?wi=147681&ws=mafli
All Over 30 - Mature Women

Babes: Lynn, Sonic

?wi=147681&ws=mafli

Jonge en oude vrouw worden tennisvriendinnen

Sonic en Lynn zijn twee vrouwen die elkaar tegengekomen zijn op de tennisclub en tennisvriendinnen zijn geworden. Vanaf het begin hing er een erotische spanning in de lucht tussen de twee. Die kwam tot uiting toen Lynn had gevraagd of de jonge vrouw zin had om bij haar langs te komen om een potje op haar eigen tennisbaan te spelen.

Oude vrouw heeft haar eigen tennisbaan

Lynn, die hier naakt te zien is, zit goed in de slappe was en heeft een groot huis met zwembad en een eigen tennisbaan. Ze zit op de tennisclub voor de gezelligheid en af en toe om jonge vrouwen te verleiden, haar grote hobby. Sonic nam het aanbod gretig aan, in de hoop dat er in de privacy van de eigen tennisbaan iets moois zou kunnen gaan gebeuren. Ze geilde al een tijdje op de mooie oudere vrouw en wilde op dat moment niets liever dan dat Lynn haar kutje zou beffen.

Oud en jong sex, ze beffen elkaars kutje

Het ging precies zoals ze gehoopt had, want er werd niet eens een bal geslagen. De twee vrouwen waren eindelijk echt alleen met elkaar en konden niet van elkaar afblijven. Al snel zat de jonge vrouw op haar knieën en likte het kutje van de oudere vrouw, die al snel haar eerste orgasme kreeg. Daarna wisselden ze van positie en befte Lynn op haar beurt het kutje van de jonge vrouw.

Geile lesbische sex op de tennisbaan

Dit was het begin van geile lesbische sex op de tennisbaan en bleek het handvat van het tennisracket ook voor andere doeleinden gebruikt te kunnen worden. Helaas hebben we daar geen foto’s van en ook niet van de erotische sex die de twee vrouwen daarna hadden in de grote slaapkamer van de oude vrouw.

Maar goed, iemand met een levendige fantasie kan zich voorstellen wat er daar gebeurt is.