?wi=147681&ws=mafli

Babes: Karlee Grey

cam milfs hete chat sex 300

Twee mature milfs zijn gescheiden

Twee oudere vrouwen, die allebei rond dezelfde tijd gescheiden zijn, hadden besloten om samen te gaan wonen in het huis van één van hen om de kosten te drukken. Dat niet alleen, ze vonden het ook een stuk gezelliger dan alleen wonen.

Uiteindelijk beviel het de twee mature milfs wel dat ze geen mannen in hun leven hadden. Nu konden ze achter hun eigen dromen en verlangens aangaan. Een van die verlangens bleek bij beide dames te leven en dat was sex met een andere vrouw. Toen ze nog getrouwd waren, hadden ze er misschien wel over gefantaseerd, maar er nooit werk van gemaakt.

Samenwonen en lesbische sex

Sinds ze samenwoonden was het er eigenlijk vanzelf van gekomen. Ze zaten lekker te wijnen op een zaterdagavond en al snel kregen ze het over sex. Ze waren dan wel op “leeftijd”, maar dat wilde niet zeggen dat ze geen behoefte hadden aan passie en erotiek. De blonde mature milf kwam als eerste met haar ontboezeming dat ze het nog nooit met een vrouw gedaan had en ze eigenlijk wel benieuwd was hoe het zou zijn.

“Dan moeten we dat maar eens gaan proberen”, had de andere gezegd en was naar de blondine toegelopen. Ze drukte haar lippen vol op de mond van de oudere vrouw, die even niet wist hoe ze het had, maar ze reageerde automatisch door haar mond open te doen. Al snel hadden hun tongen elkaar gevonden en lagen ze op de bank elkaar te zoenen. Het leek wel een eeuwigheid te duren en allebei de vrouwen waren er aardig opgewonden van geraakt.

Het hele weekend vrouwensex

Ze besloten om hun escapades in de slaapkamer voor te zetten en voor allebei was het de eerste keer dat ze het kutje van een andere vrouw beften. Ze hadden allebei een paar dildo’s en vibrators, die er snel bij werden gepakt en het hele weekend waren ze alleen het bed uitgekomen om een bad te nemen, wat te eten en een lekker wijntje te drinken. Voor de rest hadden ze het veel te druk om elkaars lichamen te ontdekken.

Verliefd en rollenspellen

De twee mature milfs waren op slag verliefd op elkaar geworden en voortaan hadden ze nog maar één slaapkamer nodig. Ze verzonnen van alles om elkaar op de meest rare momenten geil te krijgen en op de foto’s is te zien hoe de knappe oudere vrouw met het rode haar besluit dat woensdagochtend vroeg een mooie tijd is om lesbische sex te hebben.

Ze had in een online sexshop een nieuw pakje besteld waarmee ze zich had omgetoverd tot een sexy kamermeisje. De blondine was al snel opgewonden toen haar vriendin vroeg of mevrouw nog iets te wensen had. Ze zat gelijk in het rollenspel en al snel zat ze op het aanrecht en werd haar geile kut gebeft door haar vriendin.

De twee oudere vrouwen hebben allebei grote borsten en dat is precies waar ze allebei ook van houden. Nadat ze met elkaars tieten gespeeld hebben en elkaars clitje gelikt hebben, wordt het alweer de hoogste tijd om richting de slaapkamer te vertrekken. Daar heeft de roodharige vrouw namelijk nog een sexy uniform klaarliggen. Daarmee wordt het alleen de vraag of de blonde mature milf bereid is om haar boete in natura te betalen.