Dikke oudere vrouw heeft voor het eerst lesbische seks

 

 
 
 

 
Rijpe vrouw:
 

 

Deze moeders neuken gratis
 

 

Rijpe vrouw heeft haar leven voor elkaar

Harriet was helemaal gelukkig met haar leven. De dikke oudere vrouw was begin 60 en had haar schaapjes op het drogen. Nog even en ze zou met vervroegd pensioen gaan en kon ze gaan genieten van alle dingen die ze in haar hoofd had. Dat lesbische seks er eentje van zou zijn, had ze nooit verwacht.

Ze had na haar scheiding, toen ze begin vijftig was, de seks min of meer afgezworen. Ze had er minder behoefte aan dan ze had gedacht en dat was één van de dingen die meespeelden in het stukgaan van haar huwelijk. Haar man wilde meer en zij juist minder. Ze kon het hem ook niet kwalijk nemen, want als je dat optelde bij het feit dat ze al jarenlang bezig waren om uit elkaar te groeien, dan was de koek gewoon op.

De scheiding was pijnloos en aangezien ze allebei hard gewerkt hadden om hun bedrijf groot te maken, werd alles keurig in tweeën verdeeld. Zij hield er twee goedlopende bedrijven aan over en het huis dat ze in de stad hadden gekocht. Hij kon in het grote huis op het platteland blijven wonen en kreeg het grootste van hun bedrijven in zijn bezit. Ze kreeg er wel een groot aantal aandelen voor terug en dat opgeteld met hun spaargeld dat gesplitst was, zat ze er warmpjes bij.

Eigenlijk hoefde ze niet meer te werken, maar ze kon niet stilzitten en in de loop der jaren wist ze de twee bedrijven waarvan ze eigenaresse was, groot te maken. De dikke oudere vrouw had al over de verkoop nagedacht, maar besloot om dat nog een jaartje uit te stellen, want ze was bang dat ze in een zwart gat terecht zou komen. Haar leven bestond nu voornamelijk uit werken en in het weekend maakte ze stedentripjes om musea te bezoeken en van de cultuur te genieten.

Ze had ondertussen wel twee vrouwelijke directeuren aangesteld, die ze kon vertrouwen, zodat ze langzaam kon gaan afbouwen. Wat ze niet had verwacht was een wervelwind in haar leven in de vorm van haar knappe jonge buurvrouw. Ze woonde in een duur grachtenpand op de hoogste verdieping en ze kende haar onderburen door en door. Die woonden er al net zo lang als zij er woonde en ze konden het heel goed met elkaar vinden. Ze was er dan ook kapot van toen de bejaarde man en vrouw kort na elkaar overleden.

Ze wil de verdieping onder haar graag kopen

De dikke oudere vrouw vroeg zich af wat er zou gaan gebeuren met de verdieping onder haar en ze had al snel besloten dat zij het zou kopen en eigenaresse van het hele pand zou worden. Ze wilde niet dat haar rust verstoord zou worden door nieuwe onderburen. Misschien zou er wel een stel met kinderen komen wonen of van die rijke jonge mensen die voortdurend feestjes hielden. Ze besloot om te kijken of het pand te koop zou komen te staan en dan zou ze het kopen. Het geld was geen enkel probleem, ondanks de hoge vraagprijs, en het was een goede investering.

Ze had al voorzichtig bij de notaris geïnformeerd wat er precies ging gebeuren en had een aantal makelaars ingeschakeld om in de gaten te houden of het pand op de markt zou komen. Nog geen week later ging haar deurbel en daar stond een bekend gezicht voor de deur, al was ze een stuk ouder geworden.

Knappe jonge vrouw op bezoek

“Hoi Harriet”, zei de knappe jonge vrouw en liep direct naar binnen, onder de arm van de dikke oudere vrouw door. Ze liep naar de koelkast toe, pakte een fles ice-tea en schonk zichzelf en voor Harriet een glas in en ging vervolgens op de bank zitten. Normaal had ze degene met kop en kont weer de deur uitgegooid, maar dit was Paulien, de kleindochter van haar voormalige bovenburen. Ze was haar op de begrafenis heel even tegengekomen en had haar gecondoleerd en vervolgens was ze haar weer kwijtgeraakt.

Altijd als Paulien bij haar grootouders logeerde, kwam ze steevast bij haar langs als ze thuis was en pakte dan op dezelfde manier wat te drinken en na een uur was Harriet meestal uitgeput van de energie Paulien. Ze leek nu, sinds ze wat ouder was geworden, iets rustiger, maar ze was nog altijd aanwezig. Een complete tegenstelling tot Harriet, die over het algemeen rustig en bedaard was. Zeker als ze hard gewerkt had, dan wilde ze relaxen en het liefst zo min mogelijk aan haar hoofd hebben.

“Hoi Paulien”, zei Harriet, die zich opmaakte voor minimaal een uur drukte en herrie en ging naast haar op de bank zitten.

Erfgename wil het huis graag aan haar verkopen

“Ik hoor dat je het huis van mijn opa en oma wil kopen en dat vind ik geen enkel probleem. Ik heb echter het komende half jaar woonruimte nodig, want ik heb een bod gedaan op een appartement in een wat hippere buurt, maar die komt pas over een half jaar vrij. En maak je niet druk, ik ga geen feestjes geven of harde muziek draaien, dat ga ik je niet aandoen. Dat doe ik wel ergens anders.”

“Huh?”, zei Harriet, die even niet wist wat ze met de stortvloed aan woorden moest.

“Oh ja”, zei Paulien, “dat vergeet ik helemaal te vertellen. Als enigst kleinkind heb ik het merendeel van mijn opa en oma geërfd en daar hoort ook hun woning hier bij. Ze hadden al jarenlang ruzie met mijn ouders, dus die gunden ze niets. Niet dat die het nodig hebben, want die bulken al van het geld, en ik nu dus ook. Ik verkoop je het huis voor een normale prijs en dat kunnen we gelijk vastleggen als je dat wilt. Als je jouw notaris of advocaat contact op laat nemen met die van mij, dan regelen die het contract en ben jij de gelukkige eigenaresse van het hele pand. Mooier wordt het niet hé.”

Gezellig met de nieuwe buurvrouw

Het duizelde Harriet een beetje en ze knikte alleen maar en was heel even stil. Dit had ze niet zien aankomen en Paulien maakte dankbaar gebruik van het moment om in details haar levensverhaal te vertellen. Dat ze kunstenares was en zelfs al een beetje bekendheid had gekregen. Dat haar relatie net uit was en dat ze even geen behoefte had aan een ander en uiteindelijk bleef ze langer dan het standaard uur, want ze had heel wat te vertellen. Ze bestelden eten en Harriet moest zeggen dat ze zich steeds meer op haar gemak begon te voelen bij de knappe jonge vrouw, haar nieuwe buurvrouw voor zes maanden.

Ze trokken die avond een flesje wijn open en Harriet kreeg ongevraagd te horen dat Paulien biseksueel was en aan het experimenteren met seks. Ze hield de boot af toen haar buurvrouw vroeg hoe het met haar seksleven was en gelukkig ging Paulien er niet verder op in. Pas tegen een uurtje of tien ’s avonds ging Paulien er vandoor met de mededeling dat ze over een week zou intrekken, dus dat er het weekend erop wat herrie van de verhuizing zou kunnen zijn.

Voor het eerst in lange tijd weer masturberen

Die avond lag Harriet rusteloos in bed en er spookten allerlei gedachten door haar hoofd heen. Seksuele gedachten, want het uitgebreide verhaal over de biseksualiteit van Paulien had een aantal onbeantwoorde vragen die ze voor zichzelf had, naar boven gehaald. Ze had altijd het gevoel dat ze iets mistte in haar leven en de seks en ze had het vermoeden dat dit wel eens een vrouw kon zijn. Ze had er nooit iets mee gedaan, want dat deed je als keurige nette getrouwde vrouw niet en na haar scheiding had ze alles wat met seks te maken had diep verborgen.

Ze lag te piekeren en opeens zag ze voor zich hoe Paulien met haar aan het zoenen was en voelde ze bijna het mooie lijf van de knappe jonge vrouw tegen zich aan. Onbewust ging ze met haar hand naar haar kutje toe en begon langzaam haar clitoris te masseren. Het was een hele tijd geleden dat ze gemasturbeerd had, maar op de één of andere manier was ze opgewonden geraakt van het seksleven van haar nieuwe buurvrouw, waarvan ze nu tot in de details op de hoogte was.

De dikke oudere vrouw fantaseerde hoe Paulien zich voor haar zou uitkleden en haar op bed zou duwen. Vervolgens zou ze haar jurk en ondergoed uitdoen en aan haar grote borsten gaan zuigen. Harriet raakte steeds meer opgewonden en ging sneller met haar hand over haar clitoris heen en ze voelde hoe een heftig orgasme zich aan het opbouwen was. Ze kwam klaar toen in haar fantasie Paulien aan haar kutje begon te likken. Dat was veel sneller dan ze ooit tijdens het masturberen klaar was gekomen en het was inderdaad een heftig orgasme.

Het vreemde vond ze dat ze zich er naderhand niet eens voor schaamde. Normaal zou ze allemaal schuldgevoelens hebben gehad, maar haar erotische fantasie had ervoor gezorgd dat ze erachter was gekomen dat er meer in het leven was dan werken en geld verdienen. Dat ze ooit lesbische seks met Paulien zou hebben was natuurlijk uitgesloten, want wat moest die met zo’n dikke oudere vrouw, maar ze wist dat er vrouwen van haar leeftijd met dezelfde gevoelens rondliepen. Als ze er nu niets mee zou gaan doen, dan zou ze er waarschijnlijk spijt van krijgen.

 

?wi=147681&ws=mafli
 

Ze doet een paar stappen terug

De volgende dag riep ze de voltallige directie van haar twee bedrijven bij elkaar en gaf ze aan dat ze een stap terug ging doen. Ze zou de bedrijven niet verkopen, maar ze zou een veel minder actieve rol gaan nemen en voornamelijk op de achtergrond aanwezig zijn. Ze sloot een verkoop niet uit en gaf de voorkeur eraan als ze uitgekocht zou worden door de bestaande directies. Ze benadrukte dat het direct zou ingaan.

Ze wilde wel maandelijkse voortgangsrapporten hebben en het accountantskantoor zou haar nauwgezet over de financiën op de hoogte houden, zodat ze nog kon ingrijpen als dat nodig mocht zijn. Ze maakte zich er niet druk over, want ze had capabele mensen op de belangrijkste functies zitten, die haar trouw waren. Ze wilde hen ook de kans geven om te kijken of ze de bedrijven over konden nemen.

Met haar nieuwe buurvrouw mee naar Budapest

De volgende dag zat ze met haar nieuwe vrijheid en wist ze even niet wat ze er mee aan moest. Ze was zo gewend om vroeg op te staan, te gaan werken en vanaf het één op het andere moment viel dat stil. Gelukkig werd de stilte aan het einde van de ochtend verbroken door Paulien, die even gezellig langskwam. Dit keer was het Harriet die wat te vertellen had en ze wist niet wat ze hoorde toen Paulien aan het einde van het verhaal zei:

“Dat is mooi, dan pakken we morgen de trein naar Budapest, want daar zitten een paar jonge kunstenaars waar ik graag mee in contact wil komen en ik moet er nog een aantal musea bezoeken.”

Het werden uiteindelijk twee heerlijke weken en Harriet genoot van haar eerste langere vakantie in lange tijden. Ze had verwacht dat Paulien, als ze eenmaal aangekomen waren, haar ding zou gaan doen, maar ze werd overal mee naar toe genomen. Ze kwam in contact met getalenteerde jonge kunstenaars en kunststromingen waar ze normaal verre van bleef. Ze kocht zelfs een aantal schilderijen, die ze naar haar huis liet toesturen en ze eindigde zelfs een paar keer flink laat in haar hotelbed omdat ze samen met Paulien naar een aantal feestjes was gegaan waar er tot diep in de nacht gedanst werd, over kunst gepraat werd en waar de joints rondgingen en de drank rijkelijk vloeide.

“Die ene vrouw vond je wel wat”, had Paulien op de weg terug van één van de feestjes tegen haar gezegd, “ze kleedde je zowat uit met haar ogen.”

“Maar ik ben helemaal niet lesbisch, ik zou niet eens weten wat ik met een vrouw zou moeten”, had de dikke oudere vrouw gezegd, terwijl ze ondertussen een prettig gevoel vond dat ze in ieder geval in de aandacht stond bij een andere vrouw. Eentje van haar eigen leeftijd.

“Je moet echter voor haar oppassen, want het is een dramaqueen eerste klasse en ze schijnt niet eens zo goed in bed te zijn.”

Harriet barstte in lachen uit en verzekerde Paulien dat ze geen enkele behoefte had om ook maar iets te doen met welke dramaqueen dan ook.

“Je weet niet wat je mist, al moet het dan niet met haar zijn”, had Paulien geantwoord, “seks met een vrouw is heerlijk en ik kan het weten.”

Verhuist tijdens de vakantie

Ze waren uiteindelijk weer naar huis vertrokken, maar als het aan Harriet had gelegen had ze spontaan een appartement gekocht en zou ze daar een groot gedeelte van het jaar doorbrengen. De sfeer, de cultuur en het talent spraken haar heel erg aan en het leek haar een heerlijke stad om in te wonen.

Ze had verwacht dat Paulien weer naar haar tijdelijke appartement zou gaan en ze was verrast toen ze met koffers en al mee naar binnenliep en de deur van haar nieuwe huis opende.

“Ik ben verhuist verleden week, weet je nog. Daar heb je bedrijven voor die dat tot in de puntjes regelen.”

Harriet liep met haar mee naar binnen en het zag er prachtig uit. Veel rustiger dan Harriet had verwacht, met mooie kunst aan de muur en prachtig ingericht. Niet helemaal haar smaak, maar het was wel mooi. Ze namen nog wijntje bij Paulien en toen vond Harriet het de hoogste tijd worden om naar bed te gaan, want ze was uitgeput van de reis en alle indrukken.

De volgende dag bleef ze zelfs uitslapen en werd pas wakker toen de deurbel ging. Ze verwachtte niemand en eigenlijk wilde ze zich weer omdraaien en verder slapen, maar degene die voor de deur stond was nogal opdringerig, want de deurbel bleef gaan. Ze had de deur nog niet opengedaan of haar knappe jonge buurvrouw stond alweer in de keuken en zette twee tassen op het aanrecht.

Een onverwacht ontbijt en meer

“Tijd voor een ontbijt, speciaal voor je gehaald bij de traiterie op de hoek. Daar had ik goede dingen over gehoord en ik wilde het even proberen, maar alleen ontbijten is zo ongezellig, dus hier ben ik.”

Harriet ging er niet eens tegenin, maar zei dat ze eerst even moest gaan douchen, maar dat vond Paulien totale onzin.

“Er zitten ook warme dingen bij, dus gewoon gaan zitten en genieten.”

Het was inderdaad een heerlijk ontbijt en Harriet maakte een mentale notitie dat ze daar wat vaker heen moest gaan. Dit was echt leven zoals een God in Frankrijk. Nadat ze klaar waren en ze alsnog onder de douche ging hoorde ze hoe Paulien alles keurig aan het opruimen was en Harriet kreeg het plotseling warm van de opwinding. Het liefst had ze gehad dat Paulien nu bij haar onder de douche kwam staan en dat ze elkaar naar een orgasme gevingerd had, maar ze schudde het snel van zich af.

Jonge vrouw zit naakt op de bank

Wat moest Paulien met een dikke oudere vrouw die meer dan 30 jaar ouder was. Ze droogde zich snel af, deed haar kamerjas weer aan en wilde naar haar slaapkamer lopen om zich aan te kleden, maar ze bleef stokstijf in de huiskamer staan. Ze wist niet wat ze zag en dacht even dat ze nog steeds in haar erotische droom zat, maar daar zat Paulien, naakt en al op de bank en ze keek met een blik waarin Harriet een lust zag die ze niet vaak had gezien.

“Maar, maar… wat is dit”, zei ze en ze stond een beetje te trillen op haar benen. Wat was Paulien van plan? Wat betekende dit? Normaal hield Harriet ervan om alles onder controle te hebben, maar dat was ze nu totaal kwijt.

Paulien stond op en Harriet voelde de tintelingen in haar kutje. Zo’n knappe jonge vrouw, die naakt naar haar toe kwam lopen en het volgende moment was ze even totaal van de wereld. Paulien had haar hoofd vastgepakt en haar lippen op die van de dikke oudere vrouw gedrukt en ze waren aan het tongzoenen. Harriet had automatisch haar mond opengedaan toen ze de lippen van Paulien op die van haar voelde en het tongen voelde heerlijk.

De situatie was totaal onwerkelijk, maar ze was nog nooit zo opgewonden geweest en ze hoopte dat het niet over zou gaan. Dat Paulien van gedachten zou veranderen, omdat het een spontane impuls van haar was. Ze stond met knikkende knieën te wachten op wat er komen ging toen ze voelde hoe Paulien haar kamerjas losmaakte en die van haar schouders liet glijden. Ze schaamde zich een beetje omdat ze zo dik was en grote hangborsten had in plaats van de stevige tieten die Paulien had. Dat was echter totaal overbodig, want ze hoorde hoe Paulien in haar oor fluisterde dat ze zo’n mooie vrouw was.
 
 

Lokale milfs willen nu neuken
 
 
Volgende pagina van dit lesbische sexverhaal