Babes: Lynn Belmont

Deze moeders neuken gratis

Gescheiden vrouw op pad voor een one-night-stand

Lynn zwaaide naar de beste vriend van haar ex-man aan andere kant van de kroeg aan de bar zat. Ze was een avondje stappen en er helemaal op voorbereid om een man mee naar huis te nemen, want ze had al een tijd geen sex gehad en kon een grote lul wel gebruiken. Ze was als eerste naar een kroeg gegaan waar het vol zat met mensen van haar eigen leeftijd om een goed gesprek te hebben en een paar lekkere glazen wijn te nemen. Daarna zou ze verkassen naar een paar andere kroegen waar jonge mannen zaten die het maar wat graag wilden doen op een rijpe milf met grote tieten.

Dat laatste veranderde echter toen ze Sjors aan de bar zag zitten. Ze voelde gelijk een tinteling in haar kutje, want ze had altijd al een zwak gehad voor de beste vriend van haar ex-man, die getuige was op hun bruiloft. Sjors wees op een barkruk naast hem die vrij was en legde zijn hand erop om aan te geven dat die vanaf nu bezet was. Met zijn andere hand wenkte hij de barman en bestelde een biertje voor zichzelf en een wit wijntje voor Lynn.

Een goed gesprek met de beste vriend van haar ex-man

Die had zich ondertussen door de massa weten te wurmen en ging op de barkruk zitten en gaf Sjors drie zoenen. Ze moest zich inhouden om hem niet vol op de mond te pakken en zei in plaats daarvan: “dat is lang geleden, wat heerlijk om je weer te zien.”

“Dat is wederzijds”, zei Sjors, die een grote glimlach op zijn gezicht kreeg. “Hoe is het met je?”

“Nou ja, dat ik gescheiden ben weet je denk ik wel en dat bevalt met uitstekend. Het was gewoon op tussen ons en ik heb nu weer een beetje het gevoel dat ik leef.”

“Tsja”, zei Sjors, “ik heb nog wel regelmatig contact met hem, maar het is minder intensief dan vroeger. Hij kan het de laatste tijd alleen nog maar over zijn aandelen, de hypotheek en golfen hebben.”

Hij keek Lynn onderzoekend aan en bedacht zich of hij het volgende onderwerp moest aansnijden. Aangezien Lynn niet echt rouwig was om de scheiding besloot hij om het te doen, hij kende haar lang genoeg en wist dat ze wel wat kon hebben.

“Zijn nieuwe vriendin valt trouwens ook van saaiheid om, dus in dat opzicht passen die twee goed bij elkaar.”

“Ja”, zei Lynn, “ik heb haar één keertje gezien, en ik had idee dat ze fantastisch past in zijn huidige fase van zijn leven.”

Ze moesten allebei lachen en nadat ze allebei een slokje hadden genomen, wilde Lynn dolgraag weten hoe het met Sjors ging.

“Nou”, zei hij, “ik kom hier weer wonen, want ik heb een andere baan genomen. Ik ben vandaag langs mijn financieel adviseur geweest en bij mijn makelaar. Ik ga morgen naar een paar huizen kijken en hoop zo snel mogelijk deze kant weer op te komen.”

“Oh wat leuk, dan kunnen we af en toe lekker aan de koffie of een borrel.”

“Dat was het aanbod waar ik op gehoopt had”, zei Sjors die probeerde omzichtig in het diepe decolleté van Lynn te kijken. Dat deed de gescheiden vrouw goed, want ze had besloten dat linksom of rechtsom, Sjors die avond in haar bed zou liggen. Ze had onopvallend een knoopje extra opengedaan en ze was blij dat haar borsten hun werk nog steeds deden.

“Maar nu de echt belangrijke dingen. Ben je getrouwd, heb je een vriendin, hoe zit het?”

“Ik had een vriendin”, zei Sjors, “maar dat is uitgegaan. Vandaar dat ik wat makkelijker kon beslissen om een andere baan te nemen en hier weer terug te komen.”

Het werd een goed gesprek tussen de twee en na twee uur besloot Lynn dat het de hoogste tijd werd om in actie te komen.

Een drankje bij haar thuis

“Wat denk je ervan?”’, zei ze met een geil stemmetje, “ga je met me mee naar huis om daar nog een drankje te doen, dan hebben we een beetje privacy.”

“Barman”, riep Sjors, die gelijk op was gestaan en aangaf dat hij de rekening wilde hebben.

“Wat denk jezelf?”, zei hij lachend, ik dacht dat je er nooit mee zou komen. Ik was bijna klaar om je mee te vragen naar mijn hotel, maar dat is een stuk minder gezellig.”

Na vijf minuten stonden de twee buiten en Sjors wilde op zoek gaan naar een taxi. “Nee joh”, zei Lynn opgewekt, “we gaan lopen, ik heb nog een kleine verrassing voor je.”

“Oh”, zei Sjors, “dat klinkt goed. Ik ben benieuwd.”

Verrassing in het fietsenhok

Ze liepen gezellig kletsend langs hun oude middelbare school en Sjors keek haar een beetje vreemd aan toen Lynn in plaats van recht door te lopen afsloeg en het schoolterrein opliep. Hij volgde haar het fietsenhok en wenkte Sjors dat hij moest volgen. Nadat ze in een afgelegen hoekje waren gaan staan zei Lynn dat het de hoogste tijd voor zijn verrassing was. Ze pakte hem nu wel vol op de mond en ze was blij dat hij zijn hoofd niet wegdraaide. Integendeel, hij ging vol mee in de tongzoen en pas na een paar minuten wisten ze zich van elkaar los te worstelen.

“Als jij niet een stuk jonger was geweest”, zei Lynn toen ze zijn broek begon los te knopen, “dan had ik waarschijnlijk jou gepijpt hier in het fietsenhok en waren we nu nog gelukkig getrouwd geweest. Dat is iets wat ik nu in ieder geval goed ga maken.”

Ze gaat hem pijpen

Lynn kreeg een beetje nostalgische gevoelens toen ze op haar knieën ging voor Sjors en zijn pik uit zijn broek haalde. Ditzelfde had ze met haar ex-man gedaan, 30 jaar geleden toen ze allebei 17 waren. Ze waren nooit meer uit elkaar gegaan en al vroeg getrouwd. In het begin was het allemaal fantastisch, alleen de laatste paar jaren waren een drama. Ze hadden nauwelijks een seksleven en wat Sjors had gezegd klopte helemaal, hij was ontzettend saai en voorspelbaar geworden. Zijn werk, aandelen en golf waren het belangrijkste in zijn leven en zij kwam ergens op de laatste plaats. Het was dan ook een opluchting voor allebei dat ze de knoop hadden doorgehakt om te gaan scheiden.

Zijzelf had besloten om even helemaal niet aan een nieuwe relatie te beginnen, want ze genoot van haar nieuwverworven vrijheid. Jaap, haar ex-man, zat na twee maanden alweer vast aan een vrouw en scheen zich te vermaken. Ze had hem na de scheiding alleen nog gezien op de verjaardag van hun kinderen. Hij was naar de andere kant van het land verhuist en dat vond ze wel zo rustig.

Haar ex-man was echter op dat moment het laatste waar ze aan dacht. Ze keek verlekkerd naar de grote pik van Sjors en begon die langzaam af te trekken. “Dat was wel een dingetje geweest als ik als examenleerling een broekie uit de eerste klas was gaan pijpen. Kunnen we wel een rollenspelletje van maken, denk je ook niet? Denk maar terug aan die tijd, terwijl ik die lekkere pik van je ga pijpen.” Ze was weer veel te kwekkerig, bedacht ze bij zichzelf hoogste tijd om daad bij het woord te voegen.

Gescheiden vrouw doet een deep throat

De mooie gescheiden vrouw sloot haar lippen om de eikel van de beste vriend van haar ex-man en begon hem zachtjes te pijpen. Sjors was in de zevende hemel, want hij was altijd al stiekem verliefd geweest op Lynn en hij had nooit durven dromen dat ze hem ooit zou pijpen, zeker niet in het fietsenhok van hun oude middelbare school. Er zat toch altijd een kans in dat ze betrapt zouden worden. Dat idee zorgde voor nog meer opwinding bij hem en hij had het gevoel dat zijn pik niet stijver kon worden.

Lynn kon vreselijk goed pijpen en nadat ze klaar was met zijn eikel begon ze hem eerst zachtjes te pijpen, maar ze voerde al snel het tempo op. Ze moest heel even wennen aan de grote pik, maar al snel kon ze zonder problemen overgaan op haar specialiteit, een deep throat. Ze voelde hoe zijn pik tegen haar keel aankwam, maar daar was ze op voorbereid. De blonde vrouw adem door haar neus en deed dingen met de pik van Sjors die hij nog nooit had gevoeld.

Hij spuit zijn zaad in haar keel

Hij was zo opgewonden dat hij haar hoofd vastpakte en haar mond begon te neuken. Lynn ontspande zich en liet hem zijn gang gaan, want ze voelde dat het niet lang zou gaan duren voordat hij zou gaan spuiten. Ze masseerde zijn ballen terwijl hij haar mond aan het neuken was en nam het vervolgens van hem over toen hij haar hoofd losliet. Hij moest tegen de muur leunen omdat hij nogal wankel op zijn benen stond en hij wist nu al dat het geen enkele zin had om zijn orgasme in te houden. Dat ging door de ervaren en heerlijke mond van Lynn nooit lukken. Die voelde ondertussen hoe zijn eikel op begon te zwellen en ging een stukje sneller pijpen, want ze wilde zijn zaad proeven. Ze pakte hem bij zijn billen en drukte hem naar voren zodat zijn hele pik in haar mond zat. Ze manoeuvreerde hem zo dat de zijn eikel in haar keelgat verdween en dat was voor Sjors de druppel. Hij begon te schokken en spoot direct in de keel van de mooie gescheiden vrouw, die haar best moest doen om alles door te slikken. Ze liet geen druppel verloren gaan en nadat Sjors alleen nog maar stond te trillen op zijn benen en hij klaar was met spuiten, zoog ze de laatste restjes zaad uit zijn pik en likte zijn eikel schoon. Vervolgens trok ze zijn broek weer omhoog en knoopte die dicht.

Wederzijdse fantasieën en vingeren

“Zo”, zei ze opgeruimd, “dat is iets wat ik al een hele tijd bij je wilde doen. Ik heb er zelfs over gefantaseerd tijdens het masturberen.”

“Heb jij over mij gefantaseerd?”, vroeg Sjors vol ongeloof, “dat had ik nooit gedacht.”

“Je moest eens weten”, zei Lynn, terwijl ze zich tegen hem aandrukte en hem vol op zijn mond zoende.

“En ik maar denken dat ik de enige was. Ik heb vaak genoeg bij het aftrekken aan jou gedacht.”

“Oh ja”, zei Lynn en vroeg met een geil stemmetje, “en wat deed je dan bij me?”

“Echt van alles, datgene wat je net bij me gedaan hebt tot neuken en op je grote borsten klaarkomen. Je had vaak sexy lingerie aan en we hadden zowat elke dag sex.”

“Dat van dat neuken en klaarkomen gaat zo gebeuren, als we bij mijn thuis zijn en je hebt mazzel, ik heb sexy lingerie aan.” Ze trok deed haar blouse helemaal open en Sjors keek haar met grote ogen aan. Er kwam nog net geen straaltje kwijl uit zijn mond lopen, maar dat scheelde niet veel.

“Ik ben blij dat je het mooi vindt, maar eerst moet je iets voor me doen. Iets waar Jaap nooit aan gedacht heeft om te doen en dat had toch de eerste rode vlag moeten zijn”, zei ze lachend. Ze draaide zich om en duwde haar kontje tegen zijn kruis aan en voelde dat zijn pik nog steeds keihard was.

“Als je mijn rokje omhoog doet, en je hand in mijn onderbroekje doet, dan is de kans aanwezig dat ik heel snel klaar ga komen, want ik ben zo geil als een pak boter.”

Hij masseert haar grote tieten

Sjors deed gelijk wat van hem gevraagd werd en hoorde hoe Lynn begon te kreunen toen hij met zijn vingers over haar clitoris wreef. Ze deed haar arm om het hoofd van haar nieuwe liefde en drukte zich nog steviger tegen hem aan. Sjors had ondertussen haar sexy body naar beneden gegaan en was haar dikke tieten aan het masseren.

“Owwwhhh, dat is lekker, mijn borsten zijn zo gevoelig nu. Als je zo doorgaat, dan kom ik klaaaarrrr!!!”, zei ze terwijl Sjors iets steviger haar clitoris begon te masseren.”

“Nu is het jouw tijd om aan een rollenspel te doen. Hoe voelt het om als eindexamenleerling door een brugklassertje gevingerd te worden.”

“Als ik geweten had dat het zo lekker was, dan had ik je aan je haren het fietsenhok ingesleept”, zei Lynn een beetje hortend en stotend. Sjors wist precies wat hij moest doen om haar naar een orgasme te brengen en ze moest toegeven dat het geile gepraat voor extra opwinding zorgen.

“Dan was ik daarna met je meegegaan naar je kamer, als je ouders niet thuis zouden zijn. Dan had ik je truitje en bh aangetrokken en was ik aan die grote tieten van je gaan zuigen en had ik je daarna helemaal sufgeneukt.”

“Ja, ja, had ik het maar gedaan”, kreunde Lynn iets harder, want ze voelde hoe het heerlijke seksuele genot door haar lichaam stroomde. “Je had me in elk gaatje mogen neuken en zoveel als je wilde op mijn borsten klaar kunnen komen.”

“Ik hoop dat je er vanavond de energie voor heb, want ik ga al mijn fantasieën op je uitleven”, zei Sjors terwijl hij iets sneller over haar clitoris ging. Hij was in haar grote tieten aan het kneden en hij voelde hoe Lynn op haar beurt begon klaar te komen. Ze schokte met haar onderlichaam en plotseling liet ze zich helemaal gaan.

Hard klaarkomen en snel naar huis

“Je mag alles met me doooeeeeennnnn!!!!”, schreeuwde ze zowat toen ze klaarkwam en drukte zich zo hard als het kon tegen Sjors aan. Die voelde hoe zijn pik tegen het lekkere kontje van de mooie gescheiden vrouw drukte en wist dat het een hele geile avond ging worden.

“Stoppen, stoppen”, zei Lynn hijgend, “het wordt te gevoelig.”

Sjors haalde zijn vingers uit het onderbroekje van Lynn en deed haar sexy rode body weer omhoog. De knappe en geile rijpe vrouw stond nog een beetje onvast op haar benen, dus Sjors hield haar stevig vast, totdat ze helemaal klaar was om te gaan lopen.

“Ik woon nog steeds twee straten hier vandaan”, zei Lynn een beetje hees, “dus als we even doorstappen, dan heb ik binnen een minuut of vijf die grote pik van je in mijn kutje zitten en die komt er pas morgenochtend weer uit.”