Babes: Amber Bach
cam milfs hete chat sex 300

Amber Bach, geile oudere lerares

Amber Bach is een oudere lerares die een zwak heeft voor nerdy mannen. Een beetje de reden dat ze les is gaan geven aan een hogeschool voor hoger computeronderwijs. Meestal zijn haar leerlingen, ondanks dat ze al tegen de twintig aanlopen, nog steeds maagd. Het is haar doel in het leven geworden om dat probleem voor hen op te lossen en veel orgasmes er aan over te houden.

Of hij wil nablijven

Dit keer is geen uitzondering. Ze heeft één van haar favoriete leerlingen gevraagd of hij even bij haar langs wil komen na de les, want ze wil wat dingen met hem doornemen. De jongeman weet zich geen houding te geven, zeker niet als zijn geile oudere lerares haar truitje uitdoet en hij recht tegen haar enorme grote borsten aankijkt. Hij houdt zich van de domme en blijft strak op zijn mobieltje kijken, terwijl hij een pijnlijke stijve pik heeft.

Gepijpt worden door zijn oudere lerares

Amber laat zich niet uit het veld slaan en voordat haar leerling goed en wel doorheeft wat er gebeurt is, zuigt hij aan haar tepels en gaat vervolgens haar geile kutje likken. Ze verteld precies hoe hij het moet doen en hij blijkt een snelle leerling te zijn, want na een paar minuten heeft hij de blonde lerares haar eerste orgasme bezorgd. Die hier nog geiler van geworden en al snel zit ze op haar knieën op de grond en is ze zijn pik aan het pijpen.

Stevig geneukt door haar leerling

Hij heeft een formaat pik waar ze blij van wordt. Ze zorgt ervoor dat hij net niet klaarkomt van het pijpen en laat hem even afkoelen, voordat ze zich over zijn pik laat zakken en hem gaat berijden. Ze neukt hem in een niet al te snel tempo, want ze wil rustig naar haar tweede orgasme toewerken. De oudere lerares heeft echter geen rekening gehouden met de daadkracht van haar nerdy leerling, die niets liever wil dan haar stevig neuken. Hij past het standje aan en al snel ligt ze voorovergebogen op haar bureau en is haar hard van achteren aan het neuken.

Klaarkomen op haar grote borsten

Ze is helemaal onder de indruk van het dominante trekje van haar favoriete leerling en ze moet toegeven dat ze er nog meer opgewonden van raakt. De blondine laat hem zijn gang gaan en dat bleek een goed plan te zijn, want hij neukt haar naar haar tweede orgasme. Het liefst had ze gehad dat hij haar kutje had volgespoten, maar ze weet precies waarom hij dat niet doet. Ze gaat nog een keer voor hem op haar knieën zitten en drukt haar grote memmen naar voren.

“Wil je alsjeblieft je zaad op mijn tieten spuiten, liever. Dan gaan we daarna naar mijn huis en beloof ik je, dat ik heel onderdanig ben”, zei ze met een geil stemmtje.

Dit zinnetje was genoeg om hem te laten klaarkomen op haar grote borsten. Hij spoot een flinke lading zaad op haar indrukwekkende tieten en zijn pik werd niet eens slap.

Meer sex bij haar thuis

Amber deed geen enkele moeite om het sperma dat op haar grote tieten zat weg te vegen. Ze trok haar truitje aan en pakte de hand van haar leerling vast.

“Je hoeft je pik niet schoon te maken, dat doe ik onderweg naar mijn huis, met mijn mond”, zei ze met een hese stem. Ze pakte zijn hand vast en trok hem mee, uit het klaslokaal. Ze gingen richting de parkeergarage en de geile oudere lerares hield haar woord. De blonde juf likte zijn pik schoon en aangezien het een aardig ritje was, pijpte ze hem gelijk klaar. Net voordat ze bij haar het oprijpad opreden, kwam hij klaar in haar mond en slikte ze alles keurig door.