Opwindende sex met haar toyboy

Betsy B is een keurige nette oma die er op een gegeven moment mee klaar was dat ze geen sex meer had. Ze was alweer een tijdje gescheiden en had via datingsites voor ouderen geprobeerd om een geschikte kandidaat te vinden, maar ze raakte absoluut niet opgewonden van mannen van haar eigen leeftijd.

Beste vriendin geeft advies

Haar beste vriendin, ook al een lekkere geile oma, had een toyboy voor zichzelf geregeld en ze legde precies aan oma Betsy uit hoe ze dat voor elkaar kon krijgen. Ze bleek gebruik te maken van een speciale datingsite waarop jongemannen, de toyboys, op zoeken waren naar een oudere vrouw of oma om sex mee te hebben.

Een toyboy zorgt voor meer dan genoeg sex

De blonde oma had al snel beet, nadat ze een paar topless en naaktfoto’s naar een geschikte toyboy had gestuurd. Hij wilde diezelfde dag nog bij haar langskomen om opwindende sex te hebben en dat bleek een schot in de roos te zijn. Vanaf dat moment hoorde je de mooie oma niet meer klagen over een gebrek aan sex.

Integendeel, als ze nu lekker zat te wijnen met haar beste vriendin, dan hielden de twee rijpe vrouwen bij hoeveel orgasmes ze hadden gekregen die week.