milffinder 728x90 1
 
 

Trio op het strand

 
 

 
 

Rijpe vrouw: Sweet Susi
 
 

Flirten en sex met oma's

De ontmoeting op het vliegveld

Ze hadden Anneke ontmoet op het vliegveld, toen ze aan één van de bars zaten te wachten op hun vlucht. Die had vertraging opgelopen en ze moesten een paar uur door zien te brengen en waar kan je dat beter doen dan aan de bar. Het koppel, Andre en Anita, waren in een vakantiestemming, want ze zouden twee weken lang van strand, zee en zon gaan genieten.

Er was één lege barkruk naast Marcel en Anneke, die op dezelfde vlucht bleek te zitten, vroeg of ze naast hem mocht komen zitten. Daar had het koppel geen enkel probleem mee en al snel bleek er een klik te zijn. Anneke vertelde in het kort haar verhaal, dat ze net gescheiden was en dat de vakantie al voor de scheiding geboekt was. Ze had het kunnen annuleren, maar dan had het haar veel geld gekost, vandaar dat ze had besloten om gewoon in haar eentje te gaan.

Normaal was dat niets voor haar, maar ze had gevoel dat er na de scheiding een last van haar schouders was gevallen en ze voelde zich vrij.

“Misschien kom ik wel een leuke man tegen, maar niet om een relatie mee te beginnen, maar gewoon om sex mee te hebben.”

De drie schoten in de lach en het wachten op hun vlucht werd een stuk aangenamer. Ze kwamen erachter dat ze in hetzelfde hotel zaten en het getrouwde stel nodigde Anneke gelijk uit om met hun op te trekken tijdens de vakantie. Dat vond ze een goed plan en onder het genot van het laatste biertje, proosten ze op een goede vakantie en een nieuwe vriendschap.

2 rijpe vrouwen worden vriendinnen

Ze waren aardig aangeschoten toen ze op het vliegtuig stapten en ze merkten niet veel van de vlucht, want ze waren alle drie al snel in een diepe slaap gevallen. Een bus bracht ze naar het hotel, waar ze diep in de nacht aankwamen. Ze hadden voor de volgende ochtend bij het ontbijt afgesproken en daarna ging Marcel een flinke strandwandeling maken en de twee vrouwen besloten om nog even terug te gaan naar hun kamer om zich langzaam op te maken voor de dag.

De twee rijpe vrouwen kletsen honderduit en het leek wel alsof ze elkaar al jaren kende. Natuurlijk kregen ze het over sex en Anneke vertelde dat als ze het meer dan 2 keer had gedaan in het afgelopen jaar, dan was het veel. Anita keek haar met open mond aan, want die was gewend om toch minimaal vier keer in de week geneukt te worden en ze was op z’n minst verrast door de ontboezeming van haar nieuwe vriendin.

“Ik deed wel dapper over nieuwe mannen ontmoeten, maar ik ben eigenlijk gewoon maar een wat te dikke huisvrouw en durf eigenlijk niet zo goed. Ik zal wel weer een creep tegenkomen, net als mijn ex-man en daar zit ik helemaal niet op te wachten.”

 
 

Lokale milfs willen nu neuken
 
 

Getrouwd koppel heeft open huwelijk

“Moet je luisteren”, zei Anita, “en niet gelijk hard gillend wegrennen. Mijn man en ik hebben een open huwelijk en we zijn swingers. Dat houdt in dat we het allebei met anderen mogen doen en dat we vaak naar partnerruilbijeenkomsten gaan of van partner wisselen met bijvoorbeeld onze buren. Wij zijn nogal open over sex en ik heb een voorstel waar je heel erg goed over na moet gaan denken. Ik heb allang aan Marcel gezien dat hij je leuk vindt en ik heb er geen enkel probleem mee als jullie sex gaan hebben. Het enige dat ik tijdens deze vakantie wil, is dat ik er bij ben. Ik kom hier om te relaxen en heb geen zin om in de hotelbar een jonge gast te gaan verleiden omdat mijn man zijn pik in een andere vrouw steekt. Dan heb ik honderd keer liever dat jij degene bent waar zijn pik ingaat.”

Ze keek Anneke aan, die op haar beurt haar met open mond zat aan te kijken. De rijpe huisvrouw kwam een beetje moeilijk uit haar woorden en zei:

“Dus, dus, dus….. Wacht even, opnieuw”, zei ze, terwijl ze moest lachen en Anita was blij dat de spanning een beetje uit de lucht was. “Dus jullie hebben sex met andere mannen en vrouwen en dat vinden jullie goed van elkaar. Worden jullie niet jaloers of iets dergelijks?”

Het volgende half uur beantwoordde Anita alle vragen die Anneke had en ze merkte dat de schuchtere huisvrouw meer dan geïnteresseerd was in haar aanbod.

“Maar doe jij het dan tijdens de partnerruil ook wel eens met vrouwen?”, vroeg Anneke, die al een tijdje het gevoel had dat ze het een keer met een vrouw wilde doen. Ze dacht zelf dat het aan het gebrek aan sex lag, maar hoe meer pornovideo’s en sexverhalen ze op het internet had gezien en gelezen, hoe meer ze erachter kwam dat het iets meer dan een fantasie was.

Mooie oudere vrouwen hebben lesbische sex

Anita schatte de situatie goed in en stond op en liet haar zomerjurkje van haar schouders glijden. Ze trok vervolgens haar bh uit, waardoor haar zware borsten tevoorschijn kwamen en vroeg met een geile glimlach op haar gezicht:

“Moet ik mijn onderbroekje ook uittrekken of gaat dit iets te snel voor je? Dan moet je het ook gewoon zeggen, want ik wil niet dat onze nieuwe vriendschap gevaar gaat lopen. Je moet het zelf ook willen en je moet je er vrij bij voelen.”

Anneke zei niets, maar keek gebiologeerd naar de grote hangtieten van Anita en ze voelde de tintelingen in haar kutje. Het leek haar niets om lesbische sex met een jongere vrouw te hebben en Anita was precies het soort vrouw waar ze over gefantaseerd had. Ze zei niets maar knikte alleen maar, waarop Anita ook haar onderbroekje uittrok.

Ze liep naar Anneke toe, pakte haar hand en trok haar mee naar het hotelbed waar ze samen op gingen liggen.

“Marcel en ik hebben een stopwoord: “sodeju”. Als je dat zegt dan stoppen we gelijk waar we mee bezig zijn en kijken elkaar of jou er niet op aan. Het moet wel lekker zijn en je moet je nergens toe gedwongen voelen, snap je dat.”

Ze herinnerde zich opeens iets en zei: “het kan zijn dat Marcel binnenkomt lopen als we bezig zijn. Ik kan vragen of hij later terugkomt, of dat hij in een stoel gaat zitten en kijken, dan kan hij zich aftrekken terwijl we bezig zijn of hij doet mee. Welke van de drie wil je?”

“Oh”, zei Anneke, “daar heb ik niet over nagedacht. Vind hij het niet erg om in de stoel te zitten en te kijken. Ik ga nu al iets doen waarmee ik m’n grenzen heel erg ga verleggen, om gelijk een trio te hebben is misschien iets teveel van het goede. Niet dat ik het niet zou willen, maar ik moet even aan het idee wennen.”

“Geen probleem, ik denk dat hij het supergeil vind om te kijken als we bezig zijn. Zullen we nu dan jouw kleren maar eens uit gaan trekken. Dat maakt de sex een stuk eenvoudiger.”

De volgende pagina van het trio op het strand sexverhaal