Fantaseren over zijn lerares Engels

Mevrouw de Vries was zijn vroegere lerares op de kleine middelbare school in hun stadje. Ze gaf Engels en Maarten moest elke keer weer moeite doen om zijn ogen van haar grote borsten af te houden en de les te volgen. Elke dag trok hij zich af met in zijn fantasie zijn favoriete lerares die alles met hem deed wat hij wilde. Ze ging op haar knieën om hem te pijpen, ze liet zich door hem neuken en er zat altijd één vast element in zijn fantasieën. Hij spoot zijn zaad altijd op haar grote borsten als hij klaarkwam.

Een onverwachte ontmoeting in de supermarkt

Hij was ondertussen alweer een tijdje van de middelbare school af en bijna klaar met zijn studie. Hij kwam nog regelmatig in zijn geboortestad om zijn ouders en vrienden te bezoeken. Hij paste altijd op het huis van zijn ouders als die met vakantie waren en voor hem was dat relaxen. Lekker luieren, stappen met zijn vrienden en er was altijd genoeg eten in de vriezer en de koelkast, daar zorgde zijn moeder wel voor. Het enige nadeel was dat zijn moeder de laatste tijd nogal van het gezonde voedsel was en na de twee Vegan burger van die week had hij er wel een beetje genoeg van.

Dat betekende een tripje naar de supermarkt en in gangpad 7, waar de frituurproducten en pizza’s in de vriezer lagen, kwam hij zijn oude lerares tegen. Die begroette hem spontaan en ze drukte hem nog net niet tegen haar grote borsten aan.

“Wat leuk om je weer eens te zien. Ik heb van je moeder gehoord dat het goed gaat met je studie. Wel spijtig om te horen dat het uit is met je vriendin, maar je bent nog jong en voor zo’n knappe man als jij staan de vrouwen vast in de rij.”

“Euhhh….., dat valt wel mee”, antwoordde Maarten een beetje onbeholpen want mevr. De Vries had een sexy zomerjurkje aan, met een diep decolleté. Hij moest zijn uiterste best doen om niet tegen haar voorgevel te praten en zijn oude lerares had het gelijk door en barstte in lachen uit.

Helpen met de boodschappen

“Ik zie dat je nog steeds geen genoegen kan krijgen van mijn jongens”, zei ze met een sexy glimlach op haar gezicht. “Ik heb trouwens hulp nodig met mijn boodschappen, als jij me even helpt, dan gaan we bij mij een kopje koffie drinken.”

Maarten had een rood hoofd gekregen en naïef als hij was, wist hij de overduidelijke uitnodiging van zijn lerares niet op de juiste waarde in te schatten. Dat zou later pas komen.

Nadat hij achter haar aan gereden was en de boodschappen voor haar naar binnen had gebracht, eigenlijk best weinig, dus hij vroeg zich af waarom ze precies zijn hulp nodig had.

“Noem me maar Jeanette”, had mevr. De Vries gezegd, “ik ben nu gepensioneerd en allang je lerares niet meer, dus we kunnen elkaar gewoon bij de voornaam noemen. Meneer de Vries is er trouwens niet meer, die is er met mijn beste vriendin vandoor gegaan, dus ik ben weer helemaal vrijgezel.””

Maarten begon de subtiele hints een heel klein beetje door te krijgen, maar Jeanette had allang door dat als zij niet de eerste stap zou doen, er nooit iets zou gebeuren.

Ze stond tegenover elkaar in de kamer en er viel heel even een kleine stilte, die de mooie oudere vrouw verbrak met de woorden die Maarten al zijn hele leven had willen horen.

Hij krijgt haar grote borsten te zien

“Ik denk dat het de hoogste tijd wordt dat je mijn jongens in het echt gaat zien, want je hebt er zo vaak stiekem naar gekeken dat ik me wel eens druk maakte over de hoeveelheid keren dat je erover gefantaseerd hebt en jezelf hebt afgetrokken.”

Maarten knikte alleen maar bevestigend, want zijn oude lerares had de spijker op de kop geslagen.

“Dat is goed, maar eerst gaan we zoenen, want ik ben niet één of ander goedkoop sletje dat zomaar haar zomerjurkje voor haar favoriete leerling naar beneden trekt.”

“Oh wacht”, zei ze lachend, “dat ben ik wel, maar goed, ik heb ook heel lang over seks met jou gefantaseerd en ik ben een vrouw, dus mijn fantasieën begonnen altijd met zoenen en eindigden met jouw zaad op mijn grote borsten.”

Hij gaat seks met zijn oude lerares hebben

Maarten keek haar stomverwonderd aan, kon deze vrouw gedachten lezen of iets dergelijks en het volgende moment voelde hij de mond van Jeanette op die van hem en waren ze aan het zoenen. Ze pakte zijn handen en drukte die op haar billen, ten teken dat hij zijn gang kon gaan en het drong nu pas echt tot hem door. Hij ging seks met zijn oude lerares hebben.

Hij had al een stijve pik door haar grote borsten, maar nu voelde het alsof die niet harder kon worden. Jeanette drukte zich stevig tegen hem aan en kreunde toen ze zijn grote pik door zijn broek heen voelde. Maarten was ondertussen voorzichtig over haar grote borsten aan het wrijven en dat was het moment dat Jeanette een stapje terugdeed en haar zomerjurkje over haar hoofd trok. Vervolgens deed ze snel haar bh uit en keek Maarten verleidelijk aan.

“Is het een beetje wat je had verwacht?”, vroeg ze, vissend naar complimentjes.

“Ze zijn nog mooier dan in al mijn dromen”, zei haar oud-leerling oprecht en dat leverde hem een knuffel van de mooie ouder vrouw op.

“Je weet precies wat je tegen een vrouw moet zeggen”, zei ze en ondertussen was ze bezig om zijn t-shirt over zijn hoofd te trekken. “Ik ben natuurlijk niet de enige die naakt gaat en ik wil heel snel diep lekkere pik van je in mijn handen en dan in mijn mond hebben.”

Hij had altijd gedacht dat Jeanette een beetje preuts was, maar dat ze zelfs op haar leeftijd zo geil als een pak boter bleek te zijn, verbaasde hem. Nadat zijn broek naast zijn schoenen en sokken op de grond lag, liep hij gewillig achter haar aan naar de slaapkamer, waar ze hem op bed duwde.

Hij mag alles met haar doen

“En nu het tweede gedeelte van mijn fantasie”, zei ze en het volgende moment voelde hij haar warme mond om zijn pik. Hij kwam bijna klaar, want hierover had hij zo vaak gedroomd en nu gebeurde het gewoon, hij werd gepijpt door zijn oude lerares Engels. Wat ook niet meewerkte om zijn zaad binnen te houden was het feit dat ze gewoon geil goed kon pijpen. Ze liet hem dingen voelen, waarvan hij het bestaan niet afwist en toen hij bijna op knappen stond, stopte ze en liet ze hem tot rust komen.

“Je weet het hé, je zaad op mijn borsten. Daarna mag je in mijn mond klaarkomen en waar je maar wil. Ik ben van jou en je mag alles met me doen.”

Hij werd zo geil van de woorden van Jeanette, want de gedachte dat hij alles met haar kon doen, was eigenlijk te groot om te bevatten. Als hij wilde kon hij haar dus ook gewoon in haar kont neuken en wat al niet meer. Maarten moet gekeken hebben als een kind in een snoepwinkel, want Jeanette leek weer zijn gedachten te lezen.

“Ja, je mag me ook in mijn kont neuken en zelfs als je over me heen wil plassen in de douche, dan mag dat. Vind ik trouwens best geil, maar dat is weer een ander verhaal. Nu wil ik die pik van je in mijn kut voelen en geneukt worden. Ik denk dat ik heel erg snel ga klaarkomen, dus doe je best.”

Maarten ging achter haar liggen en stootte in één keer zijn dikke pik tot aan zijn ballen in haar kletsnatte kut. Ze had geen enkel probleem met zijn formaat en al snel lag hij haar stevig te neuken en bleef hij aan wiskunde vergelijkingen denken om maar niet klaar te komen en haar kut vol te spuiten. Hij was blij dat ze snel klaarkwam, want anders had hij het niet gered. Ze bleef heel even stil liggen om na te genieten, maar ging toen snel op haar knieën voor hem zitten en nam zijn pik weer in haar mond.

Eindelijk zijn zaad op haar grote borsten spuiten

Ze pijpte hem tot hij op het randje was en duwde vervolgens haar grote borsten omhoog en keek gebiologeerd naar zijn grote pik. Hij gaf er een paar rukken aan en toen gebeurde het, hij spoot zijn zaad op haar grote borsten. Jeanette haar orgasme kwam weer keihard terug toen ze de eerste stralen zaad op haar grote borsten voelde en ze keek even omhoog en zag het van genot verwrongen gezicht van haar favoriete leerling.

Ze had er bijna spijt van dat ze hem niet had verleid toen hij haar leerling was, haar grote fantasie van die tijd. Aan de andere kant was ze er blij om dat ze het niet gedaan had, want het was een hoop gedoe geweest en nu kon ze alles inhalen.

Nadat hij al zijn zaad uit zijn pik had geperst, nam ze zijn eikel weer tussen haar lippen en zoog het laatste restje eruit en likte zijn pik schoon. Vervolgens stond ze op en trok Maarten achter zich aan, die nog een beetje aan het wankelen was van zijn keiharde orgasme.

“Eerst even onder douche, want je moet al dat zaad nog van mijn borsten plassen en dan weer het bed in. Of je moet iets anders te doen hebben?”, vroeg ze met een verleidelijke stem.