?wi=147681&ws=mafli

Pornoactrice:
Duur: 12:00
Tags: , , , , ,

cam milfs hete chat sex 300

Rijpe stiefmoeder heeft behoefte aan seks

Ellie is een rijpe stiefmoeder die sinds haar scheiding van de vader van haar stiefzoon geen seks meer heeft gehad. Dat is alweer een jaar geleden en ze mist het. Ondanks dat haar ex-man een lul was geworden, hadden ze het in bed niet verkeerd. Minimaal twee tot drie keer in de week hadden ze seks en werd ze goed geneukt door hem. Nu stond ze alweer een tijdje droog en ze wist even niet hoe ze dat moest gaan oplossen. Ze had sinds haar scheiding niet echt zin meer om achter mannen aan te gaan of online te gaan daten. Haar vertrouwen was weg, want haar ex-man was er met een andere vrouw vandoor gegaan. Hij bleek tijdens hun huwelijk al meer dan drie jaar een relatie met de vrouw te hebben.

Stiefzoon komt logeren

Ze was in een depressie terechtgekomen, maar mede dankzij haar beste vriendin en haar stiefzoon was ze daar langzaam uitgekomen. Vooral haar stiefzoon had haar gesteund en zijn vader voor gek verklaard. Dat had haar goed gedaan en ze vond het heerlijk als hij weer eens een weekje kwam logeren of gewoon langskwam. Dit keer was hij zowaar drie weken bij haar, want zijn buren waren aan het verbouwen en hij werd gek van de herrie.

Ze wil seks met hem

Zijn rijpe stiefmoeder was al heel snel gewend aan het gezelschap en ze vond het vreselijk om er aan te denken dat hij weer terug naar zijn eigen huis zou gaan. Ze was heel erg op hem gesteld en ze moest zeggen dat ze misschien zelfs wel de vlinders in haar buik had van hem. De mooie oudere stiefmoeder wist echter dat een relatie kansloos zou zijn vanwege het leeftijdsverschil en waarschijnlijk zag haar stiefzoon haar helemaal niet zitten. Ze moest gewoon genieten van de tijd dat hij er was en verder niet zo zeuren.

Hij had twee weken vrij genomen omdat hij lekker rustig aan wilde relaxen en tijd met zijn rijpe stiefmoeder wilde doorbrengen. Als hij geweten had hoe die tijd ingevuld zou worden, dan had hij vanaf dag één zijn pik in de geile kut van Ellie gestoken. Het was echter zijn stiefmoeder die het initiatief nam en dat was nog per toeval.

Ze was zijn slaapkamer binnengelopen om de was te pakken, want het was al laat in de ochtend en ze had verwacht dat hij allang op was en even een paar boodschapjes was gaan doen. Hij lag echter nog op bed, met zijn badjas aan. Die lag opengeslagen bij zijn kruis en ze zag zijn ballen en een gedeelte van zijn pik. Ze voelde een golf van opwinding over zich heenkomen en het verstandig nadenken werd in de prullenbak gegooid. De rijpe stiefmoeder wilde niet alleen seks met hem hebben, ze moest seks met hem hebben, want anders zou ze gek worden.

Ze pijpt hem wakker

Ze ging naast hem op bed zitten en gooide zijn badjas wat verder open en pakte zijn pik vast. Hij had een mooie pik, een stuk groter dan die van zijn vader en ze voelde haar kutje in vuur en vlam staan toen ze zijn geur rook. Ze kon zich niet meer bedwingen en nam zijn pik in haar mond en begon hem te pijpen. Ellie had bedacht dat ze wel zou zien hoe het af zou lopen, in het ergste geval zou hij zijn pik uit haar mond halen en zou ze haar excuses aanbieden omdat ze de situatie verkeerd had ingeschat.

Hij neukt haar in haar kontje en kutje

Dat laatste bleek niet het geval, want een minuut later zat ze naakt, op haar handen en knieën op bed, en werd ze hard geneukt door haar stiefzoon. Precies zoals ze het wilde. Langzame en erotische seks vond ze helemaal niet erg, maar nu wilde ze hard geneukt worden. De rijpe stiefmoeder was zo geil als een pak boter en ze had al snel haar eerste orgasme te pakken. Haar kutje was kletsnat en toen ze zijn eikel tegen haar kontgaatje voelde, wist ze dat die er vrij eenvoudig in zou glijden. Hij had nog wat van haar kutgeil op haar kontje gesmeerd en duwde toen zijn pik voorzichtig naar binnen.

“Neuk me hard in m’n kont, lieverd, je stiefmoeder heeft het nodig”, zei ze en dat was ook zo. Ze vond het heerlijk om in haar volle kont geneukt te worden en het liefst stevig. Haar stiefzoon wisselde nu af en neukte haar in haar kutje om vervolgens zijn dikke pik weer in haar kont te stoten. Ze deden verschillende standjes en toen ze op haar rug op bed lag en hard in haar kont geneukt werd, vingerde ze haar clitoris en kwam ze voor de tweede keer klaar. Dat was haar nog nooit gebeurd, twee keer klaarkomen tijdens één neukbeurt en ze wist nu al dat het niet de laatste zou zijn.

“Als ik dit geweten had, dan had je me veel eerder mogen neuken”, had ze naderhand gezegd en haar stiefzoon had haar quasi boos aangekeken en gezegd:

“Waar denk je dat ik al die jaren op gehoopt heb. Dat ik die grote tieten van je te zien zou krijgen, dat je me zou pijpen en ik je overal kon neuken.”

“Dat gaan we allemaal inhalen”, had ze gezegd en had haar mond opengedaan en had hem klaargepijpt.

Hij geeft haar een facial

Dat was echter later, nu lag ze in een seksuele roes klaar te komen, want haar derde orgasme was een multipel orgasme geworden en haar stiefzoon leek maar niet klaar te komen. Die bleef haar keihard neuken en ze voelde alleen nog maar genot door haar lijf schieten. Haar orgasme werd even minder als hij zijn pik uit haar kontje haalde en werd weer heftiger als hij die in haar kutje stootte.

Uiteindelijk trok hij haar omhoog, ze hield wel van een dominante man, en zei dat ze hem moest pijpen. Dat deed ze vol overgave en ze wist wat er ging gebeuren toen hij haar boven haar gezicht begon af te trekken. Ze likte en zoog aan zijn ballen tot hij zijn zaad op haar gezicht spoot en haar een prachtige facial gaf.

Vanaf dat moment haalden ze alle seks in die ze eigenlijk al een paar jaar met elkaar hadden moeten hebben. Ze vond het heerlijk om zijn geile slet te zijn en ze vond het vreselijk opwindend dat hij haar gewoon domineerde. De rijpe stiefmoeder had voor haar stiefvader altijd verborgen weten te houden dat ze onderdanig was, maar bij zijn stiefzoon gaf ze zich er helemaal aan over.

Maar dat komt misschien in een volgend verhaal.

Lokale milfs willen nu neuken