Blonde milf heeft sex met jongeman

Het was alweer een maand geleden dat Charity, een geile blonde milf, sex had gehad. Ze had het druk gehad met haar werk en haar sociale contacten, waardoor de sex een beetje op de lange baan geschoven was, maar daar zou ze heel snel verandering in brengen. 

De blonde milf heeft het liefst sex met mannen die een stuk jonger zijn dan zijzelf en ze weet precies waar ze die moet oppikken. Die zaterdagmiddag trok ze een kort rokje, lange laarzen en een sexy topje aan. Ze keek in de spiegel en was zeer tevreden met zichzelf en haar sexy kleding. Als het volgens plan zou gaan, dan zou ze geen enkele moeite hebben om een geile jongeman te versieren die haar goed zou neuken.

Jongeman oppikken uit de buurtkroeg

Aan het einde van de middag zat het in de lokale buurtkroeg vol met jongemannen en vrouwen, die een beetje aan het indrinken waren, net terug kwamen van voetballen of juist een voetbalwedstrijd gingen kijken in de kroeg. Het was een gemêleerd gezelschap van mannen en vrouwen van alle leeftijden.

De blonde milf had geen zin in een ellenlang verleidingsproject dus besloot ze gelijk op haar doel af te gaan. Een aanpak die een paar keer daarvoor ook heel succesvol was. Ze had al gezien dat een jongeman, die aan de bar zat, net even iets te lang naar haar keek en een rood hoofd kreeg toen hij merkte dat ze het doorhad.

Hij gaat maar wat graag met haar mee

Dat hij een beetje verlegen was, vond ze schattig en ze keek hem met een geile blik aan, waardoor hij nog onrustiger werd. Ze liep naar hem toe en vroeg of ze naast hem mocht gaan zitten op de lege barkruk. Hij knikte alleen maar en al snel zat ze aan een glas witte wijn, die hij haar aangeboden had.

Ze wist dat ze beet had, toen hij stiekem in haar decolleté probeerde te kijken en ze zag dat hij het zwaar kreeg in zijn kruis. Hij had een stijve pik gekregen en de blonde milf was zeer tevreden met wat ze zag. Ze boog zich naar hem voorover en vroeg met een geile stem:

“wat denk je ervan als we naar mijn huis gaan en ik iets doe aan die stijve pik van je. Volgens mij moet hij snel uit zijn benarde positie gehaald worden.”

De jongeman verslikte zich zowat in zijn bier en ze klopte hem op zijn rug, terwijl hij een stevige hoestbui had. Nadat hij weer een beetje bijgekomen was, stond Charity op en zei:

“als je zin hebt dan moet je nu met me meegaan, want anders is je kans voorbij.”

Hij gaat zijn best doen tijdens de sex

De jongeman stond snel op en liep samen met de blonde milf de buurtkroeg uit, richting haar huis, dat een paar straten verderop was. Onderweg kon ze het niet nalaten om stevig met hem te tongzoenen. Ze liep door de smalle steegjes naar de achterkant van haar huis, waar ze door de poortdeur naar binnen ging.

“Mocht er een volgende keer komen, dan ga ik hier voor je op me knieën en pijp ik je klaar, lijkt je dat wat?”

Charity was er onderweg achter gekomen dat de jongeman Michiel heette en nog net geen twintig jaar was. Hij keek haar aan, alsof hij het in Keulen hoorde donderen en zei voorzichtig:

“Dat lijkt me vreselijk lekker.”

“Mooi”, kreeg hij als antwoord, “dan raad ik je aan om zo je best te doen tijdens de sex, want aan de hand daarvan weet ik of we nog een keer aan sex gaan doen.”