Babes: Anett

?wi=147681&ws=mafli

Strakke blonde oma

Anett is sinds een jaar of twee weer alleen en zit goed in de slappe was. Haar ex-man wilde van haar scheiden en dat vond ze niet erg, zeker niet toen het hem meer ging kosten dan hij verwacht had. Ze was blij dat ze van hem verlost was, want hun seksleven was dramatisch en als hij geen scheiding had aangevraagd, dan had zij het gedaan. Nadat de rechter er een laatste hamerklap op gegeven had, ging ze los.

Geile sex bij het zwembad

Ze is wat je noemt een strakke blonde oma en dat is niet zo raar. Ze is minimaal drie keer in de week in de sportschool te vinden en de rest van de tijd is ze druk bezig om alle sex die ze gemist heeft in te halen. Dit keer heeft ze geile sex bij het zwembad met haar buurman, die het helemaal niet erg vindt om een oudere vrouw te neuken. Hij vindt het zelfs gewoon geil, want de passie waarmee Anett hem berijdt en het nog strakke kutje van de strakke blonde oma, doet wonderbaarlijke erotische dingen met zijn pik.

Een facial en zaad slikken

Daarnaast is het net alsof hij in een pornovideo is terechtgekomen, want de rijpe vrouw heeft het liefst dat hij zijn zaad op haar gezicht en in haar mond spuit. Daar hoeft hij bij zijn vrouw niet mee aan te komen.