paar uur wachten totdat de backup teruggezet is. Dan controleer ik of je computer het nog steeds goed doet en zijn alle problemen uit de wereld.”

Altijd al gegeild op zijn oudere buurvrouw

Hij liep naar de huiskamer toe met Karin in zijn kielzog en ging op de bank zitten. Je kon wel zeggen dat hij zich bij haar thuis voelde, wat niet zo vreemd was, want ze woonde al zijn hele leven naast haar. Nadat hij in de puberteit terecht was gekomen en ontdekt had wat masturberen was, had hij veel van zijn zaad aan haar verspeeld.

Hij had haar vaak genoeg in bikini in de achtertuin gezien en haar grote borsten waren in zijn hersens gegrift. Tenminste, het idee hoe ze er uitzagen, want hij had haar nog nooit topless gezien. Vaak genoeg had hij stiekem vanuit het raam naar haar gekeken terwijl ze lag te zonnen en zich ondertussen afgetrokken. Hij dacht dat ze het nooit gezien had, maar daar vergistte hij zich in. Daar zou hij snel genoeg achterkomen.

Zijn buurvrouw had allang doorgehad dat hij haar bekeek en zich aan het aftrekken was, maar hij was veel te jong. Als hij een jaar of twintig was geweest, dan had ze hem subtiel verleidt en voordat hij het door zou hebben, zou zijn pik in haar geile strakke kutje zitten.

Karin gaat hem pijpen

“Een mooi moment om alsnog te doen”, dacht ze bij zichzelf toen ze naast Stefan op de bank ging zitten. Hij was nu twintig en hij keek nog steeds heimelijk naar haar grote borsten. Normaal zou ze hem wat te drinken hebben aangeboden, maar ze was iets heel anders met hem van plan. Als een soort van bedankje dat hij haar spaargeld gered had, maar ook omdat ze zo geil als een pak boter werd van het idee dat haar buurjongen haar zou neuken.

Ze ging met haar mond naar zijn oor toe en fluisterde zachtjes: “zou je mijn grote borsten willen zien, als een soort van bedankje?”

Karin luisterde niet eens naar zijn antwoord, maar begon over zijn kruis te wrijven en zei: “zou je het geil vinden als ik eerst die lekkere pik van je in mijn mond neem. Dat je gepijpt wordt door je oudere buurvrouw, volgens mij heb je daar vaak over gefantaseerd.”

Ondertussen had ze zijn pik uit zijn broek gehaald en ging voor hem op haar knieën zitten en nam zachtjes zijn eikel tussen haar lippen.

“Daar ga ik nog een hoop plezier aan beleven”, dacht ze bij zichzelf toen ze hem wat steviger begon te pijpen. Ze had haar hand om de basis van zijn pik gedaan en trok hem af terwijl ze hem met haar mond aan het bevredigen was. Stefan had dolgraag haar mond volgespoten, maar hij wilde zijn orgasme uitstellen. Hij haalde zijn pik uit haar mond en zei dat ze op de bank moest gaan liggen met haar benen wijd.

“Oh, ben jij nu degene die me verteld wat ik moet gaan doen”, had zijn oudere buurvrouw met een geil stemmetje gezegd, “dat mag je best vaker doen. De kans is groot dat ik ook nog naar je luister en precies doet wat je aan me vraagt.”

Karin had een onderdanige kant en ze vond het helemaal niet erg om tijdens de sex gecommandeerd te worden. Zolang het geen pijn deed, was ze als was in de handen van de man die doorhad waar haar verlangens lagen.

Buurjongen beft haar naar haar eerste orgasme

Ze was blij dat ze jarretels en sexy ondergoed had aangetrokken, al lag haar mooie onderbroekje snel op de grond. Stefan wilde niets liever dan haar beffen om haar hetzelfde genot te geven wat zij daarvoor bij hem had gedaan. Hij had best wel ervaring, omdat een andere buurvrouw ook ooit eens van zijn computerkennis gebruik had gemaakt en hem daarna onder haar hoede had genomen. Ze had hem geleerd wat vrouwen lekker vinden en hem genot bezorgd dat hij niet kende. De andere buurvrouw was echter een maand ervoor verhuisd naar de andere kant van het land, dus hij zat zonder. Dat probleem leek nu echter voorbij, want hij had door dat Karin het niet bij deze ene keer wilde laten.

Hij zou er in ieder geval voor zorgen dat ze genoeg reden zou hebben om vaker sex met hem te hebben. Karin voelde de tong van haar buurjongen over haar clitoris gaan en was niet meer te houden. Ze had niet verwacht dat hij een ervaren minnaar bleek te zijn en al snel had ze haar eerste orgasme te pakken. Al haar opgekropte opwinding kwam eruit en ze wilde meer. Haar kutje had echter even rust nodig, dus deed ze haar jurkje naar beneden, zodat hij gelijk haar grote tieten kreeg te zien. Ze had zo’n halve cup bh aan, dus ze bleven aardig omhoog staan. Daar had ze zich wel een beetje druk om gemaakt, want Stefan ging natuurlijk alleen met strakke jonge vrouwen om, maar hij bleek zeer in zijn nopjes te zijn met wat hij zag.

Hij neukt haar tussen haar grote tieten

Hij liep naar haar toe, duwde zijn grote pik tussen haar dikke borsten en neukte haar tussen haar tieten. Met zijn handen pakte hij haar grote borsten en drukte die tegen elkaar, terwijl hij ritmisch aan het stoten was. Het orgasme dat Karin net had gehad kwam zachtjes weer terug, want ze had hele gevoelige borsten. Als het aan haar lag, kon hij elke dag langskomen om sex met haar te hebben. Dat gevoel werd nog sterker toen ze helemaal naakt op handen en knieën op de bank zat en hij haar stevig van achteren aan het neuken was.

Haar laatste lover, ook alweer een paar maanden geleden, had een aardige pik, maar die redde het niet tegen de grote lul van haar buurjongen. Ze voelde hoe hij diep in haar stootte en de tintelingen die door haar lichaam schoten werden telkens heviger. Het was puur genot en ze wist dat ze misschien zelfs een multipel orgasme zou kunnen krijgen. Dat had tot nu toe één man bij haar voor elkaar gekregen en nu leek het erop dat het nog een keer zou gebeuren.

Mature vrouw krijgt een multipel orgasme

Nadat hij gezegd had dat ze zich om moest draaien, hij wilde haar tieten zien tijdens het neuken, begon het. Hij stootte een paar keer diep in haar en wist haar G-spot te raken. Dat zorgde ervoor dat ze een orgasme kreeg die pas ophield toen hij haar geile kut helemaal had volgespoten. Het was haar idee geweest om hem over haar tieten klaar te laten komen, maar hij neukte haar zo goed, dat ze dat eventjes op de lange baan had gezet.

“Er is altijd nog de tweede ronde”, dacht ze bij zichzelf toen ze haar rug kromde en ze helemaal opging in haar orgasme. Ze voelde de warme stralen zaad, die diep in haar kut gespoten werden en het leek wel of haar hoofd ontplofte. Karin was blijkbaar heel even out geweest, want toen ze haar ogen weer opendeed, keek ze recht in het bezorgde gezicht van Stefan.

“Jemig”, zei ze met een kreun in haar stem, “dit maak ik niet vaak mee. Je mag blijven.”

“Dat is mooi”, zei Stefan die best wel dominant kon zijn. “Doe nu snel je mond open, want je hebt nog wat te doen.”

Karin deed automatisch haar mond open. Ze wist precies wat er komen ging, ze moest zijn pik schoonlikken. Dat had ze zonder commando ook gedaan, maar nu raakte ze er extra opgewonden van.