Gedwongen sex – deel 1

Gedwongen sex met zijn oma

Ze keek Sander diep in zijn ogen aan en keek vervolgens naar zijn oma en zei:

“Heel veel plezier nog jullie. Je oma gaat uitleggen wat er allemaal gaat gebeuren. Ondanks dat het gedwongen sex is, geniet ervan en denk eraan, jullie houden jullie mond stijf dicht en gaan niet naar de politie of naar mijn nicht, begrepen. Behalve als je haar gaat neuken, dat zou ze nog graag een keertje willen.”

“We zijn zo aardig geweest om niet aan het deel van je opa te komen, dus je oma hoeft zeker niet op een houtje te bijten.”

Daarna liepen ze allebei de deur uit en keek Sander verbijsterd naar zijn oma en vroeg voorzichtig: “Hoe gaat het met je, wat is er met je gebeurd?”

Zijn oma keek hem aan en klopte op de plek naast haar op de bank ten teken dat hij moest gaan zitten.

“Ik ga me eerst even aankleden als je het niet erg vindt.”

“Dat ga je niet”, zei zijn oma die hem een beetje hulpeloos aankeek. Geloof me je moet eerst naar me luisteren.”

Sander vond het steeds vreemder worden, maar hij zag aan zijn oma dat hij niet veel keus had.

“Frank is homo, dus ik wist dat ik van hem geen last zou hebben. Het draaide allemaal om Angelique die sex met jou zou gaan hebben en om het geld en de juwelen natuurlijk. Ik zou het zelfs voor ze zijn gaan halen, maar ze vertrouwden het niet. Op deze manier hebben ze ervoor gezorgd dat ze met de Noorderzon kunnen vertrekken en wij niets tegen wie dan ook gaan zeggen. Begrijp je dat.”

Sander knikte en zag hoe zijn oma zich naar hem omdraaide en met een zacht stemmetje zei: “wat er nu gaat gebeuren, ga er alsjeblieft gewoon in mee. Het is voor hun een extra zekerheid dat we niet zullen praten.”

Zijn oma moet hem pijpen en zich laten neuken

Ze ging met haar hand naar zijn pik toe en Sander staarde haar vol ongeloof aan, hoe kon ze in deze situatie aan sex met hem denken. Hij bleef doodstil zitten en voelde hoe zijn oma haar hand om zijn pik deed en hem langzaam begon af te trekken.

“Je moet echt alles doen wat van je vraag en als je me daarna nooit meer wil zien, dan begrijp ik dat, maar het gaat nu om ons leven. Frank heeft een webcam geïnstalleerd die vanaf alles opneemt wat we hier aan het doen zijn. Ik zal het maar gelijk vertellen, ze willen dat we sex met elkaar hebben en het moet er uitzien alsof we ervan genieten. Die film houden zij in hun bezit en als we naar de politie gaan, dan zetten ze die op het internet en ik denk dat ik die schaamte niet aankan. Ze hebben ons helemaal in hun macht, want als we niet doen wat ze zeggen, dan laten ze de kettingen afgaan.”

Sexy lingerie en knielaarzen

Zijn oma was ondertussen opgestaan en begon zich uit te kleden. Hij kreeg ongewild een stijve pik toen ze zag dat ze sexy lingerie onder haar jurkje aanhad.

“Ze weten blijkbaar dat je verzot bent op lingerie, dus moest ik dit lingeriesetje aandoen en aanhouden.”

Sander keek haar met open mond aan en zag dat zijn oma ook lange laarzen aanhad, die tot aan haar knieën kwamen.

“Angelique heeft haar nichtje goed uitgehoord, want daardoor weet ze zo’n beetje alles van je sexuele voorkeuren, ook dat je van lange laarzen houdt.”

Haar sexy lingeriesetje bestond uit zwarte panty’s, jarretels en een korset dat haar grote borsten niet bedekte. Ze had geen onderbroekje aan en Sander kon er niets aan doen, maar hij kreeg een keiharde pik, want zijn oma zag er gewoon vreselijk geil uit.

Hij zag een glimlach op het gezicht van zijn oma verschijnen, terwijl ze naar hem toeliep.

“Het doet me goed dat zo’n leuke jongeman als jij, opgewonden raakt van een oude vrouw. Zelfs al is het mijn eigen kleinzoon.”

“Je bent helemaal niet oud”, flapte Sander eruit. “Je bent voor mij de mooiste vrouw die ik ken.”

“Frank had me al gezegd dat je op oude vrouwen viel, maar dat je oma daar ook onder valt had ik niet verwacht. Maar ik vind het helemaal niet erg, als jij het ook niet erg vindt.”

Zijn oma kan vreselijk goed pijpen

Sander zei even helemaal niets meer, want zijn oma was voor hem op haar knieën gaan zitten en pakte zijn stijve pik vast en liet die zonder omhaal in haar mond verdwijnen.

“O jeezus, wat is dit lekker”, kreunde hij en voelde hoe zijn oma hem iets sneller begon te pijpen. Het leek wel alsof al zijn fantasieën uitkwamen, eerst sex met de mysterieuze oudere vrouw en nu zat zijn oma voor hem op haar knieën en was hem aan het pijpen. Hij had hier van gedroomd maar had het nooit op deze manier willen beleven.

Hij probeerde dat aan zijn oma duidelijk te maken en ze voelde even hoe ze stopte met pijpen. Ze keek hem niet boos aan, maar hij zag zelfs een twinkeling in haar ogen.

“Ik weet dat je op me geilt, waarom denk je dat ik met zo min mogelijk kleren rondloop als je bij me bent. Ik heb ook gevoelens voor jou, maar daar zou ik nooit aan toegegeven hebben. Nu moet ik wel, maar kan ik mezelf wijsmaken dat het gedwongen sex is en dat ik niet één of andere verknipte oudere vrouw bent.”

Hij moet in haar mond klaarkomen

Ze fluisterde omdat ze wilde dat de microfoon van de webcam het niet op zou kunnen nemen en drukte vervolgens haar vinger op haar lippen en zei toen op een normale toon.

“Je moet in mijn mond klaarkomen en in mijn kutje, dan gaat de camera uit en zijn we vrij. Gaat dat lukken denk je?”

Sander knikte alleen maar, want hij was de openbaring van zijn oma nog aan het verwerken. Die was ondertussen verder gegaan met waar ze mee bezig was. Ze pijpte nog beter dan de andere oude vrouw en ondanks dat hij al twee keer was klaargekomen, voelde hij de prikkelingen die zijn pik leek uit te sturen door zijn hele lichaam.

Hij zat ontspannend achterover geleund in de kussens van de bank. Als hij te gespannen zou zijn, dan zou zijn oma waarschijnlijk niet voor elkaar krijgen dat klaar zou komen, of het ging een hele tijd duren. Nu genoot hij gewoon van het genot dat zijn oma hem gaf. Het feit dat het zogenaamd gedwongen sex was, wond het nog meer op.

Marlies was ondertussen druk bezig om het extra lekker voor hem te maken. Ze was zelf ook aardig opgewonden geraakt van het idee dat haar kleinzoon haar in haar keel zou gaan spuiten. Frank had haar verteld wat het doel van Angelique was geweest en stiekem was ze jaloers geweest op de oudere vrouw, die eerder dan haar van het zaad van haar kleinzoon kon genieten. Ze gooide al haar ervaring in de strijd om alle gedachten aan Angelique uit zijn hoofd te verbannen. De mooie oma pijpte zoals ze nog nooit een man gepijpt had en ze voelde hoe ze hem langzaam naar een orgasme aan het krijgen was.

Zijn pik werd nog harder en ze voelde hoe zijn eikel opzwol. Ze was hem tijdens het pijpen aan het aftrekken. Haar hand lag op de basis van zijn pik en terwijl ze hem met haar tong gek aan het maken was, zorgde ze voor extra genot door hem met haar hand ook te verwennen.

Zijn oma slikt zijn zaad door

Ze ging nog een paar keer heen en weer met haar hoofd en kreeg toen de derde lading zaad, die haar kleinzoon die middag spoot, in haar mond. Ze bleef hem zachtjes pijpen terwijl ze ondertussen alles keurig doorslikte. Zelfs al had Frank haar die opdracht niet gegeven, dan had ze het nog gedaan.

De oudere vrouw voelde dat ze een kletsnat kutje had gekregen en ze wilde het liefst meteen geneukt worden, om ook de tweede opdracht te volbrengen. Ze wist echter dat het ondertussen al de derde keer was dat hij was klaargekomen, dus ging ze op bed liggen en zei tegen haar kleinzoon dat hij lekker naast haar moest komen liggen.

Hij was nog aan het nagenieten van zijn heftige orgasme en lag stil naast de oudere vrouw waar hij al zo vaak over gefantaseerd had. Ze zag er fantastisch uit in de opwindende sexy lingerie en lange laarzen. In zijn gedachten bedankte hij Angelique, die dit voor hem mogelijk had gemaakt. Misschien was dit haar manier van dankjewel zeggen voor de orgasmes die hij haar had bezorgd.

Zijn oma draaide haar gezicht naar hem toe en al snel waren ze aan het tongzoenen. Van gedwongen sex was allang geen sprake meer, eerder van ongedwongen sex. Het enige wat niet plezierig voelde, was de webcam die alles aan het opnemen was.

“Frank is een klootzak, maar wel een man van zijn woord”, fluisterde zijn oma, “als je in me bent klaargekomen, dan zijn we van hem af. Hij weet dat het niet meer nodig is om ons de kettingen nog 24 uur om te laten houden, we houden ons mond toch wel en tegen die tijd weet hij dat het goed zit met de juwelen en het geld.”

Ze wreef met haar hand over zijn borstkas en zei zachtjes: “ondanks dat het taboe is, is het best geil, vind je ook niet? Maar alleen omdat ik hier met jou lig, maar dat vertel ik wel als we van de webcam af zijn. Wat moet je oma bij je doen om ervoor te zorgen dat je pik weer stijf wordt.”

Sander keek haar heel even aan en besloot om er gewoon voor te gaan. Hij wist dat het niet lang zou duren voordat hij weer een stijve pik zou krijgen, maar net als zijn oma, wilde hij van de webcam af.

Pagina twee van dit geile sexverhaal met foto’s