Sex met een geile cougar

Emily Addison had last van een lekkage in de keuken. Ze had haar mantelpakje aan en stond op het punt om op weg naar haar werk te gaan, maar besloot om te wachten tot haar vaste klusjesman langs zou komen om het probleem op te lossen. De knappe mature milf stond even vreemd op te kijken toen er een jongeman voor de deur stond, die meldde dat zijn baas uiteindelijk niet kon komen, dus hij zou het probleem oplossen.

Jongeman komt de lekkage verhelpen

De mooie cougar keek de jongeman aan en wat ze zag beviel haar. Ze had al snel opgemerkt dat hij zijn ogen niet van haar decolleté kon afhouden en ze raakte spontaan opgewonden. Die jongeman wist het nog niet, maar hij zou sex met een geile cougar gaan hebben en dat niet snel vergeten.

Hij komt niet meer op de zaak die dag

Emily had snel naar haar bedrijf gebeld om te zeggen dat ze de rest van de dag vrij nam, het voordeel van eigen baas zijn. Daarna belde ze haar klusjesman, dat ondertussen een klusbedrijf bleek te zijn geworden, om te zeggen dat de jongeman die ze gestuurd hadden nog meer te doen had en waarschijnlijk zou hij niet meer op de zaak komen die dag.

Neuken op de eettafel

Nadat ze dat geregeld had, liep ze naar de keuken en ging gelijk tot de aanval over. De jongeman wist gelijk waar hij aan toe was en had daar geen enkel probleem mee. Zeker niet toen ze helemaal naakt voor hem op haar knieën zat en ze hem begon te pijpen. Vervolgens neukte hij haar van achteren, op de eettafel en uiteindelijk ging ze weer naakt voor hem op haar knieën, zodat hij zijn zaad op haar gezicht en op haar grote borsten kon spuiten.

Sexafspraak met de geile cougar

Nadat hij aan het einde van de middag, totaal uitgewoond, weer op weg naar huis ging, wist hij al dat het niet bij deze ene keer sex met een geile cougar zou blijven. Hij moest die zaterdag weer op komen draven, want ze had nog veel meer “klusjes” voor hem te doen.