Gezellig doen op het terras

Hoe kom je als een jonge man aan 3 oma’s waar je seks mee kan hebben? Voor Ronald ging het eigenlijk vrij eenvoudig. Hij liep langs een terrasje waar de 3 oma’s al een tijdje zaten en het uitermate gezellig hadden. Eén van de oudere vrouwen zijn overbuurvrouw en die vroeg of hij het gezellig vond om er bij te komen zitten.

Aangezien hij verder toch niets te doen had en moest zeggen dat hij onder de indruk was van de decolletés van de drie dames, besloot hij om lekker mee te doen. Ze zaten nog een klein uurtje toen één van de vrouwen vroeg of ze misschien allemaal zin hadden om met haar mee naar huis te gaan. Dan konden ze lekker een hapje eten en het misschien wel nog gezelliger maken.

3 oma’s met grote borsten

Ronald had niet door dat de 3 oma’s op één lijn zaten en precies wisten wat de bedoeling was. Het kostte ze weinig overredingskracht om hem mee te krijgen, maar dat kon er mee te maken hebben dat één van de vrouwen voorover bukte, zodat hij haar dikke oma borsten te zien kreeg. Hij kreeg gelijk een stijve pik en probeerde die zo goed en kwaad als het ging te verbergen, maar de drie vrouwen hadden het allang gezien.

De vrouw die met het voorstel was gekomen, woonde twee straten bij de kroeg, waar ze op het terras gezeten hadden, vandaan. Ze stonden dan ook binnen 5 minuten in de woonkamer en toen kwam een fantasie van de jonge man uit. De 3 oma’s trokken hun bh’s uit en deden hun topjes naar beneden en Ronald was in extase. Hij viel op oudere vrouwen en dit was een soort van Walhalla waar hij in terechtgekomen was.

Door twee vrouwen gepijpt worden

Hij hoefde verder zelf niets meer te doen, want vanaf dat moment namen de vrouwen de leiding in handen. Ze kleden hem helemaal uit, duwden hem op de bank en het enige dat hij hoefde te doen was te genieten. Terwijl één van de vrouwen even naar de slaapkamer liep, waren de andere twee mature dames aan zijn pik aan het zuigen. Hij was nog nooit door twee vrouwen gepijpt en zeker niet door twee ervaren vrouwen en het was een sekservaring die hij vanaf dat moment hoog op zijn verlanglijstje had staan.

De jonge man had nooit verwacht dat het minimaal twee keer in de week zou gaan gebeuren, want de drie rijpe vrouwen waren zeer tevreden over zijn pik en zijn prestaties als het om neuken ging. Hij had geen één minnares erbij gekregen, maar gewoon drie en ondanks dat ze al wat ouder waren, hadden ze de vitaliteit en energie van een paar jonge vrouwen.

Een voorbinddildo en lesbische seks

Hij keek zijn ogen uit toen hij één van de oma’s aan het neuken was en zag dat de andere twee lesbische seks met elkaar gingen hebben. Dat maakte zijn opwinding alleen maar groter, zeker toen er een voorbinddildo bijkwam en hij niet meer als enige aan het neuken was. Het werd één groot seksfeest en hij was helemaal leeg aan het einde.

Hij had de mond van de dikke oma met grote borsten volgespoten, was in het kutje van de andere oma klaargekomen en de derde zat op haar knieën voor hem en wilde zijn zaad op haar gezicht hebben. Het leek wel alsof hij in zijn eigen pornovideo terecht was gekomen en hij wist niet hoe hij het had, toen de drie vrouwen aan hem vroegen of hij hun vaste seksmaatje wilde worden.

Voortaan meer dan genoeg seks

Hij neukte ze niet altijd alle drie tegelijk, maar ging afwisselend bij de vrouwen langs of ze kwamen bij hem langs. Het grote voordeel hiervan was dat hij eigenlijk nooit meer zijn eigen eten hoefde klaar te maken of te wassen en zijn huis was altijd blinkend schoon, want de 3 oma’s verzorgden hem in alles. Zolang ze van zijn grote pik gebruik konden maken en Ronald was van plan om dat nog vele jaren vol te gaan houden.