Mature Zoekt

Babes: Karlee Grey

Selfiedating, flirten en sexcontacten

Open huwelijk om huwelijk te redden

“Weet je wat”, zei Theo tegen zijn knappe oudere echtgenote, “we hebben vanaf nu af aan een open huwelijk en mogen allebei sex hebben met wie we willen. We komen echter wel altijd bij elkaar terug en verliefd worden op de ander zit er niet in, ik wil heel graag dat we bij elkaar blijven.”

“Meen je dit”, zei Jalena tegen haar man, “ze hadden een diep gesprek over hun huwelijk en de knappe oudere echtgenote had gezegd dat ze niet door kon gaan op deze manier. Ze hadden nauwelijks nog een seksleven en de laatste keer dat ze geneukt was, was al meer dan driekwart jaar geleden.”

“Ik heb de sex gewoon nodig lieverd en het laatste dat ik wil is dat we daarom gaan scheiden”, had ze gezegd, waarop haar man met zijn voorstel kwam.

Ze mag sex met andere mannen hebben

“Ik gebruik mijn gedeelte van het open huwelijk om te gaan golfen en jij gaat je goed laten neuken. Alleen niet hier, maar in een andere stad, ik wil geen rare gezichten en het moet lijken alsof we een fantastisch huwelijk hebben. Ik koop een appartement voor je escapades. Het enige dat je hoeft te doen is te laten weten hoe lang je wegblijft.”

Hij haalde even adem en ging toen door met zijn grootste openbaring: “ik weet dat ik niet veel meer klaarmaak sinds ik die nieuwe medicijnen heb voor mijn hart, maar ik denk dat er iets is waar ik gewoon weer een stijve pik van krijg. Je moet niet gaan lachen of over me oordelen, maar ik denk dat ik het geil vind om te horen hoe je geneukt bent, door wie je geneukt bent en wat je allemaal hebt gedaan. Als je dan terug bent, dan kunnen wij weer gewoon sex hebben.”

Theo keek een beetje beschaamd naar zijn vrouw en verwachtte dat die direct de scheidingspapieren zou gaan uitprinten, maar het tegenovergestelde gebeurde. Zijn vrouw stond op en begon haar jurk uit te trekken.

Ze vindt zijn voorstel super geil

“Dus jij vindt het geil als je onschuldige echtgenote door een andere man geneukt wordt. Dat ze hem pijpt, zijn zaad slikt of dat hij op haar gezicht mag klaarkomen. Dat als ze in een echt geile bui is, ze misschien zelfs wel zo’n vreemde pik in haar kontje wil hebben.”

Theo zijn blik was snel van beschaamd, naar verrast en vervolgens naar lust gegaan. Hij voelde hoe zijn pik begon op te zwellen en wist gelijk dat hij een goede beslissing had genomen. Zijn knappe oudere echtgenote leek het een goed idee te vinden en hij keek verrukt hoe ze een sexy striptease deed. Na al die jaren huwelijk prijsde hij zich nog steeds gelukkig dat hij met deze mooie vrouw getrouwd was. Het enige was dat hij met heel veel moeite nog een erectie kon krijgen de afgelopen twee jaar en als hij er eentje had, dan duurde dat meestal niet lang genoeg om zijn vrouw naar een orgasme te neuken.

Hij mocht geen lustopwekkende pillen nemen omdat die problemen zouden veroorzaken met zijn huidige medicatie. Theo voelde zich al snel minder man bij zijn vrouw door zijn erectieproblemen en bande de sex steeds meer uit zijn leven. Hij wist dat zijn echtgenote hierdoor diep ongelukkig was, want die had gewoon minimaal twee keer in de week sex nodig en het liefst meer.

Het plan waarmee hij gekomen was spookte al een tijdje door zijn hoofd, maar hij wist niet hoe hij het moest brengen. Pas toen zijn vrouw liet weten over een scheiding na te denken, greep hij de laatste strohalm en vertelde hij alles.

Hij heeft na lange tijd weer een stijve pik

Dat had als gevolg dat hij nu zijn broek had uitgetrokken en een keiharde pik had. Zijn vrouw was zich langzaam aan het uitkleden, terwijl ze in geuren en kleuren vertelde wat ze allemaal bij de onbekende mannen zou gaan doen.

“Misschien dat ik wel voor jonge mannen ga, die het lang kunnen volhouden. Dat ze me naar een orgasme neuken en dat ze keihard in me klaarkomen. Dat ik die grote pikken van ze pijp en ze hun zaad in mijn mondje mogen spuiten. Dan slik ik keurig alles door, want je weet dat ik een geile slet kan zijn.”

Ze keek verliefd naar de stijve pik van haar man, die zich langzaam aan het aftrekken was. Hij leek weer zin in sex te hebben en daar was ze dolblij mee. Ze wilde helemaal niet van hem scheiden, omdat ze heel veel van hem hield, maar ze wilde haar laatste jaren niet slijten zonder een soort van seksleven.

Doorkijkspiegel in het nieuwe appartement

“Misschien mag je een keer mee naar mijn nieuwe appartement, als ik via een sexdatingsite een jonge man te pakken hebt. Dan zorgen we dat er een doorkijkspiegel in de slaapkamer hangt, zodat je me vanuit het kamertje ernaast bezig kan zien.”

Ze was ondertussen op haar knieën voor haar echtgenoot gaan zitten en nam het aftrekken van hem over. Voordat ze hem ging pijpen, zei ze nog één ding, waardoor Theo bijna gelijk klaarkwam.

“Dan zorg ik dat die jongeman na het neuken snel verdwenen is en mag je mijn volgespoten kutje neuken.”

Vervolgens nam ze de pik van haar echtgenoot in haar mond en begon hem te pijpen. Ze vond het een verademing om die vertrouwde pik weer in haar mond te hebben en zo te voelen zou hij dit keer niet gaan weigeren.

Nadat zijn pik echt niet harder kon worden, stond ze op en ging ze op handen en knieën op de bank zitten.

“Dan neuk je me van achteren, zoals nu, en vertel ik hoe die geile jongeman mij een orgasme bezorgd heeft en vervolgens mijn kutje heeft volgespoten.”

Geil worden van het geile gepraat van zijn echtgenote

Theo wist niet meer hoe hij het had, want zijn knappe oudere echtgenote had zijn fantasie groter gemaakt dan hij zelf had bedacht. Hij begon haar te neuken en al snel hadden ze een vertrouwd neukritme te pakken. Theo zijn hoofd zat vol van zijn fantasieën en hij deed iets waar hij zich regelmatig bij had afgetrokken.

Hij duwde zijn vrouw, die automatisch haar benen wijd deed, op de bank en stootte zijn pik in haar kletsnatte kutje.

“Je bent gewoon een geile slet die moeite moet doen om de keurige huisvrouw te spelen. Je wilt niets liever dan jonge gasten die je kontje en kutje neuken. Ik weet dat ze in de rij staan om mijn hoerige echtgenote een goede beurt te geven.”

Hij moest even kreunen, want hij kwam steeds dichter bij een orgasme en hij voelde hoe zijn mooie vrouw hard aan het meeneuken was.

“Je weet toch dat ik een geile slet ben, maar wel jouw geile slet. Ik kom altijd weer bij je terug als ik sufgeneukt ben door een jongeman.”

Theo begon haar harder te neuken, want hij voelde dat het nu echt niet meer lang ging duren voordat hij zou gaan spuiten. “Dat is je geraden ook, want ik ben je man.”

Ze komen tegelijkertijd klaar

Jalena had ondertussen haar orgasme ingehouden omdat ze tegelijkertijd met haar man wilde klaarkomen. Ze had nooit verwacht dat haar man een oplossing had gevonden voor haar sexleven en ze moest toegeven dat ze het vreselijk geil vond. Ze kon met jongemannen neuken en haar echtgenoot zat thuis op haar te wachten om al haar verhalen te horen. De kans was groot dat ze met z’n tweeën meer tijd in het appartement zouden doorbrengen. Voordat ze hard klaarkwam, schoot het door haar hoofd dat ze gewoon maar een groot appartement moesten kopen. Dan konden ze één kamer inrichten als sexkamer en konden ze elkaars fantasieën ten uitvoer brengen. Ze had wel een paar ideetjes om de pik van haar man goed stijf te krijgen.

Daarna zag ze alleen maar sterretjes en voelde ze hoe haar lichaam zich overgaf aan haar orgasme. Ze voelde de hete stralen sperma die haar man in haar geile kutje spoot en pas na een paar minuten had ze zichzelf weer onder controle. Ze lagen allebei uitgeput op de bank en Jalena vroeg of het misschien een goed plan was om naar de slaapkamer te gaan. Dan konden ze even een dutje doen en daarna weer sex hebben.

Knappe oudere echtgenote breidt fantasie uit

“Weet je trouwens wat een open huwelijk inhoudt? Dat jij ook met andere vrouwen mag neuken. Ik vind het idee geil dat je die pik van je in een andere vrouw steekt. Als ik dan ook mag kijken, dan neuk ik mezelf met een dildo en ik denk dat ik hard klaarkom als je die slet waarmee je ligt te neuken, volspuit.”

Theo keek haar stomverbaasd aan dat zijn eigen vrouw dit voorstelde. Hij kreeg gelijk weer een stijve toen zijn vrouw verder ging en één van haar fantasieën naar buiten bracht.

“We kunnen aan partnerruil gaan doen. Dan laat ik me neuken door een jongeman, terwijl een geile jonge vrouw jou aan het pijpen is. Ik weet zeker dat jij in de komende tijd geen enkel probleem meer met je erectie zal hebben.”

“Oh ja”, zei ze voordat ze zich over zijn stijve pik liet zakken om hem te gaan bereiden, “we hebben wel een groot appartement nodig, in een beetje luxe buurt. Dat is toch geen probleem?”

“Nee hoor schat”, zei Theo met een hese stem, “ik ga het morgen regelen met onze accountant en over een maandje kunnen we los gaan.”

“Ik kan niet wachten”, zei Jalena terwijl ze de vertrouwde pik van haar man begon te berijden. Ze was van geen sexleven naar een compleet nieuw sexleven gegaan, iets waar ze heel gelukkig van werd.