Hij geilt erop dat ze aan het masturberen is

“Zou je willen gaan masturberen, dat lijkt me heerlijk om naar te kijken.”

Zijn oma antwoordde niet eens, maar ging gelijk met haar hand naar haar kutje toe en begon zichzelf te betasten. Normaal zou ze nooit iemand toe laten kijken terwijl ze aan het masturberen was, maar ze waren toch al een paar grenzen overgegaan, dus ging ze niets meer uit de weg. Buiten dat, voelde ze de opwinding stijgen omdat het haar kleinzoon was die naar haar aan het kijken was. Dat ze tegelijkertijd een fantasie van hem realiteit liet worden, was alleen maar mooi meegenomen.

“Krijgt mijn lieve kleinzoon een stijve als hij zijn oma ziet masturberen”, zei ze nog steeds zachtjes, zodat de webcam het niet zou oppikken. Frank had gezegd dat ze het zo echt mogelijk moesten laten lijken, dat het leek alsof ze er zelf voor hadden gekozen om sex te hebben. Hij hoefde echter niet te weten dat zowel de oma als de kleinzoon er echt van genoten.

“Als hij dan een stijve pik krijgt”, zei ze met een geil stemmetje, terwijl ze haar kleinzoon strak aankeek, “zou hij die dan in het kutje van zijn oma willen steken, die kan namelijk niet wachten totdat haar kleinzoon haar naar een orgasme neukt.”

Ze wenkte hem dichterbij en fluisterde in zijn oor: “dan mag je daarna alles met me doen. Wat je ook maar wilt.”

Die woorden misten hun uitwerking niet, want Sander zijn pik liet merken dat hij er weer klaar voor was. Marlies ging gewoon door met masturberen, terwijl ze keek hoe haar kleinzoon richting haar gespreide benen ging en over haar heen boog. Hij steunde op zijn handen en keek op zijn beurt zijn oma aan.

Zijn oma wil door hem geneukt worden

“Zou je alsjeblieft mijn pik in je kutje willen stoppen”, zei hij en gelijk daarna moest hij kreunen. Zijn oma liet namelijk geen seconde verloren gaan en pakte met haar hand de pik van haar kleinzoon vast en duwde die tegen haar kutgaatje aan.

“Neuk me lieve jongen van me, laat je oma voelen dat ze een vrouw is”, ze wilde het liefst schreeuwen, maar ze gunde Frank en Angelique niet dat ze doorkregen dat ze het heerlijk vond om sex met haar kleinzoon te hebben.

Sander stootte zijn pik voorzichtig naar binnen en wachtte heel even voordat hij begon met neuken. Hij genoot van de heerlijke strakke kut van zijn oma, pas toen die vroeg of er iets aan de hand was, begon hij haar langzaam te neuken.

“Doe je een beetje voorzichtig met me”, had ze toegefluisterd toen ze zijn pik bij haar naar binnen bracht, “het is al een hele tijd geleden dat je oma geneukt heeft.”

Ze was niet zoals Angelique die een harde neukpartij nodig had om klaar te komen en daar was hij eigenlijk wel blij mee. Hij vond hard neuken niet erg, maar genoot meer van de erotische sex en voorspel. Dat laatste had hij in ieder geval genoeg gehad, want drie keer klaarkomen binnen zo’n korte tijd was zelfs voor hem een record. Hij wist ook al dat de vierde keer geen probleem zou worden, want hij lag eindelijk met de vrouw in bed waar hij al tijden van droomde.

Hij voelde hoe zijn oma voorzichtig haar onderkant omhoog duwde als hij in haar stootte en hij zag dat ze haar ogen gesloten had. Hij genoot ondertussen niet alleen van het neuken, maar ook van het prachtige figuur dat zijn oma had. Voor een oudere vrouw zag ze er verbazingwekkend goed uit en hij vond het heerlijk om naar haar bewegende borsten te kijken.

“Vind je ze mooi lieverd”, zei zijn oma nog steeds zachtjes, die haar ogen had opengedaan en met een glimlach op haar gezicht naar hem keek. “Het is heel lang geleden, maar als we na dit alles elkaar nog in de ogen durven kijken, dan zou ze het heerlijk vinden als je die lekkere pik van je ertussen steekt en haar grote borsten neukt.”

Ze wist precies wat voor uitwerking dit had op haar kleinzoon. Ze had dan de afgelopen 15 jaar niet geneukt, ze wist nog steeds hoe ze een man moest verleiden en zeker een jongeman. Trouwens, ze zei het niet alleen om hem nog geiler te maken, ze wilde het ook gewoon.

“Neuk me maar een stukje harder, lieve jongen van me. Je oma is er klaar voor.”

Langzaam voerde Sander het tempo op en zijn oma liet zich niet onbetuigd. Ze was met haar handen naar zijn tepels gegaan en wreef eroverheen en kneep er af en toe in. Marlies was niet van plan geweest om het extra opwindend te maken voor die bitch van een Angelique, maar ze kon zich niet inhouden. Ze wist dat de andere vrouw regelmatig naar deze video zou kijken. Waarschijnlijk had ze met één van haar gadgets ook de sex opgenomen die ze met haar kleinzoon had gehad.

Marlies wenste haar al de geile fantasieën van de wereld, terwijl zij gewoon echte sex had met haar kleinzoon. Sander begon haar ondertussen steeds een stukje harder te neuken en ze wilde dolgraag met haar hand naar haar kutje gaan om haar clitoris te bewerken, maar ook dat gunde ze de twee niet.

Oma komt hard klaar

In plaats daarvan concentreerde ze zich op het neuken en ze voelde na een minuut of twintig, dat ze zowaar klaar ging komen. Dat was haar nog nooit overkomen tijdens het neuken en ze voelde ook dat Sander het niet lang meer ging uithouden. Ze duwde haar onderlichaam steviger tegen haar kleinzoon aan. Het liefst had ze gehad dat zijn ballen ook in haar kut zouden zitten en bij die gedachte gebeurde het, ze kwam klaar.

Ze moest zich volledig concentreren om niet te laten merken dat ze in een fantastisch orgasme zat. Gelukkig kwam haar kleinzoon op dat moment ook klaar en kon ze zich een beetje laten gaan, zonder dat het op de webcam leek alsof zij ook klaarkwam. Hij schokte met zijn onderlichaam en spoot zijn hete zaad in haar kutje. Ze beet op haar lippen om het niet uit te schreeuwen, terwijl haar orgasme door haar lichaam raasde.

“Ga alsjeblieft voor me liggen”, smeekte ze bijna en Sander deed gelijk wat ze wilde. Hij kreeg gelijk door waarom zijn oma dat vroeg, ze maakte een beetje geluid, maar ze kon eindelijk van haar orgasme genieten. Sander blokkeerde het zicht voor de webcam en hij kreunde iets luider, zodat hij zij oma overstemde.

Nadat ze zichzelf weer een beetje onder controle had, zei ze dat Sander naast haar moest gaan liggen en keek ze uitdagend in de camera, ten teken dat de opdrachten uitgevoerd waren. Ze zag dat het opnamelampje uitging en er kwam een klein rookwolkje uit de webcam. Die had Frank van afstand onbruikbaar gemaakt, zodat de webcam niet gebruikt kon worden om ze te traceren. Een overbodige actie maar Frank was niet rijk geworden door onvoorzichtig te zijn.

Vervolgens hoorden Sander en zijn oma twee klikken en voelde ze dat de kettingen van het slot waren gehaald.

“Maar ze zouden toch 24 uur op moeten blijven?”, vroeg Sander een beetje verbaasd.

“Hij heeft wat hij wil en we zullen nooit meer wat van ze horen. Die zijn ondertussen al richting de andere kant van de wereld om van het geld te genieten kijken hoe ze meer bij elkaar kunnen stelen. Ik ken hem een beetje.”

“Wil je me nog zoenen?”, vroeg Marlies een beetje angstig, want ze was bang dat nu de dreiging weg was, Sander zich erg ongemakkelijk zou voelen. Die angst bleek ongegrond, want hij draaide zijn hoofd naar die van zijn oma toe en begon intens met haar te tongzoenen. Hij ging met haar hand over haar borsten en kneep zachtjes in haar lekkere kontje.

“Niets liever”, zei hij met een grote glimlach op zijn gezicht en keek naar zijn oma, die duidelijk met iets in haar maag zat.

“Je kan me alles vertellen”, zei hij, “er is waarschijnlijk niets dat me nog van slag kan brengen. Tenminste, dat denk ik.”

Oma blijkt lesbisch te zijn

“Weet je”, zei Marlies, die niet wist hoe ze moest beginnen, maar besloot om het er allemaal uit te gooien. Dan wisten ze allebei waar ze aan toe waren. “De reden dat je me de afgelopen jaren nooit met een man hebt gezien of dat ik nieuwe relatie ben begonnen is omdat ik lesbisch ben. Frank weet dat en omdat het een sadistische klootzak is, heeft hij ons in deze situatie gebracht. Hij wilde zien hoe ik erop zou reageren, maar gelukkig heeft hij daar niets van gemerkt.”

Sander was weer even stil, want hij had wel gezegd dat niets hem meer van slag kon brengen, maar zijn oma wist het toch voor elkaar te krijgen.

“En nee, ik heb niets tegen mijn zin gedaan, verre van dat. Vanaf het moment dat je bij me introk voelde ik me op een rare manier tot je aangetrokken. Ik voelde op een gegeven moment dat ik helemaal klaar voor je was, als je sex met me wilde hebben, maar ik zou nooit het initiatief nemen. Jou kennende zou je ook nooit het initiatief hebben genomen, dus zouden we lekker om elkaar heen blijven darren.”

Ze stopte even om adem te halen en te kijken hoe Sander op haar openbaringen reageerde. Hij keek haar stomverbaasd aan, waar zijn oma een beetje om moest lachen en ze zag dat daardoor het ijs weer was gebroken. Sander lachte voorzichtig mee en liet toen blijken dat hij niet helemaal op zijn achterhoofd was gevallen.

“Dus die Monique, die één van je beste vriendinnen is, is eigenlijk je echte vriendin. Terwijl ze een stuk jonger is.”

Zijn oma heeft een veel jongere vriendin

“Heel scherp lieverd”, zei zijn oma, “ze valt net als jij op oudere vrouwen. Ze was 27 toen we aan de relatie begonnen en nu is ze 35 jaar en ze kan gelukkig nog steeds geen genoeg van me krijgen. Ik voel me volkomen veilig bij haar en ik vertrouw haar volkomen.”

“Ik eeuhh, heb, eeeuhhh”, hakkelde zijn oma een beetje omdat ze wel heel erg veel van zichzelf prijs gaf. “Ik heb euuhh haar eeuhh dus alles verteld over mijn gevoelens voor jou en ze genoot ervan. Ze is zelf biseksueel en het eerste dat ze zei was dat ze best een trio wilde doen.”

“Ze is nogal van de sex”, legde zijn oma uit, “en ze heeft een stuk minder grenzen als het om sex gaat dan ik. Ze moedigde het juist aan om mij te verleiden, maar ik kon het niet opbrengen om die stap te nemen.”

“Dus ze vindt het niet erg dat je sex met me hebt?”, vroeg Sander die toch een beetje moeite had om alles op zich in te laten werken.

“In tegendeel”, zei zijn oma die ondertussen op bed was gaan zitten, “als het aan haar ligt, dan was ze bij me ingetrokken en krijg jij je eigen harem. Wel een kleintje met twee vrouwen, maar wel twee vrouwen waar je je handen aan vol hebt. Ze bedacht zelfs hoe we het voor de buitenwereld konden doen. Zij ziet er een stuk jonger uit en jij kan voor 25 doorgaan, dus zou het helemaal niet vreemd zijn dat jullie een relatie zouden hebben en bij mij waren ingetrokken. Op die manier zou niemand erachter komen en zouden we met z’n drietjes gelukkig worden. Daar waren we het al over eens, alleen moest jij daar ook nog van overtuigd zijn.”

“Ik weet even niet wat ik moet zeggen”, zei Sander en bedacht zich toen dat dit zelfs verder ging dan hij in zijn eigen fantasieën voor mogelijk had gehouden. “Tenminste”, ging hij verder, “ik weet wel wat ik moet zeggen, dat het me vreselijk geil lijkt, maar dat het me in eerste instantie om jou gaat.”

“Dat begrijp ik lieverd”, zei zijn oma, “jullie zijn de man en vrouw waar ik het meeste van houd, dus ja, dan gaat het dus om mij.”

“Maar nu even genoeg gepraat, je gelooft het of niet, maar ik ben doodmoe van de spanning en de opwinding. Vind je het heel erg om eerst even een dutje te doen en dan verder te praten.”

“Dat lijkt me een goed plan, want mijn hersens hebben het te druk om alles te verwerken.”

Een ochtend blowjob van zijn oma

Zijn oma legde haar hoofd op zijn borstkas en na een paar minuten lagen ze al te slapen, uitgeput als ze waren. Sander zag aan de klok die op de muur hing, dat het zes uur in de ochtend was. Hij had even moeite om zich te oriënteren, maar al snel kreeg hij alles wat er de dag ervoor was gebeurd op zijn netvlies.

“Dat moet een fantasie zijn geweest”, dacht hij bij zichzelf. Hij was in een heftige erotische droom terechtgekomen en hij werd wakker toen hij droomde dat zijn oma hem aan het pijpen was. Hij vond het alleen vreemd dat het leek alsof hij echt gepijpt werd, terwijl hij toch wakker was. Toen drong het pas bij hem door dat het zijn oma was die zachtjes zijn pik aan het pijpen was. Hij deed het licht aan en wat hem zag benam hem bijna de adem. Zijn oma was helemaal naakt en ze was met haar mond zijn pik aan het verwennen.

“Zo eindelijk wakker lieverd”, zei ze met een grote glimlach. Ze was even gestopt met pijpen en zei: “gewoon je ogen dicht doen en genieten, nu weet je zeker dat ik het doe omdat ik wil en niet omdat het gedwongen sex is.”

Sander deed wat ze zei, want het gevoel was gewoon te lekker. Zijn oma kon fantastisch pijpen en dan te bedenken dat ze dat al een hele tijd niet had gedaan. Voor een vrouw die al jarenlang lesbisch was, had ze het geven van een goede blowjob duidelijk niet verleerd.

Hij wilde in een standje 69 gaan, zodat zijn oma ook kon genieten. Ze stopte heel even en keek hem streng aan. “Wat zei ik, liggen en genieten”, was het enige dat zijn oma zei en vervolgens ging ze weer verder met hem pijpen.

Oma’s vriendin is onderweg

Sander gaf zich helemaal over aan het genot en liet zijn hoofd in het kussen ploffen en kreunde nu luidop. Zijn oma was hem helemaal gek aan het maken en hij voelde hoe ze met haar vinger tegen zijn kontgaatje aandrukte. Die had ze eerst in haar mond gedaan, zodat het goed zou glijden en hij voelde hoe ze hem langzaam wat verder bij hem naar binnen drukte. Ondertussen ging ze hem sneller pijpen, want ze wilde zijn zaad weer proeven. Ze voelde dat haar kleinzoon zich helemaal aan haar over had gegeven en op het moment dat ze zijn hele pik in haar mond liet verdwijnen en zijn eikel tegen haar keel aandrukte, kwam hij klaar. Ze voelde de hete stralen sperma in haar keel verdwijnen en ze moest haar best doen om de hele lading door te slikken.

Ze wist nu al dat ze hem elke dag op deze manier wakker wilde maken als het kon. De knappe oma zou dit nooit bij een andere man gewild hebben, maar haar kleinzoon had gevoelens bij haar losgemaakt die ze niet kende.

“Vond je het lekker, man van me”, zei ze en ze vroeg zich gelijk af of ze niet te ver was gegaan met dat “man van me”. Misschien dat hij dat te clingy zou vinden of te afhankelijk. Ze sprak gewoon haar gevoelens uit en dat deed Sander ook: “dit was te lekker, vrouw van me, zo mag je me altijd wakker maken.”

“Wie weet”, zei ze terwijl ze opstond, “misschien maak ik er wel een gewoonte van.”

Ze begon richting de badkamer te lopen en bij de deur draaide ze zich om. “Ga je mee lekker ding, we gaan lekker in bad. Dan zijn we helemaal fris en fruitig als Monique komt. Die is gelijk in de auto gestapt en ze denkt met een drie kwartier hier te zijn. Dan moet je wel op krachten zijn, want twee vrouwen die op je geilen is best een heleboel werk”, zei zijn oma lachend en liep heupwiegend de badkamer in.

Ondanks de heftige gebeurtenissen van de dag ervoor, voelde ze zich intens gelukkig en ze wist zeker dat voor Sander hetzelfde gold. Ze gingen een mooie tijd tegemoet.