Babes: Sasha Zima
 

 

cam milfs hete chat sex 300
 

 

Mijn echtgenote neuken en ik kijk toe

Ik had in mijn eerste huwelijk nogal problemen met mijn seksuele voorkeuren. Ik was er door internet allang achter dat ik een “Cuckold” man was, omdat ik het vreselijk opwindend zou vinden om mijn echtgenote geneukt te zien worden, terwijl ik erbij zit. Het maakt het nog geiler als ze me naar beneden haalt en zegt dat ik een miserabele pik heb en dat de man waardoor ze geneukt wordt, veel beter in bed is.

Mijn ex-vrouw was nogal preuts en vond het allang best als we één keer in de twee weken sex hadden en we daarna gewoon weer verder gingen met ons leven. Ik kreeg er steeds meer problemen mee, want het enige dat we deden was de missionaris positie en per hoge uitzondering wilde ze me wel eens pijpen, maar dan moest ik in een zakdoek klaarkomen. Er was geen haar op haar hoofd die er aan dacht om mijn sperma gewoon door te slikken.

Mijn preutse vrouw gaat vreemd

De seks was niet het enige waarom ons huwelijk spaak liep, het feit dat ze de lul van mijn beste vriend aan het berijden was, speelde ook mee. Ik kwam onverwacht eerder thuis van mijn werk, ik had een middag vrij genomen, en hoorde gekreun komen uit de slaapkamer. Ik dacht dat mijn vrouw ziek was of iets dergelijks, maar toen ik de deur opendeed zag ik tot mijn stomme verbazing dat ze opeens aan meer standjes kon doen.

Ze hadden me in het heetst van de strijd niet opgemerkt, dus ik deed de deur op een kier en filmde alles met mijn smartphone. Vervolgens ging ik weer zachtjes weg en reed direct door naar mijn advocaat. Die kreeg een grote glimlach op zijn gezicht toen hij de opname zag en binnen anderhalf uur had ik de scheidingspapieren op zak en hoefde ik me volgens hem nergens druk over te maken.

Ik had zelfs nog tijd over om een biertje te gaan drinken in de buurtkroeg en toen het “mijn tijd” was om van m’n werk te komen, ging ik naar huis toe. Mijn toekomstige ex-echtgenote stond in de keuken en ze weerde me nog net niet af, toen ik haar een kus probeerde te geven. Ik moest volgens haar niet zo hitserig doen en haar niet storen tijdens het eten maken. Ik had de flauwe hoop dat ze misschien nog geil zou zijn en ze zich over de eettafel heen zou laten neuken. Dan had ik de scheidingspapieren strategisch gestopt en had gekeken of er toch nog iets te maken was van ons huwelijk.

Haar reactie sprak echter boekdelen, dus ik ging aan de keukenbar zitten en zei dat ik nog een goed filmpje voor haar had.

“Ik hoef die vieze seksvideo’s van jou niet te zien”, zei ze bitcherig, toen ze het gekreun hoorde. “Het is net alsof je nergens anders aan kan…..”

Het laatste woord kwam er niet meer uit, want ze stond me met open mond aan te kijken. Ik zag de schrik op haar gezicht en wist dat ze haar eigen gekreun en die van mijn beste vriend herkende. Ze pakte mijn telefoon uit mijn handen, keek naar het filmpje en verwijderde die.

“Ik weet niet waar je mee bezig bent, maar dit ga je niet tegen me gebruiken, ik wil van je scheiden en ik zorg ervoor dat je flink gaat bloeden. Ik ga een toekomst met Mark, mijn beste vriend, opbouwen en jij gaat dat betalen.”

Ik wist dat mijn vrouw een kleine golddigger was, maar dat het zo erg was, had ik niet vermoed. Ze liet haar ware aard zien en ze dacht alle troeven in handen te hebben na het verwijderen van de sexvideo.

Ze is nu mijn ex-vrouw

“Denk je nu echt dat dit de enige kopie was van het filmpje, lieverd”, zei ik met een zoetgevooisde stem, “er ligt er eentje bij mijn advocaat er staat er eentje op mijn eigen cloud, waar jij de inloggegevens niet van weet en er staat er eentje klaar om verspreid te worden via Facebook. Ik denk dat je keurige nette ouders en je vrienden er van zullen genieten. Die van Mark ook trouwens, want daar ga ik het ook neerzetten.”

Ik pakte de scheidingspapieren en legde die op tafel neer. Ik wees naar de onderkant van de pagina en zei: “als je graag daar en daar wil tekenen, dan is alles snel geregeld. Daarna zou ik je willen verzoeken om je spullen bij elkaar te zoeken, alleen die van jou, en dan mijn huis te verlaten.”

Mijn ex-echtgenote zag haar wereld binnen een minuut instorten en sloeg om als een blad om een boom.

“Kunnen we er niet over praten”, zei ze, terwijl ze naast me kwam staan en haar grote borsten in mijn rug drukte. “Als je wilt dan ga ik je pijpen en mag je gewoon in mijn mond klaarkomen. Ik zie nu in dat ik je al die jaren tekort heb gedaan en dat wil ik goedmaken.”

Ik stond even in de verleiding om me te laten pijpen en haar alsnog het huis uit te gooien, maar ik wilde me niet op haar niveau begeven.

“Het lijkt me het beste dat je stopt hiermee en je spullen bij elkaar gaat zoeken, anders doe ik het en zet ik ze voor het huis neer.”

Mijn ex-echtgenote keek me aan en wist dat ze verslagen was. Ze begon me uit te maken voor van alles en nog wat en liep stampvoetend de trap op. Een half uurtje later kwam ze met een sporttas om haar schouder naar beneden en liep ze zonder een woord te zeggen naar de garage om haar auto te pakken. Een leuk sportief model, die ik echter gekocht had en die op mijn naam stond. Datzelfde gold voor de rest van de spullen die in het huis stonden.

Ik zei liefjes dat ze mijn auto moest laten staan, maar dat ik een Uber voor haar gebeld had. Die kwam net de straat inrijden en dat was het moment dat ik zag dat ze zichzelf wel voor haar kop kon slaan.

Ik was niet zo naar om ook haar juwelen, die ik aan haar gegeven had, terug te vragen. Ik wist dat ze weinig geld had, dus kon ze die mooi verkopen om een nieuwe start te maken. Ik wist zeker dat Mark zijn vrouw niet zou gaan verlaten, dus zou ze het toch verder alleen moeten rooien, totdat ze werk had of een nieuwe man in haar leven vond, die alles voor haar wilde betalen.

Ik had mijn beste vriend een kopie van de video gestuurd en gezegd dat hij het snel aan zijn vrouw moest opbiechten, want anders zou ik het doen. Daarna blokkeerde ik hem op alles en heb verder nooit meer contact met hem gehad.

 

?wi=147681&ws=mafli
 

Daten en dure prostituees

De uiteindelijke scheiding was een hamerslag voor de rechter en ik was weer helemaal vrijgezel en dat beviel me uitstekend. Wat mijn ex-vrouw geflikt had, zorgde wel voor vertrouwensissues, dus ik was nog lang niet klaar voor een nieuwe relatie. Ik had het af en toe heel gezellig met een vrouw, maar als het te serieus werd, haakte ik af. Uiteindelijk stopte ik helemaal met daten, want ik wilde een vrouw geen valse hoop geven.

Als ik sex wilde hebben, dan huurde ik gewoon een dure prostituee in. Ik kan het me veroorloven en het scheelt een hoop gedoe op het emotionele vlak. Ik concentreerde me meer op een goede balans tussen het runnen van mijn bedrijven en een privéleven waar ik tijd had voor mijn hobby’s.

Via via hoorde ik nog wel eens iets over mijn ex-vrouw en mijn beste vriend en het bleek dat Mark het huis was uitgezet door zijn vrouw. Hij was vervolgens met mijn ex-vrouw verhuist naar de andere kant van het land en ik hoopte van harte dat ze beide heel gelukkig zouden worden.

Spontane ontmoeting op een zonnige middag

We waren ondertussen een jaar verder en het was een prachtige zomerdag. Ik besloot om mezelf een middag vrij te geven en ging richting het centrum van de stad om lekker een terrasje te pakken. Ik zat met een heerlijk witbiertje voor mijn neus van de zonnestralen te genieten, toen ik opeens mijn naam hoorde. In eerste instantie zag ik niet zo goed wie het was, omdat ik recht de zon inkeek, maar al snel had ik door dat het Sarah was, de ex-vrouw van mijn voormalige beste vriend.

“Wat leuk om je weer eens een keer te zien”, zei ze en ik vroeg gelijk of ze bij me kwam zitten. Ik vroeg of ze een wijntje wilde en ze leek heel even na te denken.

“Waarom ook niet”, zei ze spontaan, “ik heb de rest van de dag vrij, dus ik kan er net zo goed van gaan genieten. Ik had eigenlijk toch al geen zin om te gaan winkelen.”

Het was een heerlijke ontmoeting, want we hadden de tijd niet eens door. We bleken vreselijk goed te klikken en over van alles te kunnen praten. We hadden haar ex en die van mij snel doorgenomen en dat achter ons gelaten. Ik leerde Sarah van een totaal andere kant kennen en dat kwam volgens haar door haar scheiding en dat ze aan zichzelf gewerkt had.

Het bleek dat mijn ex-echtgenote niet de enige was waar Mark vreemd mee was gegaan. Nadat ze daar was achter gekomen, had ze hem het huis uitgezet en was ze helemaal voor zichzelf gegaan. Ze bleek al anderhalf jaar geen relatie te hebben gehad en ook geen sex. Dat laatste flapte ze er spontaan uit en we barsten allebei in lachen uit.

“Oh jee, ik hoop dat ik niet te needy overkom”, zei ze met een prachtige glimlach op haar gezicht. “Ik ben me niet aan het aanbieden of iets dergelijks, of je moet echt willen, dan kan wil ik er misschien wel over nadenken.”

Ik hield van haar gevoel voor humor en ik zei dat we die optie bij een diner verder moesten bespreken. Tussendoor had ik op mijn horloge gekeken en ik zag dat het al kwart over zeven was en ik begon ook een beetje trek te krijgen. Sarah ging gelukkig in op mijn aanbod om samen wat te gaan eten en onze gesprek zette zich voort waar we gebleven waren.

We kunnen niet van elkaar afblijven

Om half tien stonden we buiten en ik hield een taxi aan om ons naar huis te laten rijden. Ik deed galant de deur open en vroeg of ze misschien nog zin had in een afzakkertje bij mij thuis.

“Dat lijkt me heerlijk, maar kijk niet vreemd op als we naakt eindigen. Ik ben plotseling erg geil geworden en na anderhalf jaar geen sex, is de kans groot dat ik je ga bespringen.”

“Dat was precies het antwoord waar ik op gehoopt had”, zei ik en ging naast haar zitten in de taxi. Ik kon nog net het adres doorgeven, want het volgende moment waren we als een stel verliefde tieners met elkaar aan het zoenen. We gaven de taxichauffeur een aardig showtje, want ik zat al snel met mijn handen onder haar truitje en wreef over haar mooie kleine borsten. Zij had haar hand ondertussen op mijn kruis gelegd en wreef over mijn pik, die al snel keihard was.

Het was maar goed dat het een kort ritje was, want ik had niet voor ons ingestaan. Waarschijnlijk hadden we elkaar liggen neuken op de achterbank en zouden we ruzie met de taxichauffeur hebben gekregen. Niet iets dat een paar bankbiljetten niet zouden kunnen oplossen, maar voorkomen was in dit geval toch beter.

Ik kreeg met moeite de voordeur van mijn huis open, want Sarah had één van haar benen om me heen geslagen en ze was me aan het droogneuken. Uiteindelijk wisten we de huiskamer te bereiken en binnen een mum van een tijd waren we allebei naakt.

Volgende pagina van dit geile sexverhaal